Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, November 3, 2016 8:47 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Felictari marivic Bravoo computerlove

Shirel waw computerlove ti-e dor?

Bereea se cauta soarele hearts cadou de cuplu ar fi o patura ,set de cesti sau pahare,o rama foto.Ceva de care sa se bucure amandoi.
bereea
Scris: Thursday, November 3, 2016 9:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ingeras, din pacate am doar bagaj de mana, deci as vrea ceva vare sa nu-mi ia la control in aeroport.
marivic
Scris: Friday, November 4, 2016 12:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ingeras,Buli,multumesc.....Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove
marivic
Scris: Wednesday, November 30, 2016 2:04 PM
Nivel

Pentru ca este sarbatoare si sunt libera....stiti voi......iar sunt bolnava Crazy
Sunt foarte racita...tusesc de-mi scuip plamanii nu alta....offff....am si o laringita de toata frumusetea...asa ca astazi de Sf.Andrei,mi-am propus sa nu ma dau jos din pat.Aseara,Bogdan mi-a facut o frectie cu Carmol,am luat aspirina,sare fierbinte pe piept si la somn;astazi ma simt mai binisor dar tusesc de mama focului.....Sper ca zilele acestea sa-mi revina si vocea caci fac repaus vocal.....Un pui de raceala mai afurisit s-a lipit de mine si nu vrea ca sa plece Cray Crazy sic
In rest......cum ma stiti......agitata,stresata si colac peste pupaza ma bagai vorba olteanului si la scoala de soferi....Iaca baba la volan hohot hohot
.....Am o frica de 20 de persoane.....Ce-oi face....Dumnezeu stie!angel angel angel
ioana laura
Scris: Thursday, December 1, 2016 1:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2015
marivic wrote:
Pentru ca este sarbatoare si sunt libera....stiti voi......iar sunt bolnava Crazy
Sunt foarte racita...tusesc de-mi scuip plamanii nu alta....offff....am si o laringita de toata frumusetea...asa ca astazi de Sf.Andrei,mi-am propus sa nu ma dau jos din pat.Aseara,Bogdan mi-a facut o frectie cu Carmol,am luat aspirina,sare fierbinte pe piept si la somn;astazi ma simt mai binisor dar tusesc de mama focului.....Sper ca zilele acestea sa-mi revina si vocea caci fac repaus vocal.....Un pui de raceala mai afurisit s-a lipit de mine si nu vrea ca sa plece Cray Crazy sic
In rest......cum ma stiti......agitata,stresata si colac peste pupaza ma bagai vorba olteanului si la scoala de soferi....Iaca baba la volan hohot hohot
.....Am o frica de 20 de persoane.....Ce-oi face....Dumnezeu stie!angel angel angel
Fara frica mari, frica nu ii buna la volan. O sa vezi ca te obisnuiesti,cu timpul si cu practica trece frica. DistanceKiss
marivic
Scris: Thursday, December 1, 2016 2:33 PM
Nivel

Multumesc din suflet Ioana Laura,am sa incerc SimplyLove Cheek Kiss
ioana laura
Scris: Thursday, December 1, 2016 3:17 PM
Nivel

marivic wrote:
Multumesc din suflet Ioana Laura,am sa incerc SimplyLove Cheek Kiss
Si mie mia fost frica rau,ma gandeam numa daca fac ceva gresit ,daca nu stiu ce daca nu stiu cum. La examen la oras tremuram toata,am picat prima data. Bineinteles ca nu mam lasat. Am mai platit cateva ore,noroc ca am dat peste un instructor super rabdator. In ziua examenului am luat un distonocalm si lam luat. :). Dupa am inceput sa conduc incet,tot timpul cu cineva langa mine pana miam facut curaj sa merg si singura. Fara grija ca frica dispare. DistanceKiss
marivic
Scris: Thursday, December 1, 2016 8:53 PM
Nivel

angel angel Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fac fata....M-am inscris impreuna cu baiatul meu cel mijlociu.... Lol Este o diferenta totusi...19-50 de ani sic dar sper sa ma descurc....SPER SimplyLove
ioana laura
Scris: Thursday, December 1, 2016 11:12 PM
Nivel

marivic wrote:
angel angel Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fac fata....M-am inscris impreuna cu baiatul meu cel mijlociu.... Lol Este o diferenta totusi...19-50 de ani sic dar sper sa ma descurc....SPER SimplyLove
O sa te descurci stai linistita. Think positive DistanceKiss
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, December 2, 2016 5:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Marivic, fara frica! Exercitiul e mama invataturii! Am invatat eu sa conduc hohot , deci poate toata lumea! Si sa vezi ce bag la autostrazi in fiecare zi de am spus ca m-a blestemat careva sa conduc ca sa imi scot parleala pe toti anii in care nu am condus Crazy
Deci fara frica!hearts
marivic
Scris: Friday, December 2, 2016 11:28 AM
Nivel

Multumesc Praslica.Cheek Kiss Cheek Kiss SimplyLove DistanceKiss Incerc sic Momentan nu am intrat,dar a zis ca de luni ne incadram in grupa,deci asteptam telefon luni ca sa ne anunte ce si cand......SimplyLove
mhldvrc
Scris: Saturday, December 24, 2016 9:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Mi-e dor, foarte dor de iernile trecute uff Nimic nu se compara cu ce era atunci cand copiii erau mici, cu bucuria acelor sarbatori, as da orice sa mai traiesc macar o zi la fel coeur
Sunt mari acum si ma iubesc amandoi, insa Tatiana e prea departe, iar Mihai nu mai are sclipirea aia in ochi, asteptand-ul pana tarziu in noapte pe Mos Craciun. Nu mai cauta niciunul cadourile sub brad pe intuneric sau cu o micuta lanterna si apoi sa ne trezeasca, sa vedem ce ne-a adus Mosul santa
Odata cu trecerea anilor parca a disparut si magia, nu ca n-ar mai exista, exista inca craciun , dar nimic nu mai e la fel, mi-e dor de clipele alea.
mamiemi
Scris: Monday, December 26, 2016 4:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Craciun fericit, dragelor!
Mihaela, se schimba trairea sarbatorilor in timp. E adevarat ca dupa mai bine de doua decenii in care ai fost centrata pe copii, acum e altceva. Ai pierdut ceva... Dar sensul sarbatorii noi il dam. Iti doresc sa regasesti bucurie in sarbatoare!
Si pentru mine e primul Craciun fara toti patru langa mine. Teo e plecata in Anglia de sarbatori. Mi-a fost dor...
marivic
Scris: Wednesday, December 28, 2016 8:06 PM
Nivel

Sarbatori linistite va doresc fete dragi,prietene vechi,forumiste inraite,caci in curand voi implini 10 ani de forumeala aici in familia 7 pitici coeur coeur coeur
hearts .....Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume,toata dragostea,daruirea,iubirea,bunatatea.....veselia,implinirea de care aveti nevoie!angel AngelNot Cheek Kiss computerlove
mhldvrc
Scris: Saturday, December 31, 2016 6:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
A mai trecut un an cu clipe bune si mai putin bune, ne indreptam cu pasi repezi spre 2017, an pe care mi-l doresc sa fie plin de sanatate si linistit. Voua, fete dragi va doresc un An Nou bun, sa fiti santoase si sa vi se indeplineasca si cele mai mici dorinte! computerlove

coeur RETETA pentru un AN BUN Love

* Se iau 12 luni si se curata foarte, foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica si stres.
* Se imparte fiecare luna dupa cum e cazul, in 28 – 31 zile, astfel incat proviziile sa ne ajunga exact 1 an!
* Fiecare zi se gateste separat din munca, liniste, veselie si umor in parti egale, la care se mai adauga 3 linguri cu varf de optimism, 1 lingura de toleranta, mult bun simt si cateva picaturi bune de speranta!
Aluatul obtinut se presara cu dragoste din belsug!
Cozonacelul se impodobeste cu un buchetel de curaj si ceva mai multa incredere.
*Se serveste cu multa bucurie, in fiecare dimineata, la cafea sau ceai!
Aceasta reteta nu se compenseaza, este gratuita si se transmite liber alaturi de traditionala urare de Anul Nou! iloveyou

LA MULTI ANI!!! grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.