Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| marivic wrote:Da?Bine...cand este vorba de intrarea la menopauza, din cauza citostaticelor,nu? Am citit ca si acele femei se confrunta cu probleme asemanatoare,dar nu stiu daca acolo intervine si osteoporoza....? Oricum,starea mea este inca in ceata,urmeaza vacanta,timp in care imi voi face programare sa ma consulte un endocrinolog si sa vedem ce tratament imi prescrie. OANA,stiam eu  Sa va dea Dumnezeu,intelepciune,iubire si intelegere Acum am dat o pagina in urma si am citit comentariile voastre. Dna Vali,alexandrabogdan,Eileen,Berre,Sousourel,Kali,Roxintya.....va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre,pentru incurajari si sfaturi.....
nu ma refeream la menopauza ci la boala ... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi mama mea ar fi implinit 66 de ani!Mi-e atat de dor... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Multi ani traiasca!!!
Kali, da...si e greu de dobandit cheia asta |
|

| Kali, multumesc
Sousourel, din pacate nu mai e... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce de stari!Sa aveti parte de liniste sufleteasca,asta va doresc eu! Mari si mama ia tratament, de cativa ani, pentru osteoporoza.Ultima data cand si-a facut DEXA ,nu mai era osteoporoza ci osteopenie.Deci este mai bine.Daca faci tratament,totul e sub control.
Oana ma bucur enorm pentru voi! Am citit la alt topic,dar nu am apucat sa scriu.Va imbratisez cu drag!Sunteti o familie tare frumoasa.Important este sa treceti peste neplaceri si sa mergeti inainte.Viata este scurta.
Roxi cunosc sentimentul.Felicitari pentru asa realizare!De acum urmeaza distractie,vacante si alte "mofturi" de satisfacut.
Sousourico lasa depresia ,ca acus vine primavara si urmeaza astenia.
Bereea E greu sa pierzi fiinta care ti-a dat viata.Durerea e prezenta ,chiar daca timpul trece.Dar,gandeste-te ca este cu voi tot timpul.
Praslica fa ceea ce simti.Timpul trece mult prea repede.E pacat sa il lasam sa treaca!
Eileen oboseala acumulata isi spune cuvantul.Ai nevoie de odihna.
Kali sa te tina starea zen cat mai mult. Eu inca nu imi pot gasi starea zen.Al meu iubit e a 5 oara prin zona de piraterie,in voiajul acesta.Asa ca somnul meu e cam agitat,iar gandurile si grija sunt tot timpul prezente.Noroc ca vorbim zilnic,ca altfel... Nu ma gandesc la rau,au garzi la bord,dar...e tare greu.
Va pup dragelor!Si va imbratisez cu mare drag! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mirela, multumesc! Doamne ajuta! Cred ca-ti este foarte greu doar prin simplu fapt ca-i plecat, d'apai sa ai si sentimentul asta de nesiguranta!! Iti inteleg grija! Cand vine acasa? Mai e mult? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sis,osteopenie am la sold....si da,voi urma cred tratament.... |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| t-mihaela wrote:Praslica, du-te acasa cat de des poti bucura-te ca mai ai parinti in viata.  Nu stiu daca chiar se merita ce sacrificii facem noi Mihaela, Mirela74chris, daca ar depinde numai de mine as zbura ca ieri. Din nefericire eu sunt baza financiara si nu numai, a case asa ca nu pot lipsi din campul muncii prea mult timp, desi multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa imi cuceresc licenta aici si imi permit altfel plecarile. Bereea Sanatate fetelor! |
|
| kali wrote:Mirela, multumesc! Doamne ajuta! Cred ca-ti este foarte greu doar prin simplu fapt ca-i plecat, d'apai sa ai si sentimentul asta de nesiguranta!! Iti inteleg grija!  Cand vine acasa? Mai e mult?
Mai e cam o luna,dar taaare lunga!Oricum eu sunt optimista pana in maduva oaselor.Stiu ca va trece,dar asta nu ma ajuta prea mult.Imi fac de lucru cat pot de mult,in speranta ca noaptea sa pic franta si sa pot dormi.Dar...asta e o alta poveste.
Mari tratamentul ajuta,dar e permanent ,de acum incolo.Sanatate! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Mari trebuie tratament pt a o mentine in limitele de acum. E o boala care nu doare....ai grija sa nu cazi, oaselor sunt fragile. Ti.am dat si pm. Sanatate fetelor si aveti grija de voi. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Bere , nu stiam...., cred ca iti e greu.
Mirela, adevarat
Mari, sa citez un clasic care numai e..."tine minte, sfarsitul nu-i aici"! E greu sa duci un tratament permanent, dar nu e imposibil. Stiu ca nu e o consolare, dar, uite eu am o prietena, cu anii mult mai putini ca ai tai si care are aceasta afectiune. Face tratament, merge inainte si face de toate....nu mi se pare ca boala o opreste cumva.
|
|

| Praslea, sousourel
Mirela, imi imaginez cat de greu iti este! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mari - multa sanatate! Mirela - acum trece timpul, important e sa se intoarca sanatos! |
|
| Bereea,Roxi |
|
|