Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Monday, November 16, 2015 1:11 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
.. asta e si starea mea... de soc, teama, nesiguranta, dezgust. Oare ce va urma? Am presimtiri sumbre. Ma tem pt viitorul copiilor nostri, as da orice sa nu sufere, sa-i stiu in siguranta..
bulibuli
Scris: Monday, November 16, 2015 1:23 AM

Inregistrat: 3/17/2008
Maria & Mario wrote:
Buna gagici,
V-am rasfoit in graba ! Ca timpul asta .... As vrea o zi cu doua dimineti, se poate oare ????
Buli .... O LUNA ? SINGAPORE ? Zau de nu ma enervezi ! Rau ! Da' te invidiez in modul cel mai pur cu putinta ! Si stai tu linistita , zboara avioanele garantat , de nu o luati la picior ! Clap
Liceu ..... Da Highschool ! Merci pentru ajutor Misha ! Cheek Kiss
de la 4 ani Primary school timp de 6 ani ! Apoi secondary school sau High school ! Cu sau fara 6th form inclus ! ( adica inca 2 ani de scoala ) si apoi de la 18 ani ... liber la distractie !
Noi in vacanta .... soare , excursii , mai o tema, mai un cinema .... de-astea .... Cu dinti scosi pentru Zana Maseluta ..... cu sedinte de machiaj alcool .... Toamna !

.

Da, Doamne ajuta sa ajungem si sa ne si intoarcem sanatosi. In vremurile astea atat de tulburi nimic nu mai e sigur... oricum, banii sunt dati, nu-i mai putem recupera.. Pupici si mult succes!
bereea
Scris: Tuesday, November 17, 2015 9:12 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
shirel wrote:

Daa cat te inteleg la voi totul este nou si aceasta stare panicheaza .Noi din pacate traim o asemenea realitate de multi ani de zile si la noi deja este o obisnuintza.Mie personal imi este frica ptr copii nostri ma doare inima ca nu pot iesi liberi fara griji nici macar la un club,la un concert la un restaurant.Doamne apara-ne si nu ne distruge pe toti.Bereea coeur

Mda, au reusit ceea ce si-au dorit: sa creeaze panica, lumea sa aiba frica.Citesc o carte care se cheama Fiul lui Hamas, e despre un tanar palestinez , fiu de seic, care ajunge sa lucreze pentru serviciile secrete israelene dupa o experienta urata avuta in inchisoare.Citind cartea ma gandeam la tine, la voi, in ce nesiguranta traiti.
Buli, si eu ma intreb in ce lume vor trai copiii nostri.M-am saturat de atata dezbinare si ura, de ce nu putem trai linistiti si frumos?
t-mihaela
Scris: Friday, November 20, 2015 9:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Stare de spiritNuStiu box2 banghead
In vara asta am montat camere de supraveghere in casa si afara cu gandul sa...na, supraveghez .Ei,cum e posibil
1)sa imi fure bicla de pe driveway si
2)sa o stearga plodul din casa in timpul noptii
iar eu sa nu am nik inregistrat pe camere.

Singura explicatie in primul caz e ca poate am lasat bicla in "blind spot" fix unde nu bate camera .
In al doilea caz nu exista explicatie...doar daca plodul stie ca daca se misca cu viteza melcului camera nu detecteaza miscare deci nu inregistreaza.Oare sa am plod asa destept?hmmm.Ideea e ca nu am dovezi ca a plecat din casa noaptea NuStiu

Frustrare la maxim NuImiPasascratch
Am uitat, e adevarat ca a venit Kobi la mine la pat noaptea sa ma intrebe de sanatate am crezut eu dar i-am intors spatele .Bietul caine isi facea datoria .Nu e prima data cand ma anunta ca plodul o sterge subit,odata a plecat cu bicla prin spate ,Kobi parca inebunise pana sa-mi dau seama ce vrea sa-mi spuna plodul deja era dus.
Deci cu 4camere de supraveghere si un caine alert ca ochiul soacrei eu nu stiu ce se petrece in jurul caseiNuStiu
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, November 21, 2015 4:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Mihaela, gasesc ei solutie la orice daca au ceva in cap! Nu trebuia sa stie ca sunt instalate in casa...computerlove
shirel
Scris: Saturday, November 21, 2015 1:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:

Mda, au reusit ceea ce si-au dorit: sa creeaze panica, lumea sa aiba frica.Citesc o carte care se cheama Fiul lui Hamas, e despre un tanar palestinez , fiu de seic, care ajunge sa lucreze pentru serviciile secrete israelene dupa o experienta urata avuta in inchisoare.Citind cartea ma gandeam la tine, la voi, in ce nesiguranta traiti.
Buli, si eu ma intreb in ce lume vor trai copiii nostri.M-am saturat de atata dezbinare si ura, de ce nu putem trai linistiti si frumos?

Dar sa stii cu toatea astea totusi traim in optimism si frumos !!!Suntem vaccinati ptr tot restul vietii orice ni s-ar intampla si inca ceva...credintza ne da mareee putere in toate.
bereea
Scris: Wednesday, November 25, 2015 9:21 AM
Nivel

shirel wrote:

Dar sa stii cu toatea astea totusi traim in optimism si frumos !!!Suntem vaccinati ptr tot restul vietii orice ni s-ar intampla si inca ceva...credintza ne da mareee putere in toate.

Sunt convinsa de acest lucrucomputerlove
miriam
Scris: Wednesday, November 25, 2015 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Vad atatea stiri rele pe net, ca-mi vine sa-mi fac o cazemata in curte si sa-mi sap un buncar in pamantBig Surprise Crazy
kali
Scris: Wednesday, November 25, 2015 10:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu sunt chiar foarte trista pentru tot ce se intampla in lumea asta... parca ne dezumanizam pe zi ce trece... ne-am pierdut linistea, siguranta... zile negre ne asteapta.
bereea
Scris: Wednesday, November 25, 2015 12:04 PM
Nivel

kali wrote:
Eu sunt chiar foarte trista pentru tot ce se intampla in lumea asta... parca ne dezumanizam pe zi ce trece... ne-am pierdut linistea, siguranta... zile negre ne asteapta.

Boredom Boredom Asa este! Sa vedem ce-o fi si pe la Roma cu giubileul asta!
kali
Scris: Wednesday, November 25, 2015 12:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
uff uff
Doamne fereste!!
bereea
Scris: Wednesday, November 25, 2015 3:05 PM
Nivel

kali wrote:
uff uff
Doamne fereste!!

"Promisiuni" sunt...din pacate!
fdianamaria
Scris: Wednesday, November 25, 2015 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Dragele mele, eu de cativa ani ma uit la stiri rar, foarte rar. Prietenii dragi imi mai povestesc despre ce se intampla in jur, in lume, sa nu fiu chiar asa "desprinsa". Dar, chiar si asa, viata e indeajuns de urata si aici, in jurul casei tale sau uneori chiar in interiorul ei uff Iar daca tot apar rele periodic in viata noastra, pentru ce sa ne mai incarcam si cu relele altora. Nu vreau sa sune egoist...departe de mine...dar nivelul de stres si de dezamagiri si de suparari e atat de mare incat ne prind bolile si ne secera tot mai mult si mai des. Ca sa nu amintesc de oboseala si de grija zilei de maine. Un singur sfat, pe care incerc si eu sa-l aplic de cateva luni: traiti calm si fericite fiecare clipa, umpleti-va sufletele de frumusetea naturii, a sufletului uman, a zambetului copilului vostru si simtiti la maxim fiecare lucru bun care vi se intampla in viata. Cu asta si cu ruga spre bine, vom trece si peste azi si peste maine mai usor.
As umple pagini sa va povestesc prin cate trec si am trecut in ultimele luni. Am ajuns totusi intr-un moment al vietii in care descopar cu bucurie sau dezamagire substratul sufletelor din jur si simt ca si cand incep in sfarsit sa ma cunosc si sa stiu cine sunt. O palma primita de la viata sub orice forma vine, te va aduce in fata oglinzii si vei deschide ochii. Trebuie sa inveti ceva din fiecare greu trait, trebuie sa stii sa-l spui mai departe si sa inveti sa-i ocrotesti pe ceilalti de raul de care te-ai scapat tu. Asta e rolul nostru aici...sa evoluam.
Din pacate in ultimii ani tot mai multi oameni intra cu totul in iuresul zilnic, in goana de azi, de maine, uitand de ei, uitand sa faca o mica pauza pentru sufeltul lor. Hai sa ne gasim 5 minute pe zi sa vorbim, sa ne povestim, sa ne descarcam sufletele si grijile si sa ne incurajam una pe alta aici.
Va pup si va doresc o viata frumoasa si o saptamana usoara (cat a mai ramas din ea...)

Mari, ai grija la mancare si bea ceaiuri specifice. Fierea ta striga, incearca s-o asculti. Din pacate, in multe cazuri, operatia nu e o solutie. Dieta va trebui si dupa...
Miha, nu am putut sa nu rad la ce ai scris (iarta-ma !!). Si ca sa nu fi foarte suparata nici pe mine, nici pe pruncul care pleaca de acasa, sa stii ca si eu fugeam seara la joaca sarind pe geam, cand bunicii se uitau la tv (eu stateam in pijama, la lumina lunii, cu vecinii de-o varsta).
Kali pentru mine tu esti un simbol al optimismului. Iti astept postarile cu nerabdare Cheek Kiss
Shirel, te imbratisez cu drag. Nu stiu prin ce ai trecut, dar sunt langa tine si te pup cu drag.
marivic
Scris: Wednesday, November 25, 2015 9:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
fdianamaria wrote:
Dragele mele, eu de cativa ani ma uit la stiri rar, foarte rar. Prietenii dragi imi mai povestesc despre ce se intampla in jur, in lume, sa nu fiu chiar asa "desprinsa". Dar, chiar si asa, viata e indeajuns de urata si aici, in jurul casei tale sau uneori chiar in interiorul ei uff Iar daca tot apar rele periodic in viata noastra, pentru ce sa ne mai incarcam si cu relele altora. Nu vreau sa sune egoist...departe de mine...dar nivelul de stres si de dezamagiri si de suparari e atat de mare incat ne prind bolile si ne secera tot mai mult si mai des. Ca sa nu amintesc de oboseala si de grija zilei de maine. Un singur sfat, pe care incerc si eu sa-l aplic de cateva luni: traiti calm si fericite fiecare clipa, umpleti-va sufletele de frumusetea naturii, a sufletului uman, a zambetului copilului vostru si simtiti la maxim fiecare lucru bun care vi se intampla in viata. Cu asta si cu ruga spre bine, vom trece si peste azi si peste maine mai usor.
As umple pagini sa va povestesc prin cate trec si am trecut in ultimele luni. Am ajuns totusi intr-un moment al vietii in care descopar cu bucurie sau dezamagire substratul sufletelor din jur si simt ca si cand incep in sfarsit sa ma cunosc si sa stiu cine sunt. O palma primita de la viata sub orice forma vine, te va aduce in fata oglinzii si vei deschide ochii. Trebuie sa inveti ceva din fiecare greu trait, trebuie sa stii sa-l spui mai departe si sa inveti sa-i ocrotesti pe ceilalti de raul de care te-ai scapat tu. Asta e rolul nostru aici...sa evoluam.
Din pacate in ultimii ani tot mai multi oameni intra cu totul in iuresul zilnic, in goana de azi, de maine, uitand de ei, uitand sa faca o mica pauza pentru sufeltul lor. Hai sa ne gasim 5 minute pe zi sa vorbim, sa ne povestim, sa ne descarcam sufletele si grijile si sa ne incurajam una pe alta aici.
Va pup si va doresc o viata frumoasa si o saptamana usoara (cat a mai ramas din ea...)

Mari, ai grija la mancare si bea ceaiuri specifice. Fierea ta striga, incearca s-o asculti. Din pacate, in multe cazuri, operatia nu e o solutie. Dieta va trebui si dupa...
Miha, nu am putut sa nu rad la ce ai scris (iarta-ma !!). Si ca sa nu fi foarte suparata nici pe mine, nici pe pruncul care pleaca de acasa, sa stii ca si eu fugeam seara la joaca sarind pe geam, cand bunicii se uitau la tv (eu stateam in pijama, la lumina lunii, cu vecinii de-o varsta).
Kali pentru mine tu esti un simbol al optimismului. Iti astept postarile cu nerabdare Cheek Kiss
Shirel, te imbratisez cu drag. Nu stiu prin ce ai trecut, dar sunt langa tine si te pup cu drag.

Multumesc din suflet DIA mea draga.....Mancarea este destul de atent selectionata...RAR cand mananc ceva care stiu ca mi-ar face rau voit...poftesc si mananc si eu cate un pic.....offf,e greu dar cu Dumnezeu inainte.Multumesc inca o data pentru sfaturi,pentru grija,pentru prietenia ta TE IUBESC coeur
mirela74chris
Scris: Thursday, November 26, 2015 2:08 PM

Inregistrat: 10/17/2009
Va imbratisez dragelor!Si ,desi , nu am mai scris demult,sa stiti ca v-am citit, printre picaturi,printre alergatura dupa materiale,mobila si cele necesare.Am fost intr-o totala nebunie,am renovat apartamentul cap-coada ,cu dat tot jos pana la placa si refacut.A iesit ceea ce ne doream,inca mai sunt amanunte de pus la punct,dar suntem pe fagasul bun.
Sanatate si tot ceea ce va doriti,nu lasati problemele sa va doboare!saptamana plina de soare in suflet va doresc,in ciuda vremii urate de afara!Cheek Kiss computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.