Stare de spirit - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Thursday, September 25, 2014 5:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Roxi, sa-ti traiasca nepotelul! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el!angel

Raly, ma bucur ca esti acasa! Recuperare rapida!computerlove

Confuza .... suparata .....satula .... Unii se pricep numai la calcat pe nervi si la batut joc de munca altuia.
Sper sa-mi revinCray
oanamaria
Scris: Thursday, September 25, 2014 7:36 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Felicitari Roxi pentru nepotel!Sa-ti traiasca !
Lyly toate trec!
marivic
Scris: Thursday, September 25, 2014 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Raly,ce ai patit?NuStiu uff
t-mihaela
Scris: Friday, September 26, 2014 5:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Azi cineva pe strada mi-a cerut 2$ si am zis "Sorry , not today" apoi am intrat intr-o pizzerie,am luat o pizza extra large .Cat asteptam sa se faca pizza ma gandeam la filmul "Pursuit of Happiness" vazut de curand si m-am simtit atat de mizerabila ...am luat doi dolari si am iesit afara sa astept poate amarata aceea trece iar si-i dau ce -i trebuie.Am asteptat degeaba .
Am avut multe impliniri anul asta una dupa alta ,am primit ce nici n-am indraznit sa cer .Am tot luat fara sa dau nimic.Amarata cu 2$ a fost testul si am picat ,n-am fost in stare sa arat recunostinta pentru bunele din viata mea,nici macar n-am avut curajul sa spun Nu" raspicat ...cica "nu azi"...ce raspuns mai e si asta "Not today" ...dar cand ,maine?De ce am luat eu pizza azi si nu maine.
Am luat pizza si am plecat acasa ,pe drum tot tineam moneda aia de 2$ in pumn ,nu in buzunar , nu in portofel, banul ala nu mai era al meu dar nici al altcuiva .Acasa am mancat pizza, am pus vasele la masina, am facut lectii cu copii ,i-am dus la culcare dar moneda aia tot in pumn o tineam .
Diana imi cere bani de buzunar,zic ,"Vezi ce marunti am in portofel ".Gaseste ceva marunti dar nu de-ajuns ,eu tot cu moneda in pumn spun "Atat am ,ce-i in portofel" .A luat bruma de marunti ,mai bine decat deloc si a plecat .Eu am ramas sa scriu pe aici , scriu cu o mana ca in cealalata am moneda
Azi e ziua mea si singura dorinta o am ,sa dau timpul inapoi cu vreo 6 ore .
mirela74chris
Scris: Friday, September 26, 2014 7:51 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Roxy sa iti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!Felicitari!Cheek Kiss

Mihaela la multi ani frumosi cu sanatate,iubire si multe impliniri!Lasa amaraciunea la o parte.

Va imbratisez cu drag pe toate.computerlove Cheek Kiss
Eu happy pana la cer si inapoi.Imi astept sotul.Vine mai devreme decat ne asteptam,asa ca ...zbor pe un norisor roz si am fluturasi in stomac.love1 innori
oanamaria
Scris: Friday, September 26, 2014 8:10 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Miha esti dulce ca de obicei .Poate azi te vei intalni cu altcineva care are nevoie de cei 2 dolari si asa o sa -i oferi si o s aai constiinta impacata .
Pana una-alta ,,La Multi Ani ''cu sanatate si sa te bucuri de realizari ,de copii si de tot !
Mirela ce frumooosss!Ma bucur pentru voi ,revedere placuta!
monica irimia
Scris: Friday, September 26, 2014 10:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mihaela, La Multi Ani cu mult noroc, sanatate, impliniri si tot ce-ti doreste sufletelul! floare2 flowers Esti foarte inteleapta, ar trebui sa scrii o carte. Tu si multe fete de pe-aici. angel Nu te necaji, Domnul le asaza in asa fel incat, cu siguranta vei gasi o intrebuintare buna celor doi dolari. DistanceKiss Poate vei reintalni acea persoana, cine stie? DistanceKiss computerlove
Roxi, sa fie sanatoasa proaspata mamica si sa va traiasca nepotelul. coeur computerlove
Kali, La Multi Ani cu fericire blondului, sa te faca fericita pana la sfarsit. hearts majoreta computerlove
Raly, cum mai esti? Sanatate! DistanceKiss
Lilly, mai arunca-le si tu la spate, fii mai rece, mai indiferenta. angel DistanceKiss Vorba Oanei, trec toate si mai bine sa nu lase urme sufletesti.
Michi, bine-ai revenit! DistanceKiss Sper ca esti cu mult mai bine fata de trecut. computerlove
kali
Scris: Friday, September 26, 2014 10:41 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mihaela, poate scopul nu a fost ca persoana respectiva sa primeasca cei 2$ ci ca tu sa inveti o lectie - pe care, se pare, ca ai inteles-o. Mi se pare mai valoroasa decat gestul in sine. La multi ani fericiti!!

Monica, multumesc!

Mirela, revedere cu artificii, va doresc. Ce frumos!!

bereea
Scris: Friday, September 26, 2014 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Mihaela, asa ai simtit tu in acel moment.Nu poti sti de ce. In fiecare dimineata in fata barului unde imi beau cafeaa este un negru care sta cu o sapca intinsa. De multe ori ii cumpar un cornet sau ii o ofer un mic dejun (nu-i dau bani), altadata nu-i dau nimic si parca ma simteam vinovata.Asta pana intr-o zi cand am aflat ca de fapt el are asigurat de statul italian un acoperis deasupra capului, o masa calda si 30 de euro pe zi.Si totusi sta cu mana intinsa.Inca ii mai dau cateodata doar pentru ca ma gandesc ca e negru si e vai de capul lui , dar sunt constienta ca are mult mai mult decat au altii care nu stau cu mana intinsa.

Lili, da-i in plata domnului!

Eu sunt satula d e"musafiri" in casa.Sper sa plece cat mai curand. Mai si fumeaza pe deasupra si, desi o face pe balcon, simt ca toata casa mi-i imputita.
t-mihaela
Scris: Friday, September 26, 2014 4:01 PM
Nivel

kali wrote:
Mihaela, poate scopul nu a fost ca persoana respectiva sa primeasca cei 2$ ci ca tu sa inveti o lectie!

Exact.Ea a fost mesagerul fara macar sa stie.

Fara legatura la subject,recomand filmul "Pursuit of Happiness".
endy
Scris: Friday, September 26, 2014 4:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela , La multi multi si fericiti ani cu multa sanatate si liniste sufleteasca !Cheek Kiss
marivic
Scris: Friday, September 26, 2014 4:50 PM
Nivel

Mihaela,ai atat de mult har la povestit incat de fiecare data iti savurez fiecare cuvant cand citesc....Cred ca mai degraba a fost o lectie pe care trebuia sa o inveti.Sanse de a ajuta vor mai exista dar inainte de toate trebuia sa cunosti,la fel ca si un elev,lectia.angel Cheek Kiss
LA MULTI ANI MINUNATI,SCUMPA MIHAELA!SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CEEA CE AI NEVOIE SI PESTE TOATE CELELALTE LUCRURI PRIMITE,BINECUVANTARI SI OCROTIRE DE LA DUMNEZEU,SPIRIT LIBER SI SUFLET CURAT!computerlove computerlove computerlove
SISSSSSS,revedere placuta,momente magice si multa liniste!Cheek Kiss computerlove
Lily,un Cheek Kiss sa treaca....si o mare Buddy1 computerlove
t-mihaela
Scris: Friday, September 26, 2014 5:28 PM
Nivel

Multumesc frumos, Mari .Multumesc tuturor.
Stare buna .Vecinul secera graul,nu am mai vazut combine asa aproape de cand eram copil.angel
bulibuli
Scris: Friday, September 26, 2014 6:31 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
La multi ani, Mihaela!! Poate nu-ti dai seama, dar de oferit sigur ai oferit... DistanceKiss
marivic
Scris: Friday, September 26, 2014 7:16 PM
Nivel

t-mihaela wrote:
Multumesc frumos, Mari .Multumesc tuturor.
Stare buna .Vecinul secera graul,nu am mai vazut combine asa aproape de cand eram copil.angel

coeur coeur coeur Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.