Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sousourel, |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Marivic cum mai esti? |
|
|

| Alexa,multumesc lui Dumnezeu sunt bine....cu toate ca am primit soc dupa soc.....sunt bine.Mi-am dat seama ca atat timp cat esti bun,maleabil,cinstit,respectuos,esti primul calcat in picioare si batjocorit. De acum incolo,nu-mi voi mai etala calitatilesi voi fi mai insensibila...Incerc sa ma echilibrez...si am lasat totul in voia Domnului.... Multumesc pentru ca te-ai gandit la mine.... |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| O duminica placuta si un inceput de saptamana cu pace sufleteasca fetelor! |
|

| Aura Praslica multumesc la fel.... |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mari, sa stii ca scriu in primul rand pentru tine, pentru a-ti spune ca sunt aici langa tine, mai in umbra dar mereu :) Te pup cu drag si sa fi tare. Si eu am avut doua saptamani doar de socuri si probleme, care mai de care mai dureroase si pe termen lung din pacate. Dar sunt convinsa ca vine si soarele pe strada mea la un moment dat. Alexandra, distractie si odihna !!! O meriti/meritati Shirel...draga mea...ma bucur ca esti asa aproape si iti doresc numai bine. Giulia, ca inainte de plecare spre tari "mai bune"...ai reusit sa rezolvi problema de sanatate? Sousorel, pup si eu cu dor !!! Noi nici anul acesta nu avem concediu, am mai lucrat la casa dar ne-am oprit brusc cu probleme de sanatate,...noutati nu am. Trece timpul si nu-mi dau seama cum. Am renuntat total la carne si aproape total la zahar. Vad ca rezist eroic de doua saptamani deja. Mai greu imi e sa gatesc pentru ceilalti patru din casa si sa nu gust. Ii mai corup uneori cu salatele mele si alte asemenea, dar nu e de durata. Va pup si va doresc zile frumoase si calme si mai ales multa sanatate. |
|

| fdianamaria wrote:Mari, sa stii ca scriu in primul rand pentru tine, pentru a-ti spune ca sunt aici langa tine, mai in umbra dar mereu :) Te pup cu drag si sa fi tare. Si eu am avut doua saptamani doar de socuri si probleme, care mai de care mai dureroase si pe termen lung din pacate. Dar sunt convinsa ca vine si soarele pe strada mea la un moment dat. Alexandra, distractie si odihna !!! O meriti/meritati Shirel...draga mea...ma bucur ca esti asa aproape si iti doresc numai bine. Giulia, ca inainte de plecare spre tari "mai bune"...ai reusit sa rezolvi problema de sanatate? Sousorel, pup si eu cu dor !!! Noi nici anul acesta nu avem concediu, am mai lucrat la casa dar ne-am oprit brusc cu probleme de sanatate,...noutati nu am. Trece timpul si nu-mi dau seama cum. Am renuntat total la carne si aproape total la zahar. Vad ca rezist eroic de doua saptamani deja.  Mai greu imi e sa gatesc pentru ceilalti patru din casa si sa nu gust. Ii mai corup uneori cu salatele mele si alte asemenea, dar nu e de durata. Va pup si va doresc zile frumoase si calme si mai ales multa sanatate. Diana,multumesc din suflet Ai drepatate,...cu siguranta va iesii si la noi soarele! Sanatate multa iti doresc si putere sa treci cu bine peste toate!Si eu ma gandesc deseori la tine |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna fetelor! Eu am o stare asa de bine de parca astept numai surprize placute in viitor! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nici nu mai stiu ce stare am: oricum una nu foarte buna, tinand cont ca a trebuit sa renunt la o saptamana de vacanta. Ne-am intors cu planuri noi, ganduri noi, ganduri de schimbare.Deci, am o stare de asteptare. In vacanta a fost super ok aici la mare, destul de ok in Romania. Ma bucur ca am revazut oameni si locuri dragi, dar sunt multe altele care nu mi-au placut deloc.
Kali, am intalnit 4 pustani superbi pe care i-am recunoscut imediat.Ghici ai cui erau?
Mioara, cred ca acum stai mai bine cu moralul, dat fiind ca esti in vacanta su sotul. Restul, ia-l asa cum vine.
Iulia, te-ai mutat?
Diana, sanatate!
Shirel, ai ramas datoare cu foto din tara!
Roxinthya, sa te tina stare aaceasta cat mai mult! Si sa se concretizeze in realitate!
O zi buna tuturor! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetelor, va pup si mi-e dor de voi, sper sa revin printre voi intr-o buna zi.. va mai citesc din cand in cand asa, pe fuga. Sanatate multa va doresc, ca e cea mai importanta.. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sunt fericita , tot efortul meu da roade, de vreo doua zile Kobi al meu alearga langa bicicleta fara probleme.A fost o aventura , prima intalnire cu bicla a fost prin mai cand musca de roti si intra in sevraj cum vedea ca se invarte.Vecinii au suportat stoiceste latraturi si skeuneli, probabil ma vedeau ca suntem in training . Daca va ganditi si ce mare scofala, ei e mare ca Kobi e dulau cu multa energie, daca nu o foloseste zilnic si se acumuleaza incep devieri serioase de comportament.Si mersul la plimbare nu e suficieng la dulai ca Kobi, le trebuie alergari serioase pe langa balaceli in apa. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Felicitari pentru reusita! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc frumos |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mihaela, are mama buna! |