|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Felictari marivic
Shirel waw ti-e dor?
Bereea se cauta soarele cadou de cuplu ar fi o patura ,set de cesti sau pahare,o rama foto.Ceva de care sa se bucure amandoi. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ingeras, din pacate am doar bagaj de mana, deci as vrea ceva vare sa nu-mi ia la control in aeroport. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ingeras,Buli,multumesc..... |
| Pentru ca este sarbatoare si sunt libera....stiti voi......iar sunt bolnava Sunt foarte racita...tusesc de-mi scuip plamanii nu alta....offff....am si o laringita de toata frumusetea...asa ca astazi de Sf.Andrei,mi-am propus sa nu ma dau jos din pat.Aseara,Bogdan mi-a facut o frectie cu Carmol,am luat aspirina,sare fierbinte pe piept si la somn;astazi ma simt mai binisor dar tusesc de mama focului.....Sper ca zilele acestea sa-mi revina si vocea caci fac repaus vocal.....Un pui de raceala mai afurisit s-a lipit de mine si nu vrea ca sa plece In rest......cum ma stiti......agitata,stresata si colac peste pupaza ma bagai vorba olteanului si la scoala de soferi....Iaca baba la volan .....Am o frica de 20 de persoane.....Ce-oi face....Dumnezeu stie! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Fara frica mari, frica nu ii buna la volan. O sa vezi ca te obisnuiesti,cu timpul si cu practica trece frica. |
| Multumesc din suflet Ioana Laura,am sa incerc |
| marivic wrote:Multumesc din suflet Ioana Laura,am sa incerc Si mie mia fost frica rau,ma gandeam numa daca fac ceva gresit ,daca nu stiu ce daca nu stiu cum. La examen la oras tremuram toata,am picat prima data. Bineinteles ca nu mam lasat. Am mai platit cateva ore,noroc ca am dat peste un instructor super rabdator. In ziua examenului am luat un distonocalm si lam luat. :). Dupa am inceput sa conduc incet,tot timpul cu cineva langa mine pana miam facut curaj sa merg si singura. Fara grija ca frica dispare. |
| Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fac fata....M-am inscris impreuna cu baiatul meu cel mijlociu.... Este o diferenta totusi...19-50 de ani dar sper sa ma descurc....SPER |
| O sa te descurci stai linistita. Think positive |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Marivic, fara frica! Exercitiul e mama invataturii! Am invatat eu sa conduc , deci poate toata lumea! Si sa vezi ce bag la autostrazi in fiecare zi de am spus ca m-a blestemat careva sa conduc ca sa imi scot parleala pe toti anii in care nu am condus Deci fara frica! |
| Multumesc Praslica. Incerc Momentan nu am intrat,dar a zis ca de luni ne incadram in grupa,deci asteptam telefon luni ca sa ne anunte ce si cand...... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Mi-e dor, foarte dor de iernile trecute Nimic nu se compara cu ce era atunci cand copiii erau mici, cu bucuria acelor sarbatori, as da orice sa mai traiesc macar o zi la fel Sunt mari acum si ma iubesc amandoi, insa Tatiana e prea departe, iar Mihai nu mai are sclipirea aia in ochi, asteptand-ul pana tarziu in noapte pe Mos Craciun. Nu mai cauta niciunul cadourile sub brad pe intuneric sau cu o micuta lanterna si apoi sa ne trezeasca, sa vedem ce ne-a adus Mosul Odata cu trecerea anilor parca a disparut si magia, nu ca n-ar mai exista, exista inca , dar nimic nu mai e la fel, mi-e dor de clipele alea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Craciun fericit, dragelor! Mihaela, se schimba trairea sarbatorilor in timp. E adevarat ca dupa mai bine de doua decenii in care ai fost centrata pe copii, acum e altceva. Ai pierdut ceva... Dar sensul sarbatorii noi il dam. Iti doresc sa regasesti bucurie in sarbatoare! Si pentru mine e primul Craciun fara toti patru langa mine. Teo e plecata in Anglia de sarbatori. Mi-a fost dor...
|
|
| Sarbatori linistite va doresc fete dragi,prietene vechi,forumiste inraite,caci in curand voi implini 10 ani de forumeala aici in familia 7 pitici .....Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume,toata dragostea,daruirea,iubirea,bunatatea.....veselia,implinirea de care aveti nevoie! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| A mai trecut un an cu clipe bune si mai putin bune, ne indreptam cu pasi repezi spre 2017, an pe care mi-l doresc sa fie plin de sanatate si linistit. Voua, fete dragi va doresc un An Nou bun, sa fiti santoase si sa vi se indeplineasca si cele mai mici dorinte!
RETETA pentru un AN BUN
* Se iau 12 luni si se curata foarte, foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica si stres. * Se imparte fiecare luna dupa cum e cazul, in 28 – 31 zile, astfel incat proviziile sa ne ajunga exact 1 an! * Fiecare zi se gateste separat din munca, liniste, veselie si umor in parti egale, la care se mai adauga 3 linguri cu varf de optimism, 1 lingura de toleranta, mult bun simt si cateva picaturi bune de speranta! Aluatul obtinut se presara cu dragoste din belsug! Cozonacelul se impodobeste cu un buchetel de curaj si ceva mai multa incredere. *Se serveste cu multa bucurie, in fiecare dimineata, la cafea sau ceai! Aceasta reteta nu se compenseaza, este gratuita si se transmite liber alaturi de traditionala urare de Anul Nou!
LA MULTI ANI!!! |
|
|