Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, July 4, 2016 7:26 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc din suflet,Shirel......este minunata senzatia care ma incearca atunci cand sunt in preajma copiilor....Asta este.....voi mai merge si eu atat cat mai pot,cat se mai poate.....caci la noi in Romania totul este cu susul in jos si o iau ca atare....MULTUMESC INCA O DATA PENTRU MINUNATELE CUVINTE Cheek Kiss computerlove Sa dea Dumnezeu.....in tot si in toate angel
Eileen
Scris: Monday, July 4, 2016 7:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Neata fetelor ! O saptamana frumoasa sa aveti !
Eu sunt in butoi...asa ca de luni dimineata alcool alcool uff uff
bereea
Scris: Monday, July 4, 2016 9:01 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
shirel wrote:
Bereea,te pup si sa ai o vacantza asa cum ti-o doresti!!Alex sigur va primi o diploma de premianta cu note mari.Noi am primit Oshry elev excelent ,Eden si ea la fel mai putin cu comportamentul ei a intrat in varsta pubertatii parca prea repede alcool ).Am zis ca ajng in Roma anul asta si nu am apucat sper ca totusi cat de curand sa ajung ...am o prietena care tot ma cheama si ea.computerlove computerlove

Multumesc, Shirel, numai bine si voua!computerlove Ale a terminat anul exccelent, suntem foarte mandri de ea!

Eileen, de ce in butoi?

Eu ma simt...bine, m-am ars putin ieri la plaja desi m-am protejat ...ma rog, abia suport sutienul pe mine.Am ramas si foarte neplacut surprinsa cand, intorcandu-ne de la mare , am observat un roman - avea masina cu numar de Romania - fura pepene rosu de la camp .Foarte urat, mai ales ca un pepene de 10 kg costa cam 2 euro.Pacat ca nu se gandesc la cei care stau in soare pentru a munci campul si cauta sa "aprofite" de orice situatie.
Eileen
Scris: Monday, July 4, 2016 9:34 AM
Nivel

Bereea Cheek Kiss
Uofff, am inceput sa simt ca munca mea nu mai e apreciata asa cum ar trebui, si tocmai acum cand ar trebui sa fiu mai menajata, sunt prea multe asteptari pt o minte si 2 maini uff uff
bereea
Scris: Monday, July 4, 2016 9:43 AM
Nivel

Eileen wrote:
Bereea Cheek Kiss
Uofff, am inceput sa simt ca munca mea nu mai e apreciata asa cum ar trebui, si tocmai acum cand ar trebui sa fiu mai menajata, sunt prea multe asteptari pt o minte si 2 maini uff uff

Din pacate, asa e peste tot.Dai, fruntea sus si zambeste!Cheek Kiss
Eileen
Scris: Monday, July 4, 2016 1:53 PM
Nivel

bereea wrote:

Din pacate, asa e peste tot.Dai, fruntea sus si zambeste!Cheek Kiss

Bereea, imi este ciuda ca nu era asa, chiar deloc. Ce sa fac, asta e pale
marivic
Scris: Friday, July 8, 2016 8:26 AM
Nivel

Buna!!! Buna este si starea mea de spirit.....Am fost ieri la controale si am iesit bine in mare....astept Papanicolaul care v-a iesi peste 3 sapatamani....dar in marea majoritate spaimele mele s-au risipit......Am liber la distractie!Cine stie,cunoaste!SimplyLove Lol
t-mihaela
Scris: Friday, July 8, 2016 8:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Azi pentru prima data am plans cu adevarat dupa copiulul ce mi-a murit la 15 ani ...si in timp ce imi inecam durerea din camera alaturata ,o tanara straina mie ma striga "mami"...an sa-i spun sa inceteze ...numai fetita mea pierduta ma striga asa si mi-e tare dor de ea.
marivic
Scris: Friday, July 8, 2016 9:37 AM
Nivel

what
t-mihaela wrote:
Azi pentru prima data am plans cu adevarat dupa copiulul ce mi-a murit la 15 ani ...si in timp ce imi inecam durerea din camera alaturata ,o tanara straina mie ma striga "mami"...an sa-i spun sa inceteze ...numai fetita mea pierduta ma striga asa si mi-e tare dor de ea.

Cray Cray uff
miriam
Scris: Friday, July 8, 2016 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Mihaela, stii vorba , speranta moare ultima!
Cateodata ramanem uimiti de cat putem sa iertam, atunci cand lucrurile se remediaza....in timp!
aurishta
Scris: Saturday, July 9, 2016 11:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
t-mihaela wrote:
pale plans plans Cray Cheek Kiss
giulia_mamik
Scris: Monday, July 11, 2016 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Hello,fetelor!Ce mai faceti?
Mihaela,ma sperii,sincer.Stiu eu ceva dar cred ca am ramas in urma cu multe!Sper ca sunteti bine cu totii!computerlove

Despre mine...sunt mai bine dar tot pe antibiotic.Dupa cel perfuzabil,m au bagat pe o schema de antibiotic combinat si mi se pare cea mai crunta tura.Imi da cu ceata in creier,betie crunta la care uneori iti pierzi din reflexe si multe altele.10 saptamani de antibiotic se resimt maxim in organism.Mai am cam 2 saptamani...Ma rog si sper sa scap tura asta fiindca nu stiu de unde as putea sa mi gasesc forta sa rezist la altele...

Fetelor,va doresc o vara superba,concedii frumoase,timp frumos si sa nu uitati sa va bucurati de tot ce aveti acum,aici!Va pup si va imbratisez cu drag!computerlove angel iloveyou
marivic
Scris: Monday, July 11, 2016 12:50 PM
Nivel

IULIA,......sanatate multa,multa!Ai grija de tine....multumesc computerlove
giulia_mamik
Scris: Monday, July 11, 2016 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mari,multumesc!Te pup cu drag!Vacanta frumoasa!Cheek Kiss angel
bereea
Scris: Monday, July 11, 2016 1:24 PM
Nivel

giulia_mamik wrote:
Hello,fetelor!Ce mai faceti?
Mihaela,ma sperii,sincer.Stiu eu ceva dar cred ca am ramas in urma cu multe!Sper ca sunteti bine cu totii!computerlove

Despre mine...sunt mai bine dar tot pe antibiotic.Dupa cel perfuzabil,m au bagat pe o schema de antibiotic combinat si mi se pare cea mai crunta tura.Imi da cu ceata in creier,betie crunta la care uneori iti pierzi din reflexe si multe altele.10 saptamani de antibiotic se resimt maxim in organism.Mai am cam 2 saptamani...Ma rog si sper sa scap tura asta fiindca nu stiu de unde as putea sa mi gasesc forta sa rezist la altele...

Fetelor,va doresc o vara superba,concedii frumoase,timp frumos si sa nu uitati sa va bucurati de tot ce aveti acum,aici!Va pup si va imbratisez cu drag!computerlove angel iloveyou

Pentru o amarata de insecta !Sanatate !computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.