Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu as zice ca are mama nebuna. Pasul urmator e ca-mi iau role sa il alerg cu mai multa libertate |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Ce bine Mihaela ..as vrea sa am si eu energia ta |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sunt neagra de suparare: maine trebuia sa merg la controlulmeu anual, contral pe care deja il amanasem o data pentru ca seful mi-a zis ca va fi internat in spital si nu pot lipsi. Nici maine nu pot merge pentru ca sefu' e in vacanta! Trebuia sa lipsesc 3 ore, nu toata ziua, dar nuuuuu, e mai importanta munca decat sanatatea mea. Afurist egosit ce este! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| koko2008 wrote:Ce bine Mihaela ..as vrea sa am si eu energia ta
Eenergie ai dar o dedici dupa prioritati .Acum ca copiii nu ma mai solicita alerg catelul
Bereea, un pumn in cap pt sef de la mine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| t-mihaela wrote:Bereea, un pumn in cap pt sef de la mine Atat |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea, imi pare tare rau Ce sef egoist ai...mama lui...un pumn si de la mine! Eu am revenit la job, multe treburi, multa zapaceala...acasa si mai mare din pacate Trebuia sa ne mutam mai pe toamna, prin nov, si unde stam acum vrea sa eliberam pana pe 15 sept....deci trebuie sa gasesc rapid o scorbura unde sa mai stau doua luni daca spun unui proprietar ca vreau sa stau 2 luni..."siiigguuur " ma primeste offf..offff |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mihaela
Bereea draga, e cat se poate de frustrant. Sper sa iti rezolvi cat mai repede
Eileen sa treaca greul si sa apuci sa te muti in cuibusorul nou.
Monotonie, monotonie. Dar intr-un fel e bine asa. Fara zdruncinaturi de niciun fel. Moment de tinut minte pentru mai tarziu |
|
| t-mihaela wrote: Bereea, un pumn in cap pt sef de la mine
Cu mare placere ii dau unul!
Eileen wrote:Bereea, imi pare tare rau Ce sef egoist ai...mama lui...un pumn si de la mine!
...si inca unul!
Eileen, sper sa gasesti ceva!
Sousourel, daca vrei activitate, nervi si...altele te invit la mine! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cu mare drag, dar fara nervi
Ma dor si mainile si picioarele si spatele. Din nou. Cred ca uzura e de vina |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eileen, va tin pumnii sa o rezolvati cumva! Aiurea... |
|
| Intreb si eu: e posibil sa fiua alergica " de munca" ? De o saptamana, de cand m-am intors ma doare capul, mi-e greata , vomit, dorm rau... |
|
| Bereea...se poate sa fi venit 4 din concediu?? dureri de cap, greata, voma...cam aia e Daca nu cu siguranta de la caldura prelungita...cred ca nu sunt singura care asteapta toamna nu ?
Anelise...multumesc daa....e tare aiurea, am ajuns sa iau pastile de stres, ma doar stomacul incontinuu, parca totae s-au intors pe dos deodata |
|
|
Nu , Eillen, tot in trei am venit...poate caldura combinate cu stressul si cu senzatia aia ca m-am saturat de toate.
Sanatate iti doresc! |
|
| Vai,vaai cat cunosc de bine acest sentiment Sper sa gasesti o rezolvare cat mai repede la problemele tale si sa devii zen |
|
|
MULTUMESC, LA FEL SI TU |
|
|