Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Tuesday, April 19, 2016 2:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Sanatate si multa putere va doresc tuturor!computerlove
Eu stare happy,happy,happy.Ne-am intors din Cairo.Mi s-a mai indeplinit un vis!yes Am fost la Piramide.Incredibil este ca in ciuda mizeriei si aglomeratiei,starea de fericire era inexplicabila.Cred ca in alta viata am trait acolo,cine stie Crazy dance yes
Shirel va doresc sarbatori fericite!Cheek Kiss
marivic
Scris: Tuesday, April 19, 2016 6:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
mirela74chris wrote:
Sanatate si multa putere va doresc tuturor!computerlove
Eu stare happy,happy,happy.Ne-am intors din Cairo.Mi s-a mai indeplinit un vis!yes Am fost la Piramide.Incredibil este ca in ciuda mizeriei si aglomeratiei,starea de fericire era inexplicabila.Cred ca in alta viata am trait acolo,cine stie Crazy dance yes
Shirel va doresc sarbatori fericite!Cheek Kiss

SIS Cheek Kiss computerlove
bereea
Scris: Thursday, April 21, 2016 9:09 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mirela, ma bucur de bucuria ta!Cheek Kiss

Vreau sa vina mai repede sambata dimineata sa plecam!
kali
Scris: Thursday, April 21, 2016 11:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mirela, ma bucur pentru voi si nu-mi pot decat sa-mi inchipui cat de placuta a fost revederea cu iubitu'...
Egiptul a fost si ramane o mare atractie si pentru mine doar ca am o retinere sa merg acolo in vremurile astea...
roxinthya
Scris: Friday, April 22, 2016 5:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mirela ma bucur mult pentru tine. Am vazut pozele pe FB - foarte frumoase.
Si eu imi doresc mult sa vizitez piramidele.
Si apropos de numele topicului, astazi am avut o mare usurare : sedinta pe care am avut-o azi a iesit de 100 de ori mai bine de cat ma asteptam. Trebuie sa spun ca aceasta sedinta a fost un fel de monitorizare a celor din afara ca sa verifice daca la noi procesul de business merge dupa plan.
Va spun ca n-am dormit noptile cu gandul la asta.
Si acum a trecut cu bine topai topai topai topai topai topai
marivic
Scris: Friday, April 22, 2016 6:16 PM
Nivel

Felicitari,Roxintya....Bravoo Bravoo Bravoo si sa dea Dumnezeu sa-ti implinesti dorinta angel
alexandrabogdan
Scris: Sunday, April 24, 2016 3:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eu ...cu varicela. a erupt luni ....4 zile a fost cumplit, apoi incet incet am inceput sa misc. durerea mare e ca sunt plina de bube ....inclusiv pe fata unde am niste specimene gigant. nu am putut manca din cauza ca erau si in gura /gat asa ca am si -2 kg ceea ce pt mine e enorm intr-o saptamana. astepttt zile mai bune si cu soare ca acum si afara e nasol. va pup si LA MULTI ANI Floricelelor
marivic
Scris: Sunday, April 24, 2016 3:58 PM
Nivel

Sanatate multa,Alexandra Cheek Kiss
roxinthya
Scris: Monday, April 25, 2016 11:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Sanatate Alexandra!angel
bereea
Scris: Wednesday, April 27, 2016 9:36 AM
Nivel

Alexandra sanatate! Te simti mai bine?

Eu nu stiu ce stare am.Inca nu mi-am revenit dupa cele 3 zile de pauza. Am nevoie de cel putin inca o saptamana!Lol

Impreuna cu Ale incercam sa ne pregatim pentru finala de la Milano.Bineinteles ca scoala nu se implica cu ABSOLUT nimic. In masura timpului disponibil , extrem de putin, incercam sa ne pregatim acasasa.Am scos la imprimanta subiectele de la finale din ceilalti ani si rezolvam, rezolvam...Tinand cont ca totul platesc parintii , iar cheltuiala se ridica la cateva sute de euro , incep sa ma intreb daca se merita?Mai ales ca nu exista nimic pregatire suplimentaraNuImiPasa
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, April 27, 2016 2:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
bereea wrote:

Eu nu stiu ce stare am.Inca nu mi-am revenit dupa cele 3 zile de pauza. Am nevoie de cel putin inca o saptamana!Lol

Impreuna cu Ale incercam sa ne pregatim pentru finala de la Milano.Bineinteles ca scoala nu se implica cu ABSOLUT nimic. In masura timpului disponibil , extrem de putin, incercam sa ne pregatim acasasa.Am scos la imprimanta subiectele de la finale din ceilalti ani si rezolvam, rezolvam...Tinand cont ca totul platesc parintii , iar cheltuiala se ridica la cateva sute de euro , incep sa ma intreb daca se merita?Mai ales ca nu exista nimic pregatire suplimentaraNuImiPasa

Multumesc, da ...ma simt mai bine. mai am concediu medical 9 zile pt ca pe burta si picioare inca am vezicule cu lichid. fata e cu cruste, dau pe ele cu Cicatridin si sper sa nu raman cu semne

Succes la Milano!
marivic
Scris: Wednesday, April 27, 2016 10:53 PM
Nivel

bereea wrote:

Si eu tot asa sunt Berre DistanceKiss Cand am putin liber nici nu simt,as mai vrea cateva zile.....Noi suntem in vacanta de Pasti dar,nici nu simt...am fost numaipe drumuri la dentist,dureri,discomfort,ploi,frig....nu am simtit odihna nicicum uff Nu amfacut curatenia generala,ci doar pe ici pe colo....n-am chef de nimic,toate imi sunt cu fundul in sus,inclusiv eu ras Am acte ca la balamuc de facut,am comenzi de onorat si sunt precum un tavalug....Il am si pe tata la mine si pot spune ca am inca un copil in plusuff
Offfff....asata este,...ma odihnesc cand incep scoala hohot
O saptamana linistita,cu multa pozitivitate,liniste interioara,sanatatae si mult succes Alessandrei la MilanoDistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Va pup dulce pe toate......Buddy1 DistanceKiss
bereea
Scris: Thursday, April 28, 2016 9:27 AM
Nivel

Mioara, iti spun si tie ca si Alessandrei, opreste-te, respira de cateva ori adanc, zambeste, goleste-ti gandurile si...mergi mai departe!

Alexandra, Mioara multumim!
marivic
Scris: Thursday, April 28, 2016 10:02 AM
Nivel

Da stiu,Brandusa.....stiu....Crazy si drept urmare ies cu cafeaua in gradina sa ascult broastele,cocosul si gainile.....,vrabiile si sa simt iarba sub picioare...Am fugit afara Lol Lol Lol
bereea
Scris: Thursday, April 28, 2016 10:17 AM
Nivel

marivic wrote:
Da stiu,Brandusa.....stiu....Crazy si drept urmare ies cu cafeaua in gradina sa ascult broastele,cocosul si gainile.....,vrabiile si sa simt iarba sub picioare...Am fugit afara Lol Lol Lol

Bravoo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.