|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| t-mihaela wrote:O fi ,dar nu e E infiata??? Imi pare rau! Ce ghinion sa nu va puteti intelege!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Da, Aura! Ma bucur ca am avut de lucru, am operat-o intr-un spital privat si a costat ceva. Din salarii nu reuseam, numai ca am obosit. Era vorba de ceva mai complicat, are o displazie din nastere si doi medici ne recomandasera si alte operatii mai invazive, asa ca am cautat medic specializat pe problemele genunchiului. Simt nevoia sa imi gasesc timp si pentru mine, sa imi incarc cumva bateriile.
Miha, imi pare rau! Chiar ura? Nu poate fi furie, suparare? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| mamiemi wrote: a avut bacalaureat, admitere - a intrat la Medicina.
Felicitari,ce frumoasa realizare |
| Multumesc, Mihaela! Sper sa fie fericita cu alegerea ei. Am avut si noi momentele noastre dificile... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mamiemi, bine ai revenit! Chiar ocupati ati fost...! Felicitari pentru reusite si mult succes pe mai departe! |
| Multumesc, Kali! Imi lipseau „sezatorile” . |
| |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Felicitari fetei pt reusita,Mamiemi |
| Eu sunt iar mamaica de bebelus,nu dorm noptile Ruby, noua vedeta a familiei a inceput training-ul. Avem program riguros ,noaptea imi pun ceasul sa sune din trei in trei ore sa scot pufuleatza la pipi la 3 noaptea eu sunt in curte plimband catelul .Nu radeti ca nu stiti cand ajungeti ca mine in loc de avatare cu copiii puneti avatare cu pisici , nu stii ce-ti rezerva viata .So ,Ruby, chiar daca scopul ei e sa fie farm dog ,trebuie sa invete reguli elementare de convietuit si in casa .
Programul nostru de noapte-dimineata:
Rubi training
12am..... out for pee ,no play 3 am...... out for pee, no play 6am .......out for pee ,no play 7.30...... feeding (Rubi and Kobi) 7.30-8.00 ..out for poop and play with Kobi 8-8.30..... play and basic commands (sit ,stay, drop) , no Kobi 8.30-9..... free play indoors with toys (acum de obicei fac training pentru ros mobila ) 9 .............sleep 10........... wake up ,out for pee and play with Kobi
Joaca cu Kobbi e importanta pt ca el nu e foarte sociabil, de fapt "joaca cu Kob"i e pentru training-ul lui Kobi care facut progrese mari ca Ruby e o jucausa fara frica si il iubeste chiar si pe morocanosul de Kobi.
Feeding times : 7.30am, 1.30 pm, 7,30 pm
|
| Ce draguuuut! |
| |
| Multumesc, Mari!
Mihaela, spor la treaba! Chiar te tii de programul asta? Am si eu doi caini, dar patru copii au fost de ajuns pentru treziri. Pe prima, Maia - Bichon, am luat-o la 3 saptamani - biberon - la 1 noaptea eu, la 4-5 dimineata sotul - i-am spus ca e randul lui la alaptat. S-au antrenat singuri ca i-am scos in curte, cat despre sociabilitate - au avut grija copiii. Ma mir cum au supravietuit! Kira e Golden Retriever.
PS unde pot incarca poze online? Pe FB nu imi vine. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ce frumosi sunt..... |
| Frumosu' lu" mama, cum sta el la joaca De ce ati luat bichonul la o saptamana? Ar fi trebuit sa stea cu mama macat 8 saptamani.Noi am luat-o pe Ruby la 6 sapatamani si am vazut ce mare diferenta e dela6 la 8 saptamani . Da, ma tin de program cu dintii ca am facut greseala sa folosesc covorase absorbante ... nu stiu cu se numesc acasa, noi le zicem training pads sau pee pads.E cea mai proasta invetie si invata catelul sa faca pp pe orice suprafata moale cum ar fi covoarele Acum e toamna ,inca avem si zile frumoase cand sta afara toata ziua ,o incurajez sa stea afara atata timp cat temperaturile nu scad sub zero, e American Eskimo , ii place la nebunie afara in zapada insa acum e mica si noaptea o aduc in casa deci noaptea e chinul meu,Dar m-am obisnuit si mi-e draga asa pipicioasa cum e . .Partea frumoasa e ca ne mai trebuie un caine oentru afara deci cand termin cu Ruby o iau de la capat t-mihaela attached the following image(s):
|
|
| Am luat-o la 3 saptamâni pentru ca murise mama când a fatat. Ne-am dus sa o vedem si mi s-a facut mila cum scanceau 3 catei singurei in cosulet. Eu le-am tinut mult in curte, ca sunt nascut una in mai si una in iunie. Cea mare a si ramas in curte. Vara dorm amândoua afara, iarna doar cea mica. Ea nu are blanita, ci doar un rând de par. Succes! |
|
|