Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Sunday, February 7, 2016 7:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Hmmm Mari,mi a scapat asta cu suspendareaBig Surprise !!!Anyway,nu eram pe atunciBlushing ...

MirelA,nu stiu ce sa zic cu bebe2.Momentan sunt la cursuri,caut ceva de lucru si dupa sa vedem!Pupici si imbratisariDistanceKiss computerlove

O seara minunata,fetelor!computerlove
marivic
Scris: Sunday, February 7, 2016 8:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
giulia_mamik wrote:
Hmmm Mari,mi a scapat asta cu suspendareaBig Surprise !!!Anyway,nu eram pe atunciBlushing ...

MirelA,nu stiu ce sa zic cu bebe2.Momentan sunt la cursuri,caut ceva de lucru si dupa sa vedem!Pupici si imbratisariDistanceKiss computerlove

O seara minunata,fetelor!computerlove

Nu-i bai Iuli DistanceKiss A fost intr-o alta viata DistanceKiss
bereea
Scris: Monday, February 8, 2016 9:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
t-mihaela wrote:

Mari, tre sa-ti marturisesc ceva Blushing Cand ai aparut tu pe forum Vic avea 3 ani si tu ai spus undeva ca inca bea la biberon.Ei, Daria mea avea un an deci biberonul il consideram legal dar sa aud ca tu ai un copil de 3 ani si bea la bibe vai, mi s-a parut crima secolului clown . Ok ,timpul a trecut eu tot aveam in minte mama criminala care da baitului de 3 ani biberon hohot ...insa timpul trece , Daria creste si , sa vezi cum se intoarce roata,Daria mea nu vrea sa lase bibele si pace.Vin aici sa marturisesc cu rusine ca Daria a lasat bibele pe la 5 ani si simt profunde remuscari pentru gandurile mele carcotase dar stiu ca tu ma ierti ras

Vai, vai ce "rusine"!Biberon pana la 5 ani? Numai? A mea l-a lasat in ziua cand a implinit 6 aniLol Numai eu stiu ca am amenintat pe cate una ca daca mai aud ca-i spune fiica-mii ca-i rusine ii tai limba!
marivic
Scris: Monday, February 8, 2016 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
bereea wrote:

Vai, vai ce "rusine"!Biberon pana la 5 ani? Numai? A mea l-a lasat in ziua cand a implinit 6 aniLol Numai eu stiu ca am amenintat pe cate una ca daca mai aud ca-i spune fiica-mii ca-i rusine ii tai limba!

DistanceKiss Gossip DistanceKiss
roxinthya
Scris: Monday, February 8, 2016 9:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Doamne ce trece timpul...
Si eu am 6 ani de cand sunt alaturi de voi Gossip
Imi e dor de fete care activau mai demult aici...
alexandrabogdan
Scris: Monday, February 8, 2016 10:05 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Auciiiiiiiii fetele ce ma doare maxilarul!!! poliartrita si-a scos coltii plans plans plans
kali
Scris: Monday, February 8, 2016 10:21 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alexandra, sigur e de la poliatrita? Sa stii ca am avut si eu o aventura cu maxilarul, asta vara, si sigur nu am poliartrita. A durat peste 1 luna insa dupa tratament a trecut si gata! A durut partea stanga, cu tot cu ureche si gat.
alexandrabogdan
Scris: Monday, February 8, 2016 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
kali wrote:
Alexandra, sigur e de la poliatrita? Sa stii ca am avut si eu o aventura cu maxilarul, asta vara, si sigur nu am poliartrita. A durat peste 1 luna insa dupa tratament a trecut si gata! A durut partea stanga, cu tot cu ureche si gat.

da, eu asa zic ca nu are de la ce altceva
raly
Scris: Tuesday, February 9, 2016 7:34 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Oana sa stii ca ma bucur foarte mult pentru tine!computerlove computerlove De data asta sa fie cu noroc!hearts hearts
bereea
Scris: Thursday, February 11, 2016 10:14 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ma simt asa de fara chef...n-am deloc o stare buna.
kali
Scris: Thursday, February 11, 2016 10:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu sunt...dance Hilar yes
Fara motiv.alcool
aurishta
Scris: Thursday, February 11, 2016 10:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
...iar eu ma bucur nespus de primavara timpurie!dance dance dance yes yes
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, February 11, 2016 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Bucurati-va din plin ca pe noi ne paleste frigul rau in weekend...-22 se anunta pe sambata. Si nu de alta, dar e weekend prelungit si o sa stau cu copiii in casa fortat! Cray
Un sfarsit de saptamana placut!computerlove
shirel
Scris: Friday, February 12, 2016 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Oana ma bucur mult pentru voi si ptr copilasii vostri.O despartire de asta cateodata te face sa vezi ce ai avut si ce ai pierdut..vorbesc de ambele parti.

Julia iubita ce ma bucur ca ai revenit printre noi..cu toate ca eu intru rarsic ras pe aici dar citesc totul in schimb.

Mari si Alexandra sanatate multa!!!

Bereea si celelalte fete imbratisari calde ptr o stare mai buna!!!computerlove coeur

Noi cu un virus tampit am fost bolnavi pe rand deci numai temperatura si atat...acuma suntem noi si cu asta mica bolnavii....dar sunt fericita tare uite asa mai iau si eu o pauza si nu ma agit asa toata ziua pe drumuri.ras alcool
giulia_mamik
Scris: Friday, February 12, 2016 11:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Fete dragi,ce ma bucur sa va vad active!!!dance DistanceKiss

Alexandra,ai facut o ortopantomografie?Posibil sa fie vreo problema stomatologica?!Eu acum un an am ajuns la ORL,crezand ca am o otitia combinata cu sinuzita ceva.Ma durea o parte din maxilar,urechea si capul intr un mod ciudat.Am aflat ca de fapt am o masea de minte care tot impinge dar nu are loc fiindca este pozitionata orizontal,fix in radacinile ultimei masele.Trebuia extrasa din maxilar printr o operatie destul de dificila dar nu am avut curajul sa merg fiind marcata de la ultima interventie.Deci pot fi fel si fel de cazuri.Multa sanatate!angel

Shirel,ma bucur sa te vad pe aici si sa stii ca abia astept sa ne intalnim cand da caldura!Data asta nu te ratez!Tu sa vii ca eu sunt!Sanatate multa tuturor!iloveyou computerlove

Parslica,nu mai retin exact pe unde esti tu,cumva SUA?Oriudne ai fi,sper sa aveti un weekend minunat chiar de e geros.computerlove

Bereea,sta in puterea noastra sa ne facem o zi mai frumoasa,o stare mai buna.Fa ceva frumos,ceva ce te face fericita si ai sa vezi cum ti se schimba starea!computerlove

Aurishta,si eu la fel,ma bucur de primavara timpurie de aici.E plin de toporasi,ghiocei,narcise si toate cele!Aici primavara vine mai repede un pic decat in Ro.Te citesc pe aici si tare imi face placere!computerlove

Fetelor,de mine nu am ce sa spun!Trebuie sa incep sa mi depun CV.ul pe aici sa gasec si eu un job.Un pic e greu cu limba,nu o inteleg bine,cu toate ca merg la un curs 6 ore pe spatamana ,invat si acasa.De exprimat e mai usor,dar cand e vorba sa inteleg pe cineva care turuie in germana ca o moara hodorogita,inteleg doar pe alocuri cateva cuvinte,expresii...e cam descurajantLol !

Noapte buna,fetelor si un weekend frumos!computerlove DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.