Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Thursday, February 4, 2016 9:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
marivic wrote:
Da?Bine...cand este vorba de intrarea la menopauza, din cauza citostaticelor,nu? Am citit ca si acele femei se confrunta cu probleme asemanatoare,dar nu stiu daca acolo intervine si osteoporoza....?
Oricum,starea mea este inca in ceata,urmeaza vacanta,timp in care imi voi face programare sa ma consulte un endocrinolog si sa vedem ce tratament imi prescrie.
OANA,stiam eu yes Sa va dea Dumnezeu,intelepciune,iubire si intelegere hearts
Acum am dat o pagina in urma si am citit comentariile voastre.Dna Vali,alexandrabogdan,Eileen,Berre,Sousourel,Kali,Roxintya.....va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre,pentru incurajari si sfaturi.....computerlove coeur hearts

nu ma refeream la menopauza ci la boala ...
bereea
Scris: Thursday, February 4, 2016 9:19 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Azi mama mea ar fi implinit 66 de ani!Mi-e atat de dor...
kali
Scris: Thursday, February 4, 2016 9:21 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
uff floare2
sousourel
Scris: Thursday, February 4, 2016 9:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
flowers Multi ani traiasca!!!flowers

Kali, da...si e greu de dobandit cheia astapupici
bereea
Scris: Thursday, February 4, 2016 10:01 AM
Nivel

Kali, multumesc

Sousourel, din pacate nu mai e...
mirela74chris
Scris: Thursday, February 4, 2016 10:31 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Ce de stari!Sa aveti parte de liniste sufleteasca,asta va doresc eu!
Mari si mama ia tratament, de cativa ani, pentru osteoporoza.Ultima data cand si-a facut DEXA ,nu mai era osteoporoza ci osteopenie.Deci este mai bine.Daca faci tratament,totul e sub control.computerlove Cheek Kiss

Oana ma bucur enorm pentru voi!yes Am citit la alt topic,dar nu am apucat sa scriu.Va imbratisez cu drag!Sunteti o familie tare frumoasa.Important este sa treceti peste neplaceri si sa mergeti inainte.Viata este scurta.coeur Cheek Kiss

Roxi cunosc sentimentul.Felicitari pentru asa realizare!De acum urmeaza distractie,vacante si alte "mofturi" de satisfacut.Cheek Kiss

Sousourico lasa depresia ,ca acus vine primavara si urmeaza astenia.sic

Bereea E greu sa pierzi fiinta care ti-a dat viata.Durerea e prezenta ,chiar daca timpul trece.Dar,gandeste-te ca este cu voi tot timpul.Cheek Kiss

Praslica fa ceea ce simti.Timpul trece mult prea repede.E pacat sa il lasam sa treaca!Cheek Kiss

Eileen oboseala acumulata isi spune cuvantul.Ai nevoie de odihna.Cheek Kiss

Kali sa te tina starea zen cat mai mult.Cheek Kiss Eu inca nu imi pot gasi starea zen.Al meu iubit e a 5 oara prin zona de piraterie,in voiajul acesta.Asa ca somnul meu e cam agitat,iar gandurile si grija sunt tot timpul prezente.Noroc ca vorbim zilnic,ca altfel...Crazy Nu ma gandesc la rau,au garzi la bord,dar...e tare greu.

Va pup dragelor!Si va imbratisez cu mare drag!iloveyou
kali
Scris: Thursday, February 4, 2016 10:53 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mirela, multumesc! Doamne ajuta! Cred ca-ti este foarte greu doar prin simplu fapt ca-i plecat, d'apai sa ai si sentimentul asta de nesiguranta!! Iti inteleg grija!Cheek Kiss Cand vine acasa? Mai e mult?
marivic
Scris: Thursday, February 4, 2016 7:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sis,osteopenie am la sold....si da,voi urma cred tratament....Cheek Kiss
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, February 4, 2016 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
t-mihaela wrote:
Praslica, du-te acasa cat de des poti bucura-te ca mai ai parinti in viata.SimplyLove Nu stiu daca chiar se merita ce sacrificii facem noiuff

Mihaela, Mirela74chris, daca ar depinde numai de mine as zbura ca ieri. Din nefericire eu sunt baza financiara si nu numai, a case asa ca nu pot lipsi din campul muncii prea mult timp, desi multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa imi cuceresc licenta aici si imi permit altfel plecarile. computerlove
Bereea computerlove
Sanatate fetelor!
mirela74chris
Scris: Thursday, February 4, 2016 8:11 PM

kali wrote:
Mirela, multumesc! Doamne ajuta! Cred ca-ti este foarte greu doar prin simplu fapt ca-i plecat, d'apai sa ai si sentimentul asta de nesiguranta!! Iti inteleg grija!Cheek Kiss Cand vine acasa? Mai e mult?

Mai e cam o luna,dar taaare lunga!Oricum eu sunt optimista pana in maduva oaselor.Stiu ca va trece,dar asta nu ma ajuta prea mult.Imi fac de lucru cat pot de mult,in speranta ca noaptea sa pic franta si sa pot dormi.Dar...asta e o alta poveste.Cheek Kiss

Mari tratamentul ajuta,dar e permanent ,de acum incolo.Sanatate!Cheek Kiss
vali horhoianu
Scris: Friday, February 5, 2016 7:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
Mari trebuie tratament pt a o mentine in limitele de acum. E o boala care nu doare....ai grija sa nu cazi, oaselor sunt fragile. Ti.am dat si pm. Sanatate fetelor si aveti grija de voi.
sousourel
Scris: Friday, February 5, 2016 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Berecry , nu stiam...., cred ca iti e greu.

Mirela, adevaratpupici

Mari, sa citez un clasic care numai e..."tine minte, sfarsitul nu-i aici"! E greu sa duci un tratament permanent, dar nu e imposibil. Stiu ca nu e o consolare, dar, uite eu am o prietena, cu anii mult mai putini ca ai tai si care are aceasta afectiune. Face tratament, merge inainte si face de toate....nu mi se pare ca boala o opreste cumva.

bereea
Scris: Friday, February 5, 2016 9:15 AM
Nivel

Praslea, sousourelCheek Kiss

Mirela, imi imaginez cat de greu iti este!Cheek Kiss
roxinthya
Scris: Friday, February 5, 2016 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Mari - multa sanatate!Cheek Kiss
Mirela - acum trece timpul, important e sa se intoarca sanatos!angel
mirela74chris
Scris: Friday, February 5, 2016 1:31 PM

Bereea,RoxiCheek Kiss iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.