Stare de spirit - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, July 17, 2014 9:22 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
bereea
Scris: Thursday, July 17, 2014 9:49 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Azi sunt singura la serviciu, adica fara sotul meu care a plecat la spitalul oncologic din Milano sa aduca celule staminale pentru un spital din Roma . Sper sa nu fie o zi prea grea.

O zi buna tuturor!Gossip
mhldvrc
Scris: Thursday, July 17, 2014 2:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Eu sunt foarte,foarte fericitatopai , Tatiana are festivitatea de absolvire, o astept sa ma "recupereze" de la hotel si sa mergem la universitate.
kali
Scris: Thursday, July 17, 2014 2:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Azi sunt singura la serviciu, adica fara sotul meu care a plecat la spitalul oncologic din Milano sa aduca celule staminale pentru un spital din Roma . Sper sa nu fie o zi prea grea.

O zi buna tuturor!Gossip

Multumim, la fel! Sa fie o zi usoara si la tine!!

Mihaela, felicitari fetei tale!!

mhldvrc
Scris: Friday, July 18, 2014 1:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
kali wrote:

Multumim, la fel! Sa fie o zi usoara si la tine!!

Mihaela, felicitari fetei tale!!

Multumescthankyou

mhldvrc attached the following image(s):
m.jpg

bereea
Scris: Friday, July 18, 2014 9:37 AM
Nivel

Ce fata frumoasa ai, Mihaelea! Sa te bucuri de ea!

Azi e vineriyes ...inca o saptamana si gata munca , vine vacanta!
Lilly of the valley
Scris: Friday, July 18, 2014 10:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mihaela, ai o mandrete de fata! Felicitari!Bravoo

bereea, sa vina vacanta!majoreta majoreta majoreta

Eu usor dezamagita, caut de cava timp un curs acreditat de formator care sa se plieze pe programul meu si ... nimic. Sper pana la sf verii sa prind ceva ca altfel pierd niste formari intraorganizationale si implicit niste banuti.
E tare uracios fara copii acasa, insa ma bucur ca au ocazia sa se distreze. Mi-e dor de eicoeur
TatyKS
Scris: Friday, July 18, 2014 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Felicitari fiicei tale Mihaela Clap !

Lily, succes in ce faci pupici .

Eu fara chef ... nostalgica dupa vacanta !Bye2
Nanny
Scris: Friday, July 18, 2014 11:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Mda...fetelor eu sunt..nu stiu cum sa zic...cred ca dezamagita!Fetelor ziceti si voi sunt eu tampita??? Una dintre cele mai bune prietene ale mele, NU ma invita la botezul fetitei sale ( am aflat din alte surse) pt ca "vezi Doamne" sunt deja 40 de pers ( neamurile iubitului ei) si ca nu poate sa mai cheme. Asta in condiitile in care localul are capacitate, iar noi cle mai bune prietene ale ei nu avem ce cauta!!! Cum sa explic asta???? Sa mai zic ca tot timpul am fost langa ea cand a avut nevoie ( mai ales in sarcina, pt ca iubitul ei era plecat?? sau sa mai spun ca n-a fost eveniment in familie - nunta, botez, luare de motz, cumetrie sau ce mai vreti voi...la care ea sa nu fie invitata??) Ce sa inteleg?? Faptul ca reprezentam Bau-Bau pt ei 2? ( adica ea si "concubinul ei") Sau ca ii e rusine cu noi???
alexandrabogdan
Scris: Friday, July 18, 2014 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
eu sunt putin speriata si ma rog sa nu se intample ceva cu buni a mea care de azi dimi acuza dureri in piept, durere ce merge pe mana+umar si senzatie de sufocare. are 77 de ani si sper sa o mai am cu mine mult timp de acum incolo. ea m-a crescut, ea e MAMA mea si nu sunt pregatita sa ma despart de ea plans
TatyKS
Scris: Friday, July 18, 2014 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Nanny wrote:
Mda...fetelor eu sunt..nu stiu cum sa zic...cred ca dezamagita!Fetelor ziceti si voi sunt eu tampita??? Una dintre cele mai bune prietene ale mele, NU ma invita la botezul fetitei sale ( am aflat din alte surse) pt ca "vezi Doamne" sunt deja 40 de pers ( neamurile iubitului ei) si ca nu poate sa mai cheme. Asta in condiitile in care localul are capacitate, iar noi cle mai bune prietene ale ei nu avem ce cauta!!! Cum sa explic asta???? Sa mai zic ca tot timpul am fost langa ea cand a avut nevoie ( mai ales in sarcina, pt ca iubitul ei era plecat?? sau sa mai spun ca n-a fost eveniment in familie - nunta, botez, luare de motz, cumetrie sau ce mai vreti voi...la care ea sa nu fie invitata??) Ce sa inteleg?? Faptul ca reprezentam Bau-Bau pt ei 2? ( adica ea si "concubinul ei") Sau ca ii e rusine cu noi???

Am patit-o si noi ... dar nu am spus niciodata nimic , am rarit-o si atat ! Vorbim, glumim dar numai este ce a fost ! Ea a pierdut !

alexandrabogdan wrote:
eu sunt putin speriata si ma rog sa nu se intample ceva cu buni a mea care de azi dimi acuza dureri in piept, durere ce merge pe mana+umar si senzatie de sufocare. are 77 de ani si sper sa o mai am cu mine mult timp de acum incolo. ea m-a crescut, ea e MAMA mea si nu sunt pregatita sa ma despart de ea plans

Imi pare rau , poate nu e nimic grav ! Mergi cu ea la doctor ! Sanatate multaHands DistanceKiss
kali
Scris: Friday, July 18, 2014 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Inainte de a te pripi cu concluziile, discuta cu ea face to face. Nu as lua in considerare Radio Shantz.

Apoi, chiar daca ar fi adevarat, eu, una, nu m-as supara.

1. Poate isi doreste o petrecere restransa, cu buget redus, in familie. Nu as interpreta ca-i este rusine cu voi pentru ca, daca exista o istorie in spate, probabil ca sunt mai multe momente in care a demonstrat contrariul.
2. Faptul ca ea a fost invitata la toate evenimentele din familia voastra sau ca ati fost alaturi de ea in timpul sarcinii e alegerea voastra, in numele prieteniei, si nu trebuie sa asteptati nimic in schimb.
3. I-as spune ca mi-ar fi facut placere sa le fiu alaturi in asa zi importanta pentru ei, ca nu mi-e ok si ca ma simt exclusa dar ca ii respect decizia. As face un cadou micutei si gata.

Frustrarea ta va trece in timp iar daca decizia ei nu e bazata pe probleme acumulate in timp, probabil ca si comportamentul ei va fi ok in continuare.

Eu am asteptari de la prietenii mei - foarte putini - si ma bazez ca ma inteleg asa cum si eu o fac. Asa ca deciziile personale ma privesc, cum ar fi ce fac si cum fac la o zi de nastere, de ex... ca daca am chef sa plec cu iubitul in munti si sa-mi inchid telefonul, nu am nevoie de reprosuri sau nu stiu ce asteptari de petreceri si bagari in seama. Daca am o zi mai proasta si-s ciufuta - la fel -, comunic faptul ca-s cu *** in sus si ca e posibil sa scot prostii pe gura fara nicio legatura directa cu persoana in cauza... etc... etc...

Alexandra, poate nu e nimic serios...
Nanny
Scris: Friday, July 18, 2014 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Eu cam banuiesc de ce se comporta asa!
1. Nu e cazul de chestiuni financiare, buget au! Asta e doar o scuza de fatada.
2.Eu stiam un proverb care zice "prietenul la nevoie se cunoaste"...probabil nu mai e valabil...aaa by the way are sa-mi dea niste bani de vreo 3-4 ani si niciodata nu i-am cerut inapoi...ca deh...eram "prietene" si avea sa mi de candva!!Oare o sa-i mai vad???Crazy
3. Aici probabil ca asa voi proceda...dar asta , cand ma va suna sa imi spuna ca face botez si ca nu ma invita. De altfel mi-as fi dorit sa merg macar la Biserica, dar inca nu a avut curajul sa ma sune!! Cadou i-am facut micutei inca de la nastere.Puteam sa ii mai fac unul fara probleme si la Botez, dar daca nu am prilejul...
Ea stie ff bine ca noi ( cele 3 prietene ale ei) nu suntem de acord cu faptul ca ea nu se simte fericita si implinita, intrucat copilul a fost conceput in afara casatoriei, aceeasi situatie fiind si acum si stie ca avem dreptate. Tot timpul i-am sugerat sa ii spuna "iubitului" ei tot ce o nemultumeste, ce simte, ce nu-i convine...insa ea se teme ffffff tare ca el sa nu "se supere" si suceasca foaia si sa ramana pe drumuri cu copilul.
Taty..ai dreptate..ea este oricum frustrata si instabila psihic,va avea nevoie de noi, imi pare de rau de situaita in care este, dar ea a ales sa ne indeparteze...Din pacate relatia dintre noi nu are cum sa mai fie la fel.
bereea
Scris: Friday, July 18, 2014 1:54 PM
Nivel

In schimb, noi am fost invitati la o nunta si eu sunt dezamagita de astaalcool Mai ales ca e in toamna cand avem atat de multe cheltuielei.
monica irimia
Scris: Friday, July 18, 2014 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Alexandra, sanatate multa, multa lui buni! hearts coeur majoreta Sper sa nu fie nimic grav. Eu am bunica de 84 de ani si-mi doresc sa traiasca pana la batranetile mele. hearts
Mihaela, ai o fata ca o floare! DistanceKiss coeur Sa va traiasca si asa sa va bucurati de ea mereu. computerlove

Nanny, ma gandesc ca prietena voastra e constienta ca voi 3 nu sunteti de acord cu normele ei de viata (copil in afara casatoriei; personal nu vad nimic in neregula aici) si de aceea nu v-a invitat. Sau poate fi altul motivul, de dragul prieteniei care v-a legat atatia ani, o sa discutati deschis intr-o zi. Pana atunci, poti sa nu te gandesti la o mie de motive false care sa adanceasca si mai mult mica prapastie dintre voi. DistanceKiss

Lilly, copiii sunt plecati in tabara? Succes cu planurile propuse. majoreta

Bereea, m-a amuzat postarea ta venita dupa postarea lui Nanny. DistanceKiss Eu m-as duce la eveniment, pentru distractie. angel

Un week-end feeric, fetele! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.