Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Friday, February 8, 2019 11:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
M-am obisnuit cu Facebook-ul si nu mai stiu numele de aici hohot hohot hohot foarte bine Lol Razi tu razi.....ca razi bine hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot computerlove
roxinthya
Scris: Wednesday, April 10, 2019 1:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Va pup pe toate gagici! Cheek Kiss
Ce dor imi e de toate si de vremurile bune!!!!computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:58 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Va pup! coeur
bereea
Scris: Thursday, June 13, 2019 7:21 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
hearts
bereea
Scris: Tuesday, June 18, 2019 9:03 PM
Nivel

AMR 4 saptamani!Lol
missy_furla
Scris: Thursday, June 20, 2019 9:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
bereea wrote:
AMR 4 saptamani!Lol

pana la concediu? asa nerabdatoare esti? catel
bereea
Scris: Thursday, June 20, 2019 11:43 AM
Nivel

Da!
raly
Scris: Thursday, August 29, 2019 11:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Vai de mine....intru si eu mai rarut pe forum,caut si caut si caut ....nici o stare de spirit din iunie????Serios?Da unde sunteti gagici?Chiar v-ati ratacit cu toate de aproape trei luni de zile?????Hai trezireaaaaaa!!!!!!Toata lumea la inviorare....unde sunt cafelele de altadata?Unde sunt subiectele active pe care abia puteam sa le citesc de pe o zi pe alta?Unde sunt bancurile cu care ne delectam in fiecare zi?Unde sunt pozele cu noi frumoasele din fiecare zi?...cu copilasii nostrii frumosi care participau zilnic la concursuri...la poza zilei,la copilul lunii....ah...ce vremuri...mai suspin inca dupa acele vremuri!Haideti fetelor mobilizarea sa va vad prezente in numar cat mai mare,cat mai voioase si mai binedispuse si nu in ultimul rand sanatoase tun!Va iubesc dragele mele si sa stiti ca imi este foarte dor de voi chiar daca ma arat mai rarut???Mi-e dor de tot forumul mi-e dor sa stau cu voi de povesti...va pup si va imbratisez!??????
Aaaa....apropo noi suntem bine,baietii sunt mari,sanatosi si frumosi!??????Sa ne auzim de bine!!!
marivic
Scris: Tuesday, September 17, 2019 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
DistanceKiss Cheek Kiss SimplyLove
shirel
Scris: Saturday, October 5, 2019 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mi-am promis sa imi fac aparitia cat mai des pe aici.Timpul trece prea repede si ar fi pacat sa ne pierdem amintirile pe care le avem aici pe forum.In vacantza care a trecut am avut intalnirea cu colegi de la scoala generala din Romania...nu pot sa va descriu cum a fost minunat de emotionant.Nu ne-am intalnit de vreo 30 de ani si ne-am dovedit ca putem ramane colegii si prieteni pe veci.Vreau poate ca peste ani sa organizam o intalnire a grupului nu va fi imposibil daca ne vom da nteresul ne vom intalni cu toate....copii vor veni si ei daca vor dori.sic .M-am bucurat tare ca m-am intalnit cu Kaly in Suceava....atata am vorbit si mai puteam ramane cred ca cateva ore bune impreuna!computerlove computerlove coeur Am sa postez poza frumoasa cu noi sa ne vedeti!Noi suntem bine mezina mea Tahel este in clasa intaia si am inceput iarasi de la capat totul.Acuma suntem in perioada de sarbatori deci musafiri,mese festive si excursii!Va pup cu drag pe toate si daca ajungeti prin Israel sa nu ezitati sa luati legatura cu mine!Aaa eram sa uit Cristy va trasmite tuturor care o cunosc multe salutariii(am vb cu ea nu demult dupa 3 ani de tacerealcool alcool ...ne-am promis ca nu se va mai intampla asa o despartire de durata)campfire computerlove majoreta
kali
Scris: Monday, October 7, 2019 11:52 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
computerlove
bereea
Scris: Saturday, October 19, 2019 8:05 AM
Nivel

Va salut, fetele!

Ce repede trece timpul! Eu sunt singura de mai bine de un an si sper cs sotul meu sa mai poate ramane in America. Imi doresc sa mai ajung macar o data!Asta-vara am stat 6 saptamani si a fost fantastic. Mi-a placut atat de mult!
Nu mi-e usor singura, dar Ale e atat de independenta si ma ajuta cat poate incat mergem inainte. Este deja in clasa a zecea, e un copil bun si intelept( deocamsataLol )
Imi doresc sa-mi schimb locul de munca care nu mai este ce a fost o data, probabil cand se vaintoarce sotul meu ne vom muta de la Roma.

O imbratisare tuturor!SimplyLove
roxinthya
Scris: Monday, October 21, 2019 1:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Hop si eu pe aici.

Imi e asa de dor de vremurile trecute ....campfire computerlove hearts

Si noi ne-am facut mari: clasa I si a 5-a.
As avea atatea sa va spun si atatea sfaturi sa va cer...
De multe ori cand mi se intampla cate ceva, ma gandeam ca at trebui sa intru si sa vorbesc cu voi dar de cate ori am mai intrat sa-mi arunc o privire, erau active numai topicurile de gravidutze si aspirante.

Va pup mult, mult, mult si poate ne ami vedem pe aici.

Promit sa intru muult mai des.
iloveyou iloveyou iloveyou
kali
Scris: Tuesday, October 22, 2019 2:24 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Hey, fetele-cochetele!grup Ma bucur sa va mai gasesc pe-aici, macar din cand in cand.
Forumul asta a fost terapie curata, intr-o perioada foaaarte frumoasa a vietii mele ( bine, mereu sunt intr-o perioada foarte frumoasa a vietii mele Lol ); probabil ca din nostalgie mai bag nasul pe-aici, poate-poate...

Bereea, ce mult mi-a placut vacanta voastra de asta-vara!! Din foto, desigur, insa a fost suficient incat sa-mi doresc - pt. prima data in viata mea - sa ajung pe-acolo!

Ale a fost de mica un copil taaaaare bun asa incat nu cred sa se schimbe de acum inainte. Pup fetele! Unde va ganditi sa va mutati?

Roxi, bine ai revenit! Ne cresc copiii, asa-i! Iar noi intinerim!hearts
Noroc de gravidute si aspirante, ca asa mai e activ, cat de cat, si forumul nostru. Totusi... nu mai e locul nostru, acolo.mos

shirel wrote:
...atata am vorbit si mai puteam ramane cred ca cateva ore bune impreuna!computerlove computerlove coeur

Da, da, Shirel si cu mine ne-am reintlnit!coeur Mi-a facut maaaare placere; fata asta e neschimbata si debordeaza de energie, optimism si stare de bine! Ne-am minunat de cat de mult seamana fetele noastre cele mari, of, of...
Stiti, ma gandeam cat de uimitoare sunt relatiile de prietenie legate aici! Nu ne vorbim cu anii si cand e vorba sa ne intalnim, parca ne-am vazut ieri... si parca suntem prietene de-o viata!computerlove

Love you! Pup!computerlove
bereea
Scris: Tuesday, October 22, 2019 8:52 PM
Nivel

Kali, m-as muta in America , dar nu avem nici o sansa. Deci cred ca ne vom muta in nordul Italiei , in Trento sau in Elvetia. Planuri...

Chiar am avut o vacanta minunata. Nu m-a prea incantat Los Angeles ( exceptand Beverly Hills). Mizerabil, poluare mare , iar mirosul de marijuana m-a omorat.
Mi-a placut foarte mult drumul prin America, mi-a placut sa ma opresc in orasele specific americane, vechi si pline de mister.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.