Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Monday, May 2, 2016 12:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Hristos a inviat,fetelor!
Ce mai faceti?Vad ca nu prea sunteti active pe aici.
Nici eu nu am mai intrat de multisor.La ultima intepatura de capusa m am ales cu o frumoasa bacterie Borelia si de atunci toata viata mi a fost data peste cap.Pe langa durerile de toate felurile,simptome de gripa...dar fara gripa,am umblat pe la cativa doctori,care mai de care cu tot felul de diagnostice fiindca ar lipsi,vezi Doamne,simptomul principal si anume roseata in jurul intepaturii...in rest toate simptomele prezente.Astept saptamana asta rezultatul de la analize,sper sa se arate ce fel de Borelia este(fiindca sunt 3 tipuri) si sa incep imediat tratamentul ca deja am pierdut 10 zile si cu cat mai repede se actioneaza cu atat mai bine ma recuperez.Raman pozitiva,cu toate ca boala asta Lyme cu 1000 de fete cum i se si spune de altfel,imi cam umbla la psihic.
Va pup,fetelor,si sa aveti un Paste fericit in continuare!computerlove iloveyou
aurishta
Scris: Monday, May 2, 2016 3:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Giulia, coeur coeur , ai grija de tine si vino cu vesti bune!Cheek Kiss Este pacatoasa rau borelioza astanervi
t-mihaela
Scris: Monday, May 2, 2016 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Giulia trebuie sa faci testul de sange sa depisteze anticorpii .Daca iese negativ trebuie facut iar.Evita antibioticul in perioada de testare ca testul iese fals negativ.Mult succes sa scapi de beleaua asta .Roseata pe piele uneori nu apare,e rar dar uneori pur si simplu nu apare.
giulia_mamik
Scris: Monday, May 2, 2016 10:11 PM
Nivel

Mihaela,ai idee in cazul in care este descoperita in primul stadiu daca se vindeca in totalitate?La prima analiza nu mi a iesit nimic concludent,asta fiind la o spatamana de la infestare.Am repetat o azi la 12 zile si tare ma rog sa iasa ca sa pot sa incep tratamnentul.Am inceput sa fac si temperatura...asta ma cam sperie putin,dar dau cu antitermice pana maine si daca nu iese si nu iese o sa ma rog de doctor sa ma bage direct pe tratament caci ma termina asteptarea asta!Tineti mi pumnii,fetelor!Va pup!computerlove
t-mihaela
Scris: Tuesday, May 3, 2016 5:25 AM
Nivel

giulia_mamik wrote:
Mihaela,ai idee in cazul in care este descoperita in primul stadiu daca se vindeca in totalitate?La prima analiza nu mi a iesit nimic concludent,asta fiind la o spatamana de la infestare.Am repetat o azi la 12 zile si tare ma rog sa iasa ca sa pot sa incep tratamnentul.Am inceput sa fac si temperatura...asta ma cam sperie putin,dar dau cu antitermice pana maine si daca nu iese si nu iese o sa ma rog de doctor sa ma bage direct pe tratament caci ma termina asteptarea asta!Tineti mi pumnii,fetelor!Va pup!computerlove

Giulia, se vindeca stai fara grija doar ca simptomele pot dura dupa vindecare chiar si 6 luni.Eu spun nu din experienta ,m-a ferit D-zeu ci doar pentru ca mergem foarte des in campinguri la padure ma informez si stau cu sprayul de barzauni mereu pe mine si copii,nadragii in sosete,nu pantaloni scurti in padure, doar la plaja,am reguli severe anti capuse .Natura e frumoasa dar si nemiloasa..Mi-e frica de mor,am dezvoltat o fobie pot spune ,in fiecare sezon ma ia cu lesin .Tratamentul dureaza chiar si o luna de antibiotic dar trece ...simptomele trec mai greu,mai ales ca asa cum spui cam umbla la psihic.

Vino cu vesti bune,ma intereseaza cum ai trecut prin asta uff si nu mai intra in locul ala daca stii ca e infestat ,poarta pantaloni deschisi la culoare, lungi si bagati in sosete cand intri in balarii bataus

bereea
Scris: Tuesday, May 3, 2016 9:03 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sanatate. Iulia!Asteptam vesti bune!Cheek Kiss

Noi suntem in asteptarea...primaverii.Si, intre timp, ne antrenam mintea pentru ce urmeaza!
giulia_mamik
Scris: Tuesday, May 3, 2016 12:17 PM
Nivel

Fetelor,multumesc mult pt sustinere!computerlove
Aurishta,asa e!E boala f urata.Eu nici nu am crezut ca exista asa simptome,dureri de tot felul.Aiurea e ca aici doctorii au parca ochelari de cal!Nu se abat de la regulile lor,se iau doar dupa carti,nu cred ca exista exceptii,abateri de la regula.Mi a luat ceva timp sa mi conving doctorul ca eu chiar cred ca mi se trage totul de la ultima capusa.Ca daca nu exista semnul rosul,acela de tinta,nu se ia in calcul borelioza.Ca sa lasam interentul la o parte ca pe internet se scriu doar prostii.O doctorita chiar a ras sarcastic de mine si mi a spus ca nu stiu sigur ce inseamna simptome de Boreliozabanghead .Oricum,cu ocazia asta am facut un set larg de analize,ecografii,etc...doctorii crezand ca este alta afectiune.Bineinteles ca sunt sanatoasa tun!In afara faptului ca sangele meu e cam subtire,analizele sunt perfecte.Acum sa vad ce mi va acoperi asigurarea.Ma astept la o factura frumusica dar macar daca i as da de capat si sa ma pot trata!
Fetelor,inistit la voi,aveti mare grija la capuse!
sousourel
Scris: Tuesday, May 3, 2016 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Adevarat a inviat!pupici

Din cate am inteles, testul care indica clar daca e sau nu borellia se face la microscop in camp intunecat. Detectarea anticorpilor, citeam atunci cand am avut eu nevoie sa fac testul, poate da rezultate fals negative daca bacteria se incapsuleaza.
Sanatate multa!
t-mihaela
Scris: Wednesday, May 4, 2016 6:03 AM
Nivel

Asa este.Giulia , nu te lasa pana nu primesti tratament, chiar daca testele iti ies negative, insista si testeaza-te in alta parte ,poate alte teste...Tu stii ce se intampla cu organismul tau oricat doctorii ar incerca sa evite.Din cauza ca boala are asa multe simptome si asa ciudate au fost cazuri cand dr. au spus sa mergi la psihiatru ca totul e in capul pacientului.Cauta poate gasesti un dr. specializat in Lyme .Bacteria asta e foarte inteligenta ,isi schimba forma, se ascunde ,declanseaza capcane dupa care sist. imunitar sa alerge si ea fuge si se incapsuleaza .Cand incepi antibioticul se ascunde in tesutiri unde antibioticul ajunge greu.E o lupta care pe care ,inteligenta umana cu inteligenta bacteriei.Chiar dupa tratament daca iti spun ca esti vindecata..stai vigilenta ,cum vezi organismul o ia razna fuga inapoi la doctor.
Mie mi s-a reactivat fobia, se deschide sezonul la padure ,deja ma ia cu leisin iar.
miriam
Scris: Wednesday, May 4, 2016 7:27 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Sanatate Iulia, sper sa-i dai de capat!
roxinthya
Scris: Wednesday, May 4, 2016 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Iulia - multa sanatate si tine-ne la current!Cheek Kiss
Anelise
Scris: Wednesday, May 4, 2016 12:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sanatate multa, Iulia! DistanceKiss
marivic
Scris: Wednesday, May 4, 2016 7:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Offfff,ce aiurea......sanatate multa.....si mie mi-e tare frica de gajganiile astea scarboase......pale
giulia_mamik
Scris: Thursday, May 5, 2016 1:15 PM
Nivel

Fetelor,va multumesc!De marti sunt pe antibiotic,3 saptamani cel putin.Trag mari sperante ca ma voi recupera repede si integral deoarece boala a fost descoperita in stadiu de disiminare!Cazurile cronice sunt mai dificile.Raman pozitiva,imi ajunge din Romania si niste ulei de oregano salbatic si Sameno un extract din gheara de pisica/o planta rara din Peru care ar ajuta f mult.Este un bun adjuvant in tratatrea bolii,puternic antibacterian!Dupa ce mi revin un pic o sa scriu intreaga poveste,cu toate simptomele direct pe topicul cu capuse.Poate ajuta pe cineva care e in cautare de niste raspunsuri!Va pup si inca o data va multumesc pt gandurile frumoase care mi le trimiteti!computerlove iloveyou
aurishta
Scris: Thursday, May 5, 2016 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
iloveyou iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.