Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor ce dor imi eate de voi!!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ana ce faci ?Si mie de tine.De ce nu ai mai intrat de asa mult timp?Ce faceti voi!?Va pup cu drag. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Suntem bine.am fost o perioada in Romania,ne-am reintors...ei sunt multe de povestit...dar suntem bine.O sa revin si cu poze acuma am net doar pe telefon si merge ff greu. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Ana....de f multe ori m.am gindit LA TINE. Ma bucur CA sunteti bine. Sanatate fetelor! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ana wrote:Fetelor ce dor imi eate de voi!!!!!
|
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ana wrote:Fetelor ce dor imi eate de voi!!!!!
Ana,bine ai revenit printre noi!Ce ma bucur sa citesc ca sunteti bine!Te asteptam sa ne povestesti cand iti permite timpul si netul! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Ana, imi pare bine sa au vestí despre voi si abea apuc sa vad si poze |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Incetul cu incetul se reintorc fetele inapoi in familia si asta ma bucura mult.Cred ca moartea lui Dya ne-a facut sa ne gandit la forumul nostru si cum avem aici asa o legatura virtuala apropiata si fiecare mamica pe care o stim face partea din sufletul nostru.Ana bine ai revenit..astept sa ne povestesti despre noile voastre peripetii!!Pup |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ana wrote:Fetelor ce dor imi eate de voi!!!!! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ana, bine ai revenit Giulia, noi suntem unde e si T-mihaela , adica in Canada. Mihaela, las' ca-i bine, sper ca ati stat la caldurica! A fost un weekend cu multe activitati pentru copii, am incercat sa le umplu timpul cat am putu si i-am scapat numai 2 ore la tablete ieri Stare inca de nestare, dar le iau asa cum vin O zi frumoasa sa aveti, fetelor! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| shirel wrote:Incetul cu incetul se reintorc fetele inapoi in familia si asta ma bucura mult.Cred ca moartea lui Dya ne-a facut sa ne gandit la forumul nostru si cum avem aici asa o legatura virtuala apropiata si fiecare mamica pe care o stim face partea din sufletul nostru.Ana bine ai revenit..astept sa ne povestesti despre noile voastre peripetii!!Pup Asa este Shirel....ai foarte mare dreptate!Forumul este o alta familie a noastra,este locul unde oameni care s-au inteles,s-au acceptat,au ramas impreuna si s-au legat minunate prietenii.Este locul in care au inceput povestile ori....s-au sfarsit! Bine ai revenit,'tita mea! Te pupa ,mami! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ana ce ma bucur sa te vad! Fetelor |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| shirel wrote:Incetul cu incetul se reintorc fetele inapoi in familia si asta ma bucura mult.Cred ca moartea lui Dya ne-a facut sa ne gandit la forumul nostru si cum avem aici asa o legatura virtuala apropiata si fiecare mamica pe care o stim face partea din sufletul nostru.Ana bine ai revenit..astept sa ne povestesti despre noile voastre peripetii!!Pup
Exact la asta m-am gandit si eu....ce frumos ar fii sa vina toate fetele inapoi si sa fim adunate toate ca in vremurile bune!
Ana bine ai revenit si tu! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| shirel wrote:Incetul cu incetul se reintorc fetele inapoi in familia si asta ma bucura mult.Cred ca moartea lui Dya ne-a facut sa ne gandit la forumul nostru si cum avem aici asa o legatura virtuala apropiata si fiecare mamica pe care o stim face partea din sufletul nostru.Ana bine ai revenit..astept sa ne povestesti despre noile voastre peripetii!!Pup
Chiar asa !!
Bine v-am gasit !! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Yupy,Yupy......a revenit si Cristy! |
|
|