|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc din suflet,Shirel......este minunata senzatia care ma incearca atunci cand sunt in preajma copiilor....Asta este.....voi mai merge si eu atat cat mai pot,cat se mai poate.....caci la noi in Romania totul este cu susul in jos si o iau ca atare....MULTUMESC INCA O DATA PENTRU MINUNATELE CUVINTE Sa dea Dumnezeu.....in tot si in toate |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata fetelor ! O saptamana frumoasa sa aveti ! Eu sunt in butoi...asa ca de luni dimineata |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| shirel wrote:Bereea,te pup si sa ai o vacantza asa cum ti-o doresti!!Alex sigur va primi o diploma de premianta cu note mari.Noi am primit Oshry elev excelent ,Eden si ea la fel mai putin cu comportamentul ei a intrat in varsta pubertatii parca prea repede ).Am zis ca ajng in Roma anul asta si nu am apucat sper ca totusi cat de curand sa ajung ...am o prietena care tot ma cheama si ea.
Multumesc, Shirel, numai bine si voua! Ale a terminat anul exccelent, suntem foarte mandri de ea!
Eileen, de ce in butoi?
Eu ma simt...bine, m-am ars putin ieri la plaja desi m-am protejat ...ma rog, abia suport sutienul pe mine.Am ramas si foarte neplacut surprinsa cand, intorcandu-ne de la mare , am observat un roman - avea masina cu numar de Romania - fura pepene rosu de la camp .Foarte urat, mai ales ca un pepene de 10 kg costa cam 2 euro.Pacat ca nu se gandesc la cei care stau in soare pentru a munci campul si cauta sa "aprofite" de orice situatie. |
| Bereea Uofff, am inceput sa simt ca munca mea nu mai e apreciata asa cum ar trebui, si tocmai acum cand ar trebui sa fiu mai menajata, sunt prea multe asteptari pt o minte si 2 maini |
|
Din pacate, asa e peste tot.Dai, fruntea sus si zambeste! |
| bereea wrote:Din pacate, asa e peste tot.Dai, fruntea sus si zambeste! Bereea, imi este ciuda ca nu era asa, chiar deloc. Ce sa fac, asta e |
| Buna!!! Buna este si starea mea de spirit.....Am fost ieri la controale si am iesit bine in mare....astept Papanicolaul care v-a iesi peste 3 sapatamani....dar in marea majoritate spaimele mele s-au risipit......Am liber la distractie!Cine stie,cunoaste! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Azi pentru prima data am plans cu adevarat dupa copiulul ce mi-a murit la 15 ani ...si in timp ce imi inecam durerea din camera alaturata ,o tanara straina mie ma striga "mami"...an sa-i spun sa inceteze ...numai fetita mea pierduta ma striga asa si mi-e tare dor de ea. |
| t-mihaela wrote:Azi pentru prima data am plans cu adevarat dupa copiulul ce mi-a murit la 15 ani ...si in timp ce imi inecam durerea din camera alaturata ,o tanara straina mie ma striga "mami"...an sa-i spun sa inceteze ...numai fetita mea pierduta ma striga asa si mi-e tare dor de ea. |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mihaela, stii vorba , speranta moare ultima! Cateodata ramanem uimiti de cat putem sa iertam, atunci cand lucrurile se remediaza....in timp! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:Azi pentru prima data am plans cu adevarat dupa copiulul ce mi-a murit la 15 ani ...si in timp ce imi inecam durerea din camera alaturata ,o tanara straina mie ma striga "mami"...an sa-i spun sa inceteze ...numai fetita mea pierduta ma striga asa si mi-e tare dor de ea. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hello,fetelor!Ce mai faceti? Mihaela,ma sperii,sincer.Stiu eu ceva dar cred ca am ramas in urma cu multe!Sper ca sunteti bine cu totii!
Despre mine...sunt mai bine dar tot pe antibiotic.Dupa cel perfuzabil,m au bagat pe o schema de antibiotic combinat si mi se pare cea mai crunta tura.Imi da cu ceata in creier,betie crunta la care uneori iti pierzi din reflexe si multe altele.10 saptamani de antibiotic se resimt maxim in organism.Mai am cam 2 saptamani...Ma rog si sper sa scap tura asta fiindca nu stiu de unde as putea sa mi gasesc forta sa rezist la altele...
Fetelor,va doresc o vara superba,concedii frumoase,timp frumos si sa nu uitati sa va bucurati de tot ce aveti acum,aici!Va pup si va imbratisez cu drag! |
|
| IULIA,......sanatate multa,multa!Ai grija de tine....multumesc |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mari,multumesc!Te pup cu drag!Vacanta frumoasa! |
|
| giulia_mamik wrote:Hello,fetelor!Ce mai faceti? Mihaela,ma sperii,sincer.Stiu eu ceva dar cred ca am ramas in urma cu multe!Sper ca sunteti bine cu totii! Despre mine...sunt mai bine dar tot pe antibiotic.Dupa cel perfuzabil,m au bagat pe o schema de antibiotic combinat si mi se pare cea mai crunta tura.Imi da cu ceata in creier,betie crunta la care uneori iti pierzi din reflexe si multe altele.10 saptamani de antibiotic se resimt maxim in organism.Mai am cam 2 saptamani...Ma rog si sper sa scap tura asta fiindca nu stiu de unde as putea sa mi gasesc forta sa rezist la altele... Fetelor,va doresc o vara superba,concedii frumoase,timp frumos si sa nu uitati sa va bucurati de tot ce aveti acum,aici!Va pup si va imbratisez cu drag!
Pentru o amarata de insecta !Sanatate ! |
|
|