Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Friday, February 5, 2016 8:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Doamna Vali,am inteles.....Cheek Kiss am vazut mesajul,am sa va sun daca am nelamuriri...multumesc din suflet Cheek Kiss
Mada,m-a speriat ce-i drept dr care mi-a facut DEXA,dar incerc sa ma stabilizez...urmeaza sa merg la dr mea de familie sa vorbesc cu ea si sa vad ce-mi spune....Problema este ce va decide si dr chirurg.....daca imi va face sau nu implant....am multe intrebari de pus...Blushing Mada,am sa incerc sa o iau si eu usor....si sa fac de toate DistanceKiss
Roxintya,multumumesc din suflet Cheek Kiss
In alta ordine,astazi,am incheiat situatia cu scoalayes yes yes ....am intrat in vacanta....macar 3 zile sa ma odihnesc si apoi trec la construirea programului pentru serbarea de 8 martie....yes
Va multumesc din suflet tuturor pentru sfaturi si intelegere....thankyou
M-ati mai incurajat....mi-ati dat o doza de optimism.....Naspa sa dai peste un dr.care sa-ti spuna un lucru si sa simti ca-ti cade tavanul in cap.....banghead bataus tunete
giulia_mamik
Scris: Saturday, February 6, 2016 1:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,ce ma bucur sa va gasesc active!Am deschis forumul in speranta sa va gasesc aici unite ca intotdeauna!
Mirela,ramai pozitiva!Curand vine luna martie si sotilorul va fi langa tine!Sunt convinsa de asta!Sunt alaturi de voi cu gandul!Te imbratisez cu mare drag!computerlove iloveyou

Mari,permite mi sa ti spun ca frica este doar o proiectie a mintii noastre.Cand am aflat asta,m am simtit atat de usurata!Deci,oricat de grava ar parea o situatia pt moment,gandeste te ca doar mintea noastra o face sa para asa.Osteoperoza nu e boala grea,doar trebuie avut grija si tinut tratament!Te pup si ai grija de tine!computerlove

Oana,ma bucur ca v ati impacat!Am vazut eu o licarire in pozele de pe feisbuc!Sa va fie de bine reintregirea si absolut nimic sa nu va mai desparta!computerlove

Sousourel,draga mea,si pe mine ma ia cate un dor de locul meu natal,de mama,de tata,prieteni,rude...dar important e sa ramanem ancorate in realitate.Suntem unde suntem datorita deciziilor noastre iar orice dor este normal,suntem umani si aceste sentimente sunt absolut normale.Te pup si sper ca deja esti mai bine computerlove

Roxi,sanatate sotului!computerlove

Bereea,stiu ca ti e greu si dor de mama ta dar trebuie sa intelegm ca unii oamenii cand isi duc la bun sfarsit menirea lor pe acest pamant se muta la Dumnezeu.Pe mine m a ajutat mult aceasta gandire tinand cont ca anul trecut am pierdut pe cineva foarte drag mie...computerlove

Restul fetelor,Va impratisez si pupcomputerlove

Anelise
Scris: Saturday, February 6, 2016 8:47 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Tocmai am realizat ca am implinit 8 ani de forum... hainoroc WOW!!! Wow Sa sarbatorim, zic! Gossip
bereea
Scris: Saturday, February 6, 2016 9:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Iulia, bine ai revenit!Cheek Kiss Cum e in Germania? Te-ai acomodat? Dar pustoaica?

Liz, multi inainte!hainoroc
giulia_mamik
Scris: Saturday, February 6, 2016 11:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
bereea wrote:
Iulia, bine ai revenit!Cheek Kiss Cum e in Germania? Te-ai acomodat? Dar pustoaica?

Liz, multi inainte!hainoroc

Liz,ce bine ca te vad si pe tine pe aici!Cum esti?Copilasii?Te pup si te imbratisez!computerlove

Bereea,multumim de intrebarecomputerlove .Suntem bine,ne am acomodat surprinzator de repede si bine.Mandra mea merge la scoala,invata limba,a inceput sa o vorbeasca dar inca are cuvinte care nu le intelege si cateva probleme cu timpurile.Germana nu e chiar cea mai usoara limba...dar se invata daca ai interes!In iulie avem test,si eu si mandra!Speram sa l luam cu briodance !In rest,eu inca nu lucrez dar am avut ocazia in acest timp sa invat mai repede limba plus ca mi am dat seama ca vreau sa fac altceva in viata decat ce faceam in Ro.Ceva ce sa ma faca fericita topai !Sa merg cu placere la servici!Sa vedem cat imi iese!
Fetelor,weekend frumos.Bucurati va de fiecare clipa din viata voastra!angel DistanceKiss
mirela74chris
Scris: Saturday, February 6, 2016 12:16 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Giulia iloveyou Ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati acomodat.Acum sunteti impreuna,iar asta este cel mai important lucru.Poate acum vine si bebe 2.Cheek Kiss Va imbratisez cu mare drag!computerlove

Lizuc iti doresc multi ani inainte! hainoroc Eu am doar 6 ani si ceva...

We frumos fetele cochetele!Cheek Kiss computerlove
marivic
Scris: Saturday, February 6, 2016 1:33 PM
Nivel

Anelise wrote:
Tocmai am realizat ca am implinit 8 ani de forum... hainoroc WOW!!! Wow Sa sarbatorim, zic! Gossip

Sa sarbatorimmmmmmmmm dance hainoroc dance hainoroc LA CAT MAI MULTI,LIZUC computerlove computerlove computerlove Eu,am implinit 9 ani.....firstprize dance hainoroc
Va vine sa credeti???Cand au trecut?DOAMNEEEEEEEE Cray Cray Cray
oanamaria
Scris: Saturday, February 6, 2016 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
La multi ani fete dragi!
t-mihaela
Scris: Sunday, February 7, 2016 2:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
marivic wrote:

Eu,am implinit 9 ani.....firstprize dance hainoroc

Mari, tre sa-ti marturisesc ceva Blushing Cand ai aparut tu pe forum Vic avea 3 ani si tu ai spus undeva ca inca bea la biberon.Ei, Daria mea avea un an deci biberonul il consideram legal dar sa aud ca tu ai un copil de 3 ani si bea la bibe vai, mi s-a parut crima secolului clown . Ok ,timpul a trecut eu tot aveam in minte mama criminala care da baitului de 3 ani biberon hohot ...insa timpul trece , Daria creste si , sa vezi cum se intoarce roata,Daria mea nu vrea sa lase bibele si pace.Vin aici sa marturisesc cu rusine ca Daria a lasat bibele pe la 5 ani si simt profunde remuscari pentru gandurile mele carcotase dar stiu ca tu ma ierti ras
aurishta
Scris: Sunday, February 7, 2016 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Lol Lol
marivic
Scris: Sunday, February 7, 2016 9:27 AM
Nivel

t-mihaela wrote:

Mari, tre sa-ti marturisesc ceva Blushing Cand ai aparut tu pe forum Vic avea 3 ani si tu ai spus undeva ca inca bea la biberon.Ei, Daria mea avea un an deci biberonul il consideram legal dar sa aud ca tu ai un copil de 3 ani si bea la bibe vai, mi s-a parut crima secolului clown . Ok ,timpul a trecut eu tot aveam in minte mama criminala care da baitului de 3 ani biberon hohot ...insa timpul trece , Daria creste si , sa vezi cum se intoarce roata,Daria mea nu vrea sa lase bibele si pace.Vin aici sa marturisesc cu rusine ca Daria a lasat bibele pe la 5 ani si simt profunde remuscari pentru gandurile mele carcotase dar stiu ca tu ma ierti ras

Vaaaaaiiiiii,esti nebuna rau...mortala esti,pe bunehohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot Doamneeeee,ce m-ai facut sa rad hohot hohot hohot Ehhhhhhh,acum in alta ordine de idei,sa-ti spun si eu ceva:stiu ca la acea vreme multe fete de aici de pe forum m-au blamat,ba chiar am fost data afara 1 an,dar m-am reintors cu forte proaspete si cu rabdare si cu iertare,ca de ce sa faci,asta-i omul,judeca atunci cand ar trebui doar sa asculte....de judecat trebuie sa te judece doar Dumnezeu!...Aici nu vorbesc de tine,caci mi se pare ca nu mi-ai zis nimic rau...dar altele au facut-o si m-au jignit...dar,am uitat,am iertat si am ramas.Am ramas vreme de 9 ani,de zile frumoase,de impartasiri ,de scris in jurnale,de cerut si dat sfaturi.....de vizitat virtual locuri in care ati mers si am fost alaturi de voi,de trait la maxim fiecare clipa aici cu voi.Nu-mi pare rau de nimic,altfel nu as mai fi fost aici......Cheek Kiss DistanceKiss
Miha,nu-ti face procese de constiinta.....nu ti-am purtat niciodata pica,ba te-am indragit foarte tare si mi-e ciuda ca nu esti mai aproape de mine ca tare mi-ar fi placut sa stam la taclale si sa bem o cafea Cheek Kiss DistanceKiss DistanceKiss Nu am ce sa-ti iert.....ba chiar pot spune ca .....te iubesc asa zapacita cum esti computerlove computerlove computerlove
oanamaria
Scris: Sunday, February 7, 2016 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Miha ,Mari ce dragi imi sunteti!computerlove SimplyLove ¥
marivic
Scris: Sunday, February 7, 2016 12:58 PM
Nivel

OANAAAA,SI TU MIE computerlove computerlove computerlove DistanceKiss
t-mihaela
Scris: Sunday, February 7, 2016 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
pupici pupici
marivic
Scris: Sunday, February 7, 2016 2:42 PM
Nivel

DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.