Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Anelise, multa sanatate!
Un an scolar bun atat copiilor, cat si profesorilor! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise multa sanatate Adevarul este ca ne plangem ba de una, ba de alta ...dar cred ca sanatatea e cea mai importanta din viata noastra. Ai grija de tine |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| LIZUC,SANATATE MUUULTA! VA MULTUMESC SI VA DORESC TUTUROR:COPII,PARINTI DAR SI COLEGE,UN AN SCOLAR USOR,LINISTIT,FARA PREA MULT STRES SI CU MULTE REALIZARI! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Anelise, sa te faci bine, da? Curaj, stiu cat e de neplacut sa ai de-a face mereu cu "halatele albe"...dar e musai si gata! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Anelise wrote:Mult, mult succes la scoala si gradi va urez si eu! V-am mai citit, dar am fost cam prinsa in ultima perioada. Si ma pot mandri ca am si eu scolarita si deocamdata pare incantata! Sper asa sa fie in continuare! Va doresc toate cele bune si multa, multa sanatate!
Succes scolaritei . Multumim asemenea . Liz, imi pare rau de ce am citit ... iti doresc sa fie totul bine si multa sanatate .
Fetele |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va imbratisez cu drag fetelor si multa sanatate. |
|
| Stare naspaaaaa Mi-e atat de rau Ma doare foarte rau coloana...cred ca de la vreme,....ma doare gatul caci am gargarite racite in clasa si am luat si eu.....imi curge nasul,tusesc de-mi ,,scuip''plamanii Acum stau in pat c-un ceai din plante si cu miere,poate,poate ma mai lasa durerea de gat |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/24/2015 Mesaje: 1
| Buna seara ! Numele meu este Monica ... As dori sa vorbesc cu d-voastra despre mileuri daca puteti ... Imi doresc anumite modele pentru mama mea, adresa mea e monicaalina_miron@yahoo.com va multumesc ! O seara placuta. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sousou, Bereea, Mari, Taty, Oana, multumesc si multa sanatate si voua! Eileen, da, asa e! Si eu ma mai plangeam de una-alta, dar de cand cu sanatatea, doar asta mi se pare cel mai important! Ca sa nu zic ca am fost super multumita ca le-am tras eu, dar copiii sunt sanatosi! Prefer asa de 1000 de ori! Aurishta, daca ma crezi, dupa 6 internari anul acesta, chiar ca nu mai suport ideea de spital, dar... vorba ta, cand trebuie, trebuie! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Off, off...greu cu spitalele...Iti doresc sa ai putere sa treci peste partea asta si sa ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune
Eu am o stare ca vremea de afara. Nu inteleg de ce atunci cand te straduiesti mai mult, sa ti se dea peste nas. |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Anelise, Cat te inteleg ca ai ajuns sa urasti spitalele! Pe mine ma apuca toate cele cand intru in unul.
Mioara, a trecut raceala? |
|
| Anelise, tu esti o persoana puternica, si o sa treci si peste acest prag, sunt sigura Doamne ajuta sa-ti iasa numai medici buni in cale, sa te ajute sa faci bine cat mai repede Marivic, multa sanatate !! Si eu ma resimt de oboseala adunata in ultimul timp, as dormi tot timpul, mai ales ca vremea de afara e cum e, numai nu ploua !! Dar bucuroasa ca am scapat de canicula, si sper ca incet, incet sa se aseze lucurile si sa ne linistim si noi o data cu venirea iernii |
|
| bereea wrote:Anelise, Cat te inteleg ca ai ajuns sa urasti spitalele! Pe mine ma apuca toate cele cand intru in unul. Mioara, a trecut raceala? Brandusa,nu mi-a trecut,dar s-a ameliorat...nu mai sunt atat de rau....Am baut cateva ceaiuri cu lamaie si miere,am supt Vitamina C si am luat niste paracetamol;acum ma doare capul...dar cred ca-i de la vremea schimbatoare....Tusesc dar,am inceput sa iau un sirop din plante pt tuse...Sper pe wekeend sa ma pun pe picioare. MULTUMESC DE GRIJA Eillen,multumesc din suflet |
|
| Vine weekend-ul dar eu am o stare foarte proasta, care e prezenta de ceva zile... Va doresc un weekend linistit asa cum vi-l doriti ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate tuturor |
|
|