Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Friday, July 11, 2014 11:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:
ras AngelNot Am un spor, Taty... maseluta

iloveyou

Hai ca mai ai putin DistanceKiss
madanuta
Scris: Friday, July 11, 2014 11:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Bine v-am regasit!
Mi s-a facut dor de forum si am intrat putin sa va "vad".
Salut si vechi si noi utilizatori. Cheek Kiss
Sa ma laud cu ultima mea realizare, daca tot am intrat. Nu e realizarea mea directa, dar de laudat ma pricep la maxim. Cristina, fiica mea, e liceana. dance Media de intrare 9.43. A muncit mult pentru asta si sunt fericita ca e un copil echilibrat si ne aduce bucuri. Deasemenea canta la pian intr-o miniorchestra si anul acesta am fost in mai multe locuri pe unde a cantat.
Va pup si va doresc numai bine. computerlove
TatyKS
Scris: Saturday, July 12, 2014 8:01 AM
Nivel

Madanuta , felicitari fiicei pentru reusita si tie ca ai sustinut-o pupici !

Eu sunt mandra de piticul meu ca a invatat atat de repede sa faca la olita iloveyou si nr.1 si nr. 2 . In cateva zile de lasat fara pampersi , asezat des pe olita ... am reusit. Clap . Sa vad cand renuntam de tot.
kali
Scris: Saturday, July 12, 2014 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Felicitari pentru reusitele copiilor mai mari si mai mici!!!Clap Clap
Madanuta, bine ai revenit!!
TatyKS
Scris: Sunday, July 13, 2014 8:03 AM
Nivel

Kali , DistanceKiss DistanceKiss !
marivic
Scris: Sunday, July 13, 2014 3:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am ajuns acasa....obositi,dar fericiti! Am sa scriu la jurnal.....dar intai sa ma odihnesc....In primul rand sa fac ceva de mancare....hohot
Lilly of the valley
Scris: Monday, July 14, 2014 12:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Germania e noua campioana mondiala la fotbal!!!! Bravoo Ma bucur ca o echipa europeana a facut o asemenea performanta!

Mari, bine ai revenit! Odihna placuta si spor la treburi!
TatyKS
Scris: Monday, July 14, 2014 7:43 AM
Nivel

Bine ai revenit Mari Cheek Kiss !

bereea
Scris: Monday, July 14, 2014 9:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
madanuta wrote:
Bine v-am regasit!
Mi s-a facut dor de forum si am intrat putin sa va "vad".
Salut si vechi si noi utilizatori. Cheek Kiss
Sa ma laud cu ultima mea realizare, daca tot am intrat. Nu e realizarea mea directa, dar de laudat ma pricep la maxim. Cristina, fiica mea, e liceana. dance Media de intrare 9.43. A muncit mult pentru asta si sunt fericita ca e un copil echilibrat si ne aduce bucuri. Deasemenea canta la pian intr-o miniorchestra si anul acesta am fost in mai multe locuri pe unde a cantat.
Va pup si va doresc numai bine. computerlove

Felicitari pentru Cristina! Se stie ca este un copil exceptional!Cheek Kiss

Taty, felicitari pentru pitic! O mare cucerire!Bravoo

Mioara, asteptam impresii!

Lili, si eu ma bucur ca a castigat o echipa europeana!

Eu am fost masacrata de tantari.M-au piscat doar sub ochiul drept, cred ca am mai bine de 15 intepaturi. Arat intr-un mare felalcool
shirel
Scris: Monday, July 14, 2014 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Madanutza,Taty felicitarii ptr rezultatele copiilor vostri!!Bravo,asta este si rezultatul sustinerii noastre!!!

Ma bucur si eu mult tare ptr Germania si cred ca am si fost singura din Israel care a sustinut echipa lor acuma la finala .Au dovedit ca sunt foarte buni pe tot parcursul Mondialului si m-au cucerit ,la fel de fapt ca si echipa Olandei ,care m-am fascinat prin meciurile lor!!Bravoo Bravoo

Eu ,sau mai bine noi avem razboi in vacantza asta.Asa deodata a inceput totul cine ar fi crezut!(,macar in zona mea nu se prea simpte) ,suntem departe de sirene si de explodari de bombe.Cea mai nasol este ca toate avioanele iese de la o baza militara de langa noi si le aud mai toata ziua .Nici la telefon nu mai pot vorbi de zgomotul lor !Sper sa se termine cat mai repede si cat mai bine .
In rest viatza este frumoasa ziua piscina ,seara mergem la mare cu prietenii profitam de tot ce este placut si ne face bine sufletelului .Vreau sa adaug si poze la jurnal sa vad insa cand imi voi gasi timp pentru asta.
Va pup si vacantza frumoasa in continuare !!iloveyou computerlove
Irinuca
Scris: Monday, July 14, 2014 3:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Te pup Shirel! Mi-e dor de voi Cheek Kiss
TatyKS
Scris: Tuesday, July 15, 2014 7:40 AM
Nivel

Shirel, computerlove ! Am auzit ca iar e nebunie la voi! Doamne ajuta sa se termine repede si cu bine! Te pup si bucurati-va de viata. DistanceKiss
bereea
Scris: Tuesday, July 15, 2014 9:12 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
shirel wrote:
[color=red]

Eu ,sau mai bine noi avem razboi in vacantza asta.Asa deodata a inceput totul cine ar fi crezut!(,macar in zona mea nu se prea simpte) ,suntem departe de sirene si de explodari de bombe.Cea mai nasol este ca toate avioanele iese de la o baza militara de langa noi si le aud mai toata ziua .Nici la telefon nu mai pot vorbi de zgomotul lor !Sper sa se termine cat mai repede si cat mai bine .
In rest viatza este frumoasa ziua piscina ,seara mergem la mare cu prietenii profitam de tot ce este placut si ne face bine sufletelului .Vreau sa adaug si poze la jurnal sa vad insa cand imi voi gasi timp pentru asta.
Va pup si vacantza frumoasa in continuare !!iloveyou computerlove

Am vazut ieri la tv ca sunteti iar in necaz.Sa dea Dumnezeu sa se termine cat mai repede si mai bine pentru toata lumea!
Eileen
Scris: Tuesday, July 15, 2014 9:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Eu ma cutremur cand ma uit la tv si vad .
Mi se pare ca umanitatea a evoluat prea mult ca sa se mai rezolve astfel problemele ....sau poate tocmai de aceea...Cray
Si cate resurse se consuma sa construiasca nu stiu ce chestii nucleare ....pentru ce ? ca sa omoare oameni...pe mine una ma depasesc lucrurile astea si chiar nu o sa pot sa le inteleg vreodata pale pale
monica irimia
Scris: Tuesday, July 15, 2014 10:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Nu toata umanitatea e evoluata. Unii sunt cu multi pasi inapoi si nu fac nimic in privinta acestui lucru, dimpotriva, gasesc rezolvarea cu armele. uff Si eu ma ingrozesc uitandu-ma la stiri. pale

Shirel, sa dea Doamne-Doamne sa se termine cu bine la voi. Cheek Kiss
Madanuta, felicitari pentru toate realizarile din familia voastra! Bravoo Felicitari pentru liceana muncitoare! dance Bravoo computerlove
Taty, bravo piticului tau! Bravoo Bravoo Bravoo computerlove
Mari, welcome back! DistanceKiss Asteptam impresii. topai computerlove
Kali, bine-ati venit relaxati din concediu! DistanceKiss computerlove
Lilly, si eu ma bucur pentru Germania! dance

O zi frumoasa si mult optimism! angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.