Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, October 20, 2015 7:09 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am plecat de aici. DistanceKiss

Gossip Pentru o stare de spirit cat mai roz!!! coeur Pupicei multi si dulci la fete! pupici

img
sousourel
Scris: Tuesday, October 20, 2015 8:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Primit pupiceii, trimitem indoitras pupici

Stare buna...ieri am fost in excursie dupa ciuperci si m-am intors impovarata si fericitamajoreta Era si cazul dupa o saptamana mohorata de toate alea...

In orice caz natura e minunata in octombriecoeur
Anelise
Scris: Tuesday, October 20, 2015 8:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
sousourel wrote:
Primit pupiceii, trimitem indoitras pupici

computerlove Si eu am o stare buna! dance Asa... fara motiv neaparat! dirol
Duminica a fost tare frumos la noi - o vreme super, fara vant, soare! sunny Acum insa, ploua marunt si e urat... ploua
Maria & Mario
Scris: Monday, October 26, 2015 8:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Buna gagici,
V-am rasfoit in graba ! Ca timpul asta .... As vrea o zi cu doua dimineti, se poate oare ????
Buli .... O LUNA ? SINGAPORE ? Zau de nu ma enervezi ! Rau ! Da' te invidiez in modul cel mai pur cu putinta ! Si stai tu linistita , zboara avioanele garantat , de nu o luati la picior ! Clap
Liceu ..... Da Highschool ! Merci pentru ajutor Misha ! Cheek Kiss
de la 4 ani Primary school timp de 6 ani ! Apoi secondary school sau High school ! Cu sau fara 6th form inclus ! ( adica inca 2 ani de scoala ) si apoi de la 18 ani ... liber la distractie !
Noi in vacanta .... soare , excursii , mai o tema, mai un cinema .... de-astea .... Cu dinti scosi pentru Zana Maseluta ..... cu sedinte de machiaj alcool .... Toamna !

raly
Scris: Sunday, November 8, 2015 7:37 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mai,mai....... pe forumul asta nu mai este o stare de spirit de atatea zile?Ei atunci trec eu sa va transmit multe ganduri bune,o seara placuta cu liniste in suflete!A mai trecut un weekend liber,urmeaza o saptamana aglomerata!Va pup dragele mele si se vedem aici adunate numai stari de spirit minunatecomputerlove computerlove computerlove
kali
Scris: Sunday, November 8, 2015 8:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Raly, bine ai revenit!

Chiar asa... tare slaba activitate pe-aici!

Va doresc o saptamana usoara, tuturor!

Noi suntem bine, scolarii mei la fel... numai planuri frumoase la orizont. Clar, asta a fost anul nostru si inca mai e; ne bucuram de lucruri frumoase impreuna, ceea ce va doresc si voua!!computerlove
shirel
Scris: Wednesday, November 11, 2015 8:57 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Uf,eu am trecutprin clipe grele in ultimele zile dar asta-i viatza faci cat poti dar nu totul depinde numai de tine.Imi pare rau ca an fost prea optimista in ceea ce am facut crezand intr-un miracol.Acuma m-am retras mi-am facut datoria de roman asa cum am crezut eu pacat ca nu am reusit mai mult chiar daca am promis.In schimb am cunoscut niste oameni minunati si ma rog zilnic ca Dumnezeu sa le daruiasca linistea sufleteasca de care asa de tare au nevoie.
miriam
Scris: Wednesday, November 11, 2015 9:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Shirel, saritoare ca intotdeaunaangel computerlove
Mi am cam dat seama la ce te referi, si asa este, noi ne facem partea , ce ne depaseste e hotarat de sus.
Fii binecuvantata!
bereea
Scris: Wednesday, November 11, 2015 9:18 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Shirel, am vazut cat te-ai implicat.Din pacate, nu toate depind doar de noi!Cheek Kiss

Eu ma simt obosita.Seful meu a lipsit 4 saptamani de la munca timp in care i-am tinut locul si lui.Pur si simplu nu mai pot. I-am dovedit cat sunt de capabilaAngelNot , am organizat lancii de carte, fiere de carte si totul a mers ca pe roate.Mi-a dat mana libera si toate hotararile le-am luat eu (nu ca atunci cand este el la munca face altcineva lucrurile astea, dar acum s-a vazut cu ochiul liber ). Sunt curioasa daca are bunul simt sa ma "premieze" cumva.Lol
De asemenea am luat si alte hotarari care ne pot schimba viata.Deocam,data asteptam raspunsuri.

O zi minunata va doresc!hearts
marivic
Scris: Wednesday, November 11, 2015 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Si noi,....in mare suntem bine;Victor cu scoala.....greu cu a VI a ca la balamuc,Crazy
....Bogdan cu anul doi de profesionala....vad ca merge foarte bine,multumesc lui Dumnezeu....ai mei cu munca lor ca de obicei,eu cu scoala,care ma secatuieste de puteri.Este mult mai stresant ca la gradinita,mult mai greu,avand in vedere ca am multi in clasa.....dar n-am ce face....eu am vrut-o ras
Ma lupt de ceva vreme cu niste crize de fiere...ba ma lasa,ba ma ia...cred ca ma trimite la cutit pana la urmapale
Acu' m-au apucat si niste deranjamente stomacale...de nu stiu ce sa ma mai fac??Mi-e atat de rau,ca nu stiu daca am sa ma pot duce maine la munca...Sunt ametita total,de parca as fi un tavalug,dar....cu Dumnezeu inainte angel
Trec zilele astea ca nebunele...unde s-or grabi asa,nu pot sa-mi dau seamahohot
Ufff,deci toate bune,fetelor...Va imbratisez cu mare drag Cheek Kiss DistanceKiss Buddy1 grup pe toate sunt si pe aici si pe dincolo...sunt peste tot dar,nu mai e timpul de altadata...Mi-emai usor pe Facebook,avand in vedere ca acolo comunic si cu familia...
computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Thursday, November 12, 2015 9:27 AM
Nivel

Si Ale tot in clasa a VI-a, teme multe, timp putin, sistemul de notare extrem de sever.
marivic
Scris: Thursday, November 12, 2015 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Adevarat,Berre....Victor va avea si Evaluare Nationala ....uff
bereea
Scris: Saturday, November 14, 2015 8:35 AM
Nivel

Eu am inima facuta bucatele.Azi dimineata am vazut ce s-a intamplat la Paris.Sincer, m-am saturat sa ma tem sa ma urc intr-un metrou, cand ii vad pe arabi ma uit cu atentie sa vad daca n-are vreo intentie rea (desi ce-as putea sa fac?)
In decembrie/ianuarie este giubileul la roma, desi suntem amenintati cu atacuri teroriste, spitalele se pregatesc...in ce lume traim?
HOPE
Scris: Saturday, November 14, 2015 9:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
shirel
Scris: Saturday, November 14, 2015 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Eu am inima facuta bucatele.Azi dimineata am vazut ce s-a intamplat la Paris.Sincer, m-am saturat sa ma tem sa ma urc intr-un metrou, cand ii vad pe arabi ma uit cu atentie sa vad daca n-are vreo intentie rea (desi ce-as putea sa fac?)
In decembrie/ianuarie este giubileul la roma, desi suntem amenintati cu atacuri teroriste, spitalele se pregatesc...in ce lume traim?

Daa cat te inteleg la voi totul este nou si aceasta stare panicheaza .Noi din pacate traim o asemenea realitate de multi ani de zile si la noi deja este o obisnuintza.Mie personal imi este frica ptr copii nostri ma doare inima ca nu pot iesi liberi fara griji nici macar la un club,la un concert la un restaurant.Doamne apara-ne si nu ne distruge pe toti.Bereea coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.