Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Roxy va pup cu drag!La multi ani mamei si nastere usoara surioarei tale! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mirela si eu |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kali, de coma cei mici! Ce dragalaaasi!!! Si succes si tie si lui Shirel in activitati! Mihaela, mult succes si piticutzilor tai! Taty, hai, un pupic pentru o stare ceva mai buna! Eu dimineata nu am probleme pentru ca oricum sunt matinala de felul meu, dar seara... seara e alta poveste - pic lata! Rox, sanatate multa mamei tale, nastere usoara surioarei si tie succes in realizarea a tot ce ti-ai propus! Oana, Mari, Ana, Sousourel, Lilly, Bereea, va pup si pe voi!
Eu - stare buna. In sfarsit. Sa nu fie cu deochi. Bine, cu multe de facut, dar macar e bine deocamdata. M-am apucat de dezghetat frigiderul. A facut o gheata de nu mai puteam inchide usa la congelator. El saracul e cam de multi ani... |
|
| Liz ma bucur ca in sfarsit au disparut norii! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sunt putin imprastiata doar putin De vreo 3 saptamani,cred.... ba am avut dureri de rinichi,ba de picior,ba probleme cu dantura,...asa ca sala mea m-a asteptat ....mult si bine.Asa ca....lipsa la apel in privinta asta.... Altceva despre mine....sunt varza....imi plang copiii in grupa de m-au capiat....Vin acasa cu un cap gigantic....dar ma redresez rapid,caci am jumatatea acasa.... Deci,spre mai bine! Va pup pe toate(nu va mai enumar) si va doresc toate cele bune! PS Am si o inspectie maaare care se anunta si asta imi da batai de cap |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Salutari fete dragi ! Nu am trecut demult pe aici , dar inca imi sunteti dragi si sunteti in sufletul meu ! Va pup si va doresc sa aveti parte de o toamna cat mai frumoasa si senina !
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Michi ce ma bucur ca te revad !Cum mai esti? |
|
| Michi,bine ai revenit |
|
| Eu sunt uimita ce caracter pot avea unii oameni Si isi mai dau si aere de mari sefi...
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| roxinthya wrote:Eu sunt uimita ce caracter pot avea unii oameni Si isi mai dau si aere de mari sefi...
Cine te-a suparat?
Michi |
|
| bereea wrote:Cine te-a suparat? Michi
O colega care multumesc lui Dumnezeu nu imi este sefa!!!! Are tot timpul cereri la mine de ajutor, o ajut si in paralel da mail-uri sefei mele ca eu sunt singura din departament cu care lucreaza prost Insa ea nu stie ca sefa mea e corecta....si stie cam si ce ii poate pielea... |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Pfiuuuu .... a trecut ziua de marti mai e putin, miercuri si apoi we. Eu deja sunt rupta de oboseala.
Va pup pe fiecare in parte si va doresc numai bine! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Veste buna.....maine plec acasa |
|
| Pai,...unde esti? |
|
|