|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Hello, hello...a trecut o luna de cand suntem singure si nu ne este rau deloc
Am luat bilete de avion pentrù Craciun, asa ca plecam in tari straine, abia astept sa vad daca imi va placea acolo! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bravooooo,felicitari!Acum trece timpul! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce trec anii ! Si ce stare imi dau postarile fetelor "vechi" pe forum ! Zici ca-s la prima tinerete ! T-Mihaela, Kali - imi regasesc gandurile printre postarile voastre, Cu copii, cu timpul, cu forumul .... Important e sa ne gasim linistea sufleteasca, oricare ne'ar fi deciziile! Ca usor nu e cu siguranta !
De noi ce sa va mai spun : un fotbalist nastrusnic foc si o adolescenta extrovertita si cu un caracter extraordinar de puternic ! Eu tot grasa si "frumoasa " intrata la hibernare ! Ma tot intreb unde zboara anii - ca tot mi'a plecat adolescenta 10 zile in vacanta - fara noi ! Si ma perpelesc la gandul ca isi ia zborul in cativa ani ! voi ce mai faceti ? ati terminat cu zacusca ? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Salutari si ganduri bune ! da timpul trece si trece ..... |
| Buna,Oana Da...pe aici din cand in cand.... M-am mobilizat cu o parte dintre copii si am facut zacusca,ampus catraveti,gogosari,fasole.....ohhhh,am facut o gramada de conserve...si asta pt ca am din nou timp...timp cu care nu am mai cochetat cam din 2008 atat de mult ...Ehhh...asta ecand redevii casnic...Dar cu Dumnezeu inainte...E greu....devastator...sa vezi cum fiecare isi ia zborul iar tu(adica eu) ajungi sa vorbesti cu pisica,achizitionata ca poate ma i trece timpul...mai ai ceva de facut....ca sa nu inebunesti instant.... |
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nici eu nu va uit si intru cu drag pe aici!!Noi suntem bine foarte aglomerati eu am inceput sa invatz mai noi ptr a mai incarca cu cunostiintze in tot ceea ce fac, mai aveam putin si intram si in politica acuma cu alegerile locale pe la noi ,dar multumesc lui Dumnezeu ca am stiut sa ma opresc la timp..asa ca doar imi ajut prietenii in spatele cortinei.Copii sunt mariii si foarte independentii.Yohanan este mai tot timpul cu valiza in salon si cu multe plecari prin Anglia cu lucrul.Anul asta avem si Bat Mitzva cu Eden adica aici cand fata implineste 12 ani este considerata ca a intrat la majorat adica religios dupa 12 ani fata se si poate casatorii ma repet religios.Asa ca mare distractii la noi!Eu ma bucur sa va citesc mereu ..imi este un dor nebun de voi toate!Aaa apropo la anul vin in Romania poate ne intalnim cateva dintre noi! |
| Wow Shirel ce de noutati....Nu te plictisesti deloc.... Copiii crec mult prea repede....Offff...dar asta e...nu avem ce face... mi-ar placea sa ma vad cu tine..... Toate cele bune si distractie maxima! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Hello, hello...a trecut o luna de cand suntem singure si nu ne este rau deloc Am luat bilete de avion pentrù Craciun, asa ca plecam in tari straine, abia astept sa vad daca imi va placea acolo!
O luna, deja?! Doamne ajuta, Bereea, sa fie bine pt. voi indiferent unde va vor purta pasii.
Maria & Mario wrote: Ce trec anii ! Si ce stare imi dau postarile fetelor "vechi" pe forum ! Zici ca-s la prima tinerete ! T-Mihaela, Kali - imi regasesc gandurile printre postarile voastre, Cu copii, cu timpul, cu forumul .... Important e sa ne gasim linistea sufleteasca, oricare ne'ar fi deciziile! Ca usor nu e cu siguranta ! De noi ce sa va mai spun : un fotbalist nastrusnic foc si o adolescenta extrovertita si cu un caracter extraordinar de puternic ! Eu tot grasa si "frumoasa " intrata la hibernare ! Ma tot intreb unde zboara anii - ca tot mi'a plecat adolescenta 10 zile in vacanta - fara noi ! Si ma perpelesc la gandul ca isi ia zborul in cativa ani ! voi ce mai faceti ? ati terminat cu zacusca ?
Frumoasa ai fost mereu! Si mie imi vine, acum, sa rad - de mine - cum tot asteptam pe vremuri sa mai creasca copiii si sa ma mai eliberez si eu... Ei, acu' sunt eliberata, partial, tinand cont ca 2 bc. copiii stau mai mereu cu usile inchise la camera sau socializeaza oriunde numa' acasa nu ... si parca ma apuca jalea de cat de usor a trecut timpul si de cum zboara in continuare... E linistitor, macar, ca nu-s singura care simte asa. Eu cred ca linistea sufleteasca mi-am pierdut-o cand am nascut; jonglez cu echilibrul... fragil.
Endy,
Marivic, tu trebuie sa vii cu incurajarea, nu ne baga si mai mult in butoi! Tu esti bunica, norocoaso... daca-ti doresti, imediat poti deveni foarte ocupata si... preocupata. Ma bucur ca ti-ai gasit lucruri de facut! Spor la treaba!
Shirel, tu esti de o energie inepuizabila! Pup gasca cu mare drag si da, poate ne vedem cand vii in tara.
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Imi e dor de povestile voastre , de ce mai lucrati de tot ... Pupici pentru voi si multa sanatate ! |
| Cheauna rau...dupa cutremurul de azi dimineata....Nu am mai inchis ochii iar acum sunt zombi |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
Mari esti nebunica rau Dar ma bucur sa aud ca nu doar eu vorbesc cu pisica . Fetelor voi mai tineti minte concursul de kiloti , doamne, ce mai rad de ma doare burta, auzi la noi kiloti crosetati Acum sa - mi ceri sa crosetez kiloti te fac piftie in trei miscari
|
| Mihaaaaaa te puic duuuulceee Da,na....ma cam scrantii de cand am redevenit casnica Ma bat cu pisica toata ziua....Cand plecde acsa o inchid in baie...ca altfel imi roade firele nu mai zic ...ca in fiecare dimineata baia mea mica de la etaj arata de parca trec turcii prin ea Si ia si strange Marie ca na,ai vrut pisica Bine ai revenit,chiar daca pt o intrare minuscula...ca si mine de altfel |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Razi tu razi Mihaela dar eu chiar am tricotat chiloti ...........si i-am trimis in Elvetia o data din ata din Ro si apoi mi- a trimis kid mohair .......era ceva waw pe atunci. chiar ca -ti vine sa razi .Ce amintiri cand stateam la taclale pe aici si fetele aveau 3-4 ani iar acum au 20 |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce mai faceti, dragelor?Sper ca ati inceput cu bine noul an. Noi suntem inca in vacanta, vacanta care, din pacate, trece mult prea repede. Am gasit aici o lume deosebita de cum eram obisnuita. Cei mai multi ma intreaba daca mi-ar place sa raman in America si nu stiu ce sa le raspund. |
|
| Eu am inceput anul cu o criza de sciatica...foarte naspa...dar care ma tine tare cumintica.De altfel nu am plecat nicaieri....la propriu...nici macar in Bucuresti caci nu am avut masina,sotul meu lasand masina in Franta si venind acasa cu avionul Eu am inceput serviciul,un nou job la o scoala intr-o localitate mai indepartata de mine,aproximativ 20 km....deci...naveta...alt stres.....alt colectiv...alti copii. Ma bucur ca Dumnezeu mi-a deschis fereastra si mi-a scos oameni minunati in cale.Am alte oportunitati de a vedea lumea si din alte unghiuri,de a cunoaste si alti oameni si alte mentalitati....Sunt inca in descoperire Craciunul l-am petrecut cu toata familia...toti au venit acasa,inclusiv pe tata l-am adus.A fost frumos,placut si traditional. VA UREZ UN 2019 MINUNAT,IMBELSUGAT SI PLIN DE IUBIRE! Berre,alege unde te simti bine.....Eu as alege Franta,dar problema acum este tata |
|
|