Stare de spirit - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, September 22, 2015 9:04 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Anelise, multa sanatate!

Un an scolar bun atat copiilor, cat si profesorilor!
Eileen
Scris: Tuesday, September 22, 2015 11:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Anelise multa sanatate DistanceKiss DistanceKiss
Adevarul este ca ne plangem ba de una, ba de alta ...dar cred ca sanatatea e cea mai importanta din viata noastra. Ai grija de tine DistanceKiss DistanceKiss
marivic
Scris: Tuesday, September 22, 2015 3:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
uff pale LIZUC,SANATATE MUUULTA!Cheek Kiss computerlove iloveyou
VA MULTUMESC SI VA DORESC TUTUROR:COPII,PARINTI DAR SI COLEGE,UN AN SCOLAR USOR,LINISTIT,FARA PREA MULT STRES SI CU MULTE REALIZARI!

computerlove computerlove computerlove
aurishta
Scris: Tuesday, September 22, 2015 6:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Anelise, sa te faci bine, da?coeur Curaj, stiu cat e de neplacut sa ai de-a face mereu cu "halatele albe"...dar e musai si gata!iloveyou
TatyKS
Scris: Thursday, September 24, 2015 8:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Anelise wrote:
Mult, mult succes la scoala si gradi va urez si eu! Clap V-am mai citit, dar am fost cam prinsa in ultima perioada. Si ma pot mandri ca am si eu scolarita si deocamdata pare incantata! coeur Sper asa sa fie in continuare!
Va doresc toate cele bune si multa, multa sanatate! DistanceKiss

Succes scolaritei DistanceKiss . Multumim asemenea Cheek Kiss .
Liz, imi pare rau de ce am citit ... iti doresc sa fie totul bineHands si multa sanatate .

Fetele Gossip
oanamaria
Scris: Thursday, September 24, 2015 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Va imbratisez cu drag fetelor si multa sanatate.Gossip
marivic
Scris: Thursday, September 24, 2015 4:24 PM
Nivel

Stare naspaaaaa plans
Mi-e atat de rau pale pale Ma doare foarte rau coloana...cred ca de la vreme,....ma doare gatul caci am gargarite racite in clasa si am luat si eu.....imi curge nasul,tusesc de-mi ,,scuip''plamanii pale
Acum stau in pat c-un ceai din plante si cu miere,poate,poate ma mai lasa durerea de gatpale
moni24
Scris: Thursday, September 24, 2015 9:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/24/2015
Buna seara ! Numele meu este Monica ... As dori sa vorbesc cu d-voastra despre mileuri daca puteti ... Imi doresc anumite modele pentru mama mea, adresa mea e monicaalina_miron@yahoo.com va multumesc ! O seara placuta.
Anelise
Scris: Friday, September 25, 2015 8:39 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sousou, Bereea, Mari, Taty, Oana, multumesc si multa sanatate si voua! Gossip
Eileen, da, asa e! pupici Si eu ma mai plangeam de una-alta, dar de cand cu sanatatea, doar asta mi se pare cel mai important! Ca sa nu zic ca am fost super multumita ca le-am tras eu, dar copiii sunt sanatosi! Prefer asa de 1000 de ori! coeur
Aurishta, daca ma crezi, dupa 6 internari anul acesta, chiar ca nu mai suport ideea de spital, dar... vorba ta, cand trebuie, trebuie! DistanceKiss
sousourel
Scris: Friday, September 25, 2015 8:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Off, off...greu cu spitalele...Iti doresc sa ai putere sa treci peste partea asta si sa ai incredere ca vor veni si vremuri mai bunepupici

Eu am o stare ca vremea de afara. Nu inteleg de ce atunci cand te straduiesti mai mult, sa ti se dea peste nas. uff
bereea
Scris: Friday, September 25, 2015 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Anelise, computerlove Cat te inteleg ca ai ajuns sa urasti spitalele! Pe mine ma apuca toate cele cand intru in unul.

Mioara, a trecut raceala?
Eileen
Scris: Friday, September 25, 2015 9:38 AM
Nivel

Anelise, tu esti o persoana puternica, si o sa treci si peste acest prag, sunt sigura DistanceKiss DistanceKiss Doamne ajuta sa-ti iasa numai medici buni in cale, sa te ajute sa faci bine cat mai repedeCheek Kiss Cheek Kiss
Marivic, multa sanatate !!
Si eu ma resimt de oboseala adunata in ultimul timp, as dormi tot timpul, mai ales ca vremea de afara e cum e, numai nu ploua !! Dar bucuroasa ca am scapat de canicula, si sper ca incet, incet sa se aseze lucurile si sa ne linistim si noi o data cu venirea iernii coeur coeur
marivic
Scris: Friday, September 25, 2015 6:31 PM
Nivel

bereea wrote:
Anelise, computerlove Cat te inteleg ca ai ajuns sa urasti spitalele! Pe mine ma apuca toate cele cand intru in unul.

Mioara, a trecut raceala?

Brandusa,nu mi-a trecut,dar s-a ameliorat...nu mai sunt atat de rau....Am baut cateva ceaiuri cu lamaie si miere,am supt Vitamina C si am luat niste paracetamol;acum ma doare capul...dar cred ca-i de la vremea schimbatoare....Tusesc dar,am inceput sa iau un sirop din plante pt tuse...Sper pe wekeend sa ma pun pe picioare. Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss MULTUMESC DE GRIJA Cheek Kiss
Eillen,multumesc din suflet Cheek Kiss
Eileen
Scris: Friday, October 2, 2015 2:03 PM
Nivel

Vine weekend-ul dar eu am o stare foarte proasta, care e prezenta de ceva zile... uff uff
Va doresc un weekend linistit asa cum vi-l doriti !
ingerash
Scris: Friday, October 2, 2015 9:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multa sanatate tuturor computerlove coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.