|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| ingerash wrote:Furtuna Doris a facut ravagii...bine ca a trecut! A fost greu ieri
Bine ca sunteti bine
Eu sunt extrem de trista pentru cumnata si fratele meu! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| ingerash wrote:Furtuna Doris a facut ravagii...bine ca a trecut! A fost greu ieri
Of! Bine ca sunteti in regula. Bereea, ce s-a intamplat cu ei? |
| Monica, au incercat pentru a treia sau a patra oara sa faca insamantare artificiala si nu a mers nici de data aceasta. Cumnata mea e cu moralul la pamant. Imi este asa de mila de ei! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| bereea wrote:Monica, au incercat pentru a treia sau a patra oara sa faca insamantare artificiala si nu a mers nici de data aceasta. Cumnata mea e cu moralul la pamant. Imi este asa de mila de ei!
Cumplit! Ce explicatii dau medicii? Le doresc sa devina parinti intr-o zi, cat mai curand!
|
|
| Pur si simplu duoa ce ii introduce embrionul, nu se prinde. Eu sper sa se intample o minune, sa ramana insarcinata pur si simplu, n-am vazut o persoana care sa sufere atat de mult ca nu are copii. |
|
| Am o stare ...de suparare! Nu inteleg de ce kn fiecare an trebuie sa mergem in Romania in vacanta in loc sa ma bucur cu adevarat de concediu si sa vizitez locuri noi? Mi-am dorit enorm sa ajung in Sicilia, doar ca nu se merita pentru o saptamana, trebuie cel putin 2. Barbatu' insa vrea la mamica pe prispa.Asa ca vacantele si visurile mele se duc pe apa sambatei.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, trebuie facut un compromis, ceva... nu se poate in fiecare an sa fie numai cum vrea el! Eventual veniti in Ro 1 data/2 ani. |
|
| Cam asa zic si eu , Kali, mai ales ca ne-am tot oferit sa le cumparam bilete de avion sa vina ei aici cate o saptamana. Sincera sa fiu, m-am cam saturat de vacante in Romania pe prispa la soacra. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Te inteleg. Nici eu nu as fi incantata de idee... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Buna dragelor! Mi-a fost dor de voi si de forumul nostru de suflet! Am lipsit niste ani...dar nu va pot uita... aici cu voi am petrecut 9 luni de gravidanta si primi ani din viata primului meu copil. S-au petrecut multe in viata mea,dupa ce am disparut..dar via?a merge inainte! Ma bucur sa vad ca unele inca mai sunteti active aici! Va îmbra?i?ez pe toate! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bine ai revenit!!! Mai suntem doar vreo 4 - 5 ratacite! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Off...cum asa? Sa destramat forumul? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Hei,bine ai revenit..... Forumul este casa unora de ani buni....si eu una revin din cand in cand aici.Nu mai sunt fete multe......din cele vechi....suntem mai mult pe Facebook,unde este multt mai usor de incarcat poze(cel putin in cazul meu)dar revin aici cu fete dragi cand am ceva intim de discutat,de povestit,daca mi-e dor de forum......Sunt 10 ani de cand am intrat pe acest forum....Am legat prietenii virtualae dar si vii si tare-s mandra de el...... Deci,BUN SOSIT! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sunt si eu aici cu voi chiar daca nu postez va urmaresc asa din umbra!Va pup! |
|
|