Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eileen wrote:Vine weekend-ul dar eu am o stare foarte proasta, care e prezenta de ceva zile... Bataitza! Hai, fruntea sus! Sper ca intre timp a mai disparut starea proasta! Weekend placut, fetele! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise wrote:Bataitza!  Hai, fruntea sus!  Sper ca intre timp a mai disparut starea proasta! Weekend placut, fetele! Multumesc mult Anelise Mi-am revenit pe weekend, m-am relaxat toata ziua de sambata crosetand AM facut niste botosei se fetite si m-am apucat de un sal pentru mine. Acu sunt cu altele...mi-a revenit iar o durere de masea de minte...oare nu mai scap odata oare ?? Mi-am luat iar antibiotic si programare la medic sa mi-o scoata ..uff !
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi sunt emozionatissimaaaaa! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bereea,felicitari!V-am vazut pe fb in postura noua de cetateni italieni....si tare bine va sta!Va pup! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Aha....felicitari Bereea! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
|
Multumim, Raly! pupici!
Sousourel
Am o stare de oboseala, ceva incredibil.Chiar as avea nevoie de o vacanta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mi-e dor de vara! Mi-e dor de vacanta!! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kali, Tu citesti ganduri ?? Sanatate multa va doresc tuturor si sa va bucurati de toamna , soare , caldura ! Noi - in priza ! Nu mai am timp de nimic ! Tocmai am trimis aplicatia pentru liceu a Mariei ! Si EU nu sunt pregatita pentru pasul asta ! Oare unde zboara anii ? |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Maria & Mario wrote:Noi - in priza ! Nu mai am timp de nimic !
Nici noi!
Maria & Mario wrote:Kali, Tu citesti ganduri ?? Sanatate multa va doresc tuturor si sa va bucurati de toamna , soare , caldura !
Multumim, la fel si voua!
Dap, timpul zboara... nici mie nu-mi vine a crede!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Mi-e dor de vara! Mi-e dor de vacanta!!
Cu vara hai ca as putea sa te ajut eu...mai avem inca 34 de grade cu toate ca a fost si putina ploaie. Cu vacantza mai putin cu toate ca pana in urma cu 2 zile noi inca am fost in vacantza! Vai timpul asta si eu nu lucrez dar imi fug orele ,zilele nici nu le simpt..si ma asteapta un an intensiv cu multe alergaturi dintr-un loc in altul si plin de activitati.In rest suntem bine numai sanatate si pace sa fie.Pup cu drag !! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Maria & Mario wrote:Kali, Tu citesti ganduri ?? Sanatate multa va doresc tuturor si sa va bucurati de toamna , soare , caldura ! Noi - in priza ! Nu mai am timp de nimic ! Tocmai am trimis aplicatia pentru liceu a Mariei !  Si EU nu sunt pregatita pentru pasul asta ! Oare unde zboara anii ?
WHAT??? |
|

|
Si eu am ramas blocata acolo |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Pai da fetelor, in UK dupa scoala primara (clasele 0-6) urmeaza Secondary School sau High School, majoritatea pentru copii cu varste incepand de la 11 ani ( anul 7) si pana la 19 ani, dupa care urmeaza facultate. Cam asa e Oana, nu? E cam incalcit sistemul lor, sau asa mi se pare mie. Caci in intervalul acesta 11-19 ani se poate face Sixth Form, se dau niste examene gen bacalaureat la noi, plus niste A levels. Eu inca nu mi-s dumirita,dar ma mai documentez ca la anul urmam si noi... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mda.... ce repede cresc micutii nostri!!!! Nu-mi vine sa cred..
Eu am o stare buna, e ziua mea libera si lenevesc, nu ridic un pai, asta e weekendul meu libeeeeer vreau sa ma odihnesc si sa ma relaxez.
Calin e ditamai flacaul, merge la gradinita de stat din septembrie si a inceput sa-i placa, se adapteaza... la inceput a fost mai greu ca erau multi plangaciosi si era obositor pentru el; deocamdata suntem f multumiti.
Eu cocosata de munca dar cu planuri de vacanta in cap. Scumpul si iubitul meu sot mi-a facut cadou de 10 ani de casnicie O LUNA (30 de zile!!) de vacanta de miere!!!! Ghiceste cineva UNDE???? |
|

| UNDE? |
|
|