Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Singapore! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| La multi ani Buli si bine ai revenit . Imi era dor de tine! In Tailanda? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
YES!!
|
|
| roxinthya wrote:La multi ani Buli si bine ai revenit . Imi era dor de tine! In Tailanda?
Imi place cum gandesti :) |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| bulibuli wrote:YES!!
Wow!!! Ce frumos!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Buli, deci... nu v-ar fi rusine! 1 luna?!
Dincolo de gluma, ma bucur pentru voi pentru ca stiu cat inseamna pentru tine. Sa te gandesti si la mine cat esti acolo si - eventual - papi durian. Ti s-ar fi parut funny... E si visul nostru sa mai ajungem macar o data pe-acolo... hmmm... ma apuca nostalgiile...
Deci: enjoy, have fun si... felicitari pentru cei 10 ani impreuna! AAhhh... rochita inca o mai am; lipseste fetita. |
|
| F bine, sa nu cumpar. Fetita e cadoul meu de 10 ani pt el... numai ca nu mai vine, se lasa asteptata Care crezi ca e primul lucru pe care vreau sa-l mananc cand ajung acolo? Una peste alta, Singapore - Nesingapore, O LUNA de concediu, va dati seama???? La cat sunt de obo... merit! Din plin!!! In ianuarie - februarie plecam (tustrei, of course), doamne ajuta sa nu fie iarna grea si sa zboare avioanele... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daca iti iei si tu o data in viata vacanta de 1 luna si fix atunci nu zboara avioanele ... despre ce vorbim?! Va fi bine, promit!
Tin pumnii cu fetita. Poate vrea si ea in Singapore si vine atunci. Doamne ajuta!
Dap, 1 luna de vacanta am si eu in plan pt. vara viitoare dar deocamdata sunt super speriata de idee... parca nu-mi vine... hmmm... m-am stricat! |
|
| Nu ma stresez cu fetita, o sa vina cand o sa vina. Dar avioanele sa zboare ca le mananc!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| La multi ani, Buli si un concediu asa cum ti-l doresti!
Oana, chiar asa: deja la liceu!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| LA MULTI ANI BULI!RELAXARE PLACUTAAAAAAAAAAAAA |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu sunt in butoi cum n-am mai fost demult . La fund .... |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Alexandra !!!! capul sus , pieptul scos si privirea inainte !!! dupa nori vine si soarele ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Alessandra, e mai bine?
Ieri seful meu a ajuns la urgente cu sintomele unui atac cerebral si cu o tensiune extrem de mare.M-a pus pe ganduri.Astept azi as vad ce va fi! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| bereea wrote:Alessandra, e mai bine?
Ieri seful meu a ajuns la urgente cu sintomele unui atac cerebral si cu o tensiune extrem de mare.M-a pus pe ganduri.Astept azi as vad ce va fi!
e mai bine, multumesc |
|
|