|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor si eu sunt aici cu voi!!Chiar mi-ar place sa vad mai multa activiate pe aici ..problema este postarea pozelor eu una asa as vrea sa imi continui jurnalul meu!!Incerc sa revin cat mai des prin zona!!! |
| bereea wrote:Monica, au incercat pentru a treia sau a patra oara sa faca insamantare artificiala si nu a mers nici de data aceasta. Cumnata mea e cu moralul la pamant. Imi este asa de mila de ei!
Scuze ca ma amestec cumnata ta are nevoie de o vacantza i propun o vizita in Israel vizitarea locurilor sfinte,curatzarea sufletului prin iertare ..iertare proprie in in primul rand cat si ierate ptr cei din jurul ei.Nu o cunosc dar este o fiintza care poarta in interiorul ei in pantecul ei multa nervozitate ,ura si tot felul de probleme in legatura cu ea si cu lumea din jurul ei.Ea nu este cu nimic vinovata de tot ceea ce atrage asupra ei dar nici nu are voie sa se implice nici cu gandul nici cu sufletul in lucruri negative si nefavarobile ptr ea si ptr familia ei.Are nevoie de o curatire totala in fatza ei si in fatza lui Dumnezeu ! Scuze inca odata ptr ceea ce spun dar sper sa ma intelegi si prin tine sa o poti ajuta si pe ea.tine-ma la curent cum este! |
| Shirel Oricat incerc sa-i explic, pare ca nu poate sau nu vrea sa inteleaga. Sper ca Dumnezeu sa o binecuvanteze cu pace si liniste sufleteasca si, atunci, cred cu toata fiinta mea, va ramane insarcinata pe cale naturala. E o persoana asa de dulce, are atata dragoste de daruit...are nevoie sa devina mama. |
| Gata...am scapat! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea wrote:Gata...am scapat! Ce usurare! |
| O, daaaa! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Gata...am scapat!
|
| Bereea bine ca ai trecut cu bine si de asta!!!
Eu sunt alaturi de o persoana draga mie,noua si ma rog in fiecare zi si clipa sa primeasca ajutorul si binecuvantarea de care are nevoie.Doamne ajuta-i pe acesti oamenii in aceste clipe grele si fa o minune ptr ei.Nu pot da nume si deocamdata nici nu vreau!!!Sunt cu gandul la tine draga mea putere si credintza sa ai mereu!!! |
| Ma simt obosita...prea obosita!
Shirel, banuiesc la cine te referi...Doamne ajuta sa fie bine! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/25/2017 Mesaje: 5
| Buna dimi fetele cochetele am revenit dupa o absenta de 6 anisori.Imi este tare dor de voi si stiiu ca merit sa fiu urecheata ca am lipsit atat de mult din familia celeor 7 pitici dar viata asta este nebuna nebuna.Am revenit cu drag in familie sper sa ma primiti cu drag si accept sa fiu si urecheata.Cu drag fostul fluturasy actual irisa |
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Irisa bine ai revenit ! Dar de T Mihaela mai stiti ceva s-a retras ! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/25/2017 Mesaje: 5
| Fetele mele dragi ce este cu voi?Nu mai intra nimeni pe forum? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nope. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ahhh nici eu nu mai am vreme.....dar nu cred ca mi duceti lipsa As vrea sa intru mai des ..... |
|
|