|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sanatate si multa putere va doresc tuturor! Eu stare happy,happy,happy.Ne-am intors din Cairo.Mi s-a mai indeplinit un vis! Am fost la Piramide.Incredibil este ca in ciuda mizeriei si aglomeratiei,starea de fericire era inexplicabila.Cred ca in alta viata am trait acolo,cine stie Shirel va doresc sarbatori fericite! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| mirela74chris wrote:Sanatate si multa putere va doresc tuturor! Eu stare happy,happy,happy.Ne-am intors din Cairo.Mi s-a mai indeplinit un vis! Am fost la Piramide.Incredibil este ca in ciuda mizeriei si aglomeratiei,starea de fericire era inexplicabila.Cred ca in alta viata am trait acolo,cine stie Shirel va doresc sarbatori fericite! SIS |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mirela, ma bucur de bucuria ta!
Vreau sa vina mai repede sambata dimineata sa plecam! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mirela, ma bucur pentru voi si nu-mi pot decat sa-mi inchipui cat de placuta a fost revederea cu iubitu'... Egiptul a fost si ramane o mare atractie si pentru mine doar ca am o retinere sa merg acolo in vremurile astea...
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mirela ma bucur mult pentru tine. Am vazut pozele pe FB - foarte frumoase. Si eu imi doresc mult sa vizitez piramidele. Si apropos de numele topicului, astazi am avut o mare usurare : sedinta pe care am avut-o azi a iesit de 100 de ori mai bine de cat ma asteptam. Trebuie sa spun ca aceasta sedinta a fost un fel de monitorizare a celor din afara ca sa verifice daca la noi procesul de business merge dupa plan. Va spun ca n-am dormit noptile cu gandul la asta. Si acum a trecut cu bine |
|
| Felicitari,Roxintya.... si sa dea Dumnezeu sa-ti implinesti dorinta |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu ...cu varicela. a erupt luni ....4 zile a fost cumplit, apoi incet incet am inceput sa misc. durerea mare e ca sunt plina de bube ....inclusiv pe fata unde am niste specimene gigant. nu am putut manca din cauza ca erau si in gura /gat asa ca am si -2 kg ceea ce pt mine e enorm intr-o saptamana. astepttt zile mai bune si cu soare ca acum si afara e nasol. va pup si LA MULTI ANI Floricelelor |
|
| Sanatate multa,Alexandra |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sanatate Alexandra! |
|
| Alexandra sanatate! Te simti mai bine?
Eu nu stiu ce stare am.Inca nu mi-am revenit dupa cele 3 zile de pauza. Am nevoie de cel putin inca o saptamana! Impreuna cu Ale incercam sa ne pregatim pentru finala de la Milano.Bineinteles ca scoala nu se implica cu ABSOLUT nimic. In masura timpului disponibil , extrem de putin, incercam sa ne pregatim acasasa.Am scos la imprimanta subiectele de la finale din ceilalti ani si rezolvam, rezolvam...Tinand cont ca totul platesc parintii , iar cheltuiala se ridica la cateva sute de euro , incep sa ma intreb daca se merita?Mai ales ca nu exista nimic pregatire suplimentara |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| bereea wrote:Alexandra sanatate! Te simti mai bine? Eu nu stiu ce stare am.Inca nu mi-am revenit dupa cele 3 zile de pauza. Am nevoie de cel putin inca o saptamana! Impreuna cu Ale incercam sa ne pregatim pentru finala de la Milano.Bineinteles ca scoala nu se implica cu ABSOLUT nimic. In masura timpului disponibil , extrem de putin, incercam sa ne pregatim acasasa.Am scos la imprimanta subiectele de la finale din ceilalti ani si rezolvam, rezolvam...Tinand cont ca totul platesc parintii , iar cheltuiala se ridica la cateva sute de euro , incep sa ma intreb daca se merita?Mai ales ca nu exista nimic pregatire suplimentara
Multumesc, da ...ma simt mai bine. mai am concediu medical 9 zile pt ca pe burta si picioare inca am vezicule cu lichid. fata e cu cruste, dau pe ele cu Cicatridin si sper sa nu raman cu semne
Succes la Milano! |
|
| bereea wrote:Alexandra sanatate! Te simti mai bine? Eu nu stiu ce stare am.Inca nu mi-am revenit dupa cele 3 zile de pauza. Am nevoie de cel putin inca o saptamana! Impreuna cu Ale incercam sa ne pregatim pentru finala de la Milano.Bineinteles ca scoala nu se implica cu ABSOLUT nimic. In masura timpului disponibil , extrem de putin, incercam sa ne pregatim acasasa.Am scos la imprimanta subiectele de la finale din ceilalti ani si rezolvam, rezolvam...Tinand cont ca totul platesc parintii , iar cheltuiala se ridica la cateva sute de euro , incep sa ma intreb daca se merita?Mai ales ca nu exista nimic pregatire suplimentara Si eu tot asa sunt Berre Cand am putin liber nici nu simt,as mai vrea cateva zile.....Noi suntem in vacanta de Pasti dar,nici nu simt...am fost numaipe drumuri la dentist,dureri,discomfort,ploi,frig....nu am simtit odihna nicicum Nu amfacut curatenia generala,ci doar pe ici pe colo....n-am chef de nimic,toate imi sunt cu fundul in sus,inclusiv eu Am acte ca la balamuc de facut,am comenzi de onorat si sunt precum un tavalug....Il am si pe tata la mine si pot spune ca am inca un copil in plus Offfff....asata este,...ma odihnesc cand incep scoala O saptamana linistita,cu multa pozitivitate,liniste interioara,sanatatae si mult succes Alessandrei la Milano Va pup dulce pe toate...... |
|
| Mioara, iti spun si tie ca si Alessandrei, opreste-te, respira de cateva ori adanc, zambeste, goleste-ti gandurile si...mergi mai departe!
Alexandra, Mioara multumim! |
|
| Da stiu,Brandusa.....stiu.... si drept urmare ies cu cafeaua in gradina sa ascult broastele,cocosul si gainile.....,vrabiile si sa simt iarba sub picioare...Am fugit afara |
|
|
|
|
|