Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Hai ca mai ai putin |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Bine v-am regasit! Mi s-a facut dor de forum si am intrat putin sa va "vad". Salut si vechi si noi utilizatori. Sa ma laud cu ultima mea realizare, daca tot am intrat. Nu e realizarea mea directa, dar de laudat ma pricep la maxim. Cristina, fiica mea, e liceana. Media de intrare 9.43. A muncit mult pentru asta si sunt fericita ca e un copil echilibrat si ne aduce bucuri. Deasemenea canta la pian intr-o miniorchestra si anul acesta am fost in mai multe locuri pe unde a cantat. Va pup si va doresc numai bine. |
|

| Madanuta , felicitari fiicei pentru reusita si tie ca ai sustinut-o !
Eu sunt mandra de piticul meu ca a invatat atat de repede sa faca la olita si nr.1 si nr. 2 . In cateva zile de lasat fara pampersi , asezat des pe olita ... am reusit. . Sa vad cand renuntam de tot. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Felicitari pentru reusitele copiilor mai mari si mai mici!!! Madanuta, bine ai revenit!! |
|

| Kali , ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am ajuns acasa....obositi,dar fericiti! Am sa scriu la jurnal.....dar intai sa ma odihnesc....In primul rand sa fac ceva de mancare.... |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Germania e noua campioana mondiala la fotbal!!!! Ma bucur ca o echipa europeana a facut o asemenea performanta!
Mari, bine ai revenit! Odihna placuta si spor la treburi! |
|

| Bine ai revenit Mari !
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| madanuta wrote:Bine v-am regasit! Mi s-a facut dor de forum si am intrat putin sa va "vad". Salut si vechi si noi utilizatori. Sa ma laud cu ultima mea realizare, daca tot am intrat. Nu e realizarea mea directa, dar de laudat ma pricep la maxim. Cristina, fiica mea, e liceana.  Media de intrare 9.43. A muncit mult pentru asta si sunt fericita ca e un copil echilibrat si ne aduce bucuri. Deasemenea canta la pian intr-o miniorchestra si anul acesta am fost in mai multe locuri pe unde a cantat. Va pup si va doresc numai bine.
Felicitari pentru Cristina! Se stie ca este un copil exceptional!
Taty, felicitari pentru pitic! O mare cucerire!
Mioara, asteptam impresii!
Lili, si eu ma bucur ca a castigat o echipa europeana!
Eu am fost masacrata de tantari.M-au piscat doar sub ochiul drept, cred ca am mai bine de 15 intepaturi. Arat intr-un mare fel |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Madanutza,Taty felicitarii ptr rezultatele copiilor vostri!!Bravo,asta este si rezultatul sustinerii noastre!!!
Ma bucur si eu mult tare ptr Germania si cred ca am si fost singura din Israel care a sustinut echipa lor acuma la finala .Au dovedit ca sunt foarte buni pe tot parcursul Mondialului si m-au cucerit ,la fel de fapt ca si echipa Olandei ,care m-am fascinat prin meciurile lor!!
Eu ,sau mai bine noi avem razboi in vacantza asta.Asa deodata a inceput totul cine ar fi crezut!(,macar in zona mea nu se prea simpte) ,suntem departe de sirene si de explodari de bombe.Cea mai nasol este ca toate avioanele iese de la o baza militara de langa noi si le aud mai toata ziua .Nici la telefon nu mai pot vorbi de zgomotul lor !Sper sa se termine cat mai repede si cat mai bine . In rest viatza este frumoasa ziua piscina ,seara mergem la mare cu prietenii profitam de tot ce este placut si ne face bine sufletelului .Vreau sa adaug si poze la jurnal sa vad insa cand imi voi gasi timp pentru asta. Va pup si vacantza frumoasa in continuare !! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Te pup Shirel! Mi-e dor de voi |
|

| Shirel, ! Am auzit ca iar e nebunie la voi! Doamne ajuta sa se termine repede si cu bine! Te pup si bucurati-va de viata. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| shirel wrote:[color=red] Eu ,sau mai bine noi avem razboi in vacantza asta.Asa deodata a inceput totul cine ar fi crezut!(,macar in zona mea nu se prea simpte) ,suntem departe de sirene si de explodari de bombe.Cea mai nasol este ca toate avioanele iese de la o baza militara de langa noi si le aud mai toata ziua .Nici la telefon nu mai pot vorbi de zgomotul lor !Sper sa se termine cat mai repede si cat mai bine . In rest viatza este frumoasa ziua piscina ,seara mergem la mare cu prietenii profitam de tot ce este placut si ne face bine sufletelului .Vreau sa adaug si poze la jurnal sa vad insa cand imi voi gasi timp pentru asta. Va pup si vacantza frumoasa in continuare !!
Am vazut ieri la tv ca sunteti iar in necaz.Sa dea Dumnezeu sa se termine cat mai repede si mai bine pentru toata lumea! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Eu ma cutremur cand ma uit la tv si vad . Mi se pare ca umanitatea a evoluat prea mult ca sa se mai rezolve astfel problemele ....sau poate tocmai de aceea... Si cate resurse se consuma sa construiasca nu stiu ce chestii nucleare ....pentru ce ? ca sa omoare oameni...pe mine una ma depasesc lucrurile astea si chiar nu o sa pot sa le inteleg vreodata
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Nu toata umanitatea e evoluata. Unii sunt cu multi pasi inapoi si nu fac nimic in privinta acestui lucru, dimpotriva, gasesc rezolvarea cu armele. Si eu ma ingrozesc uitandu-ma la stiri.
Shirel, sa dea Doamne-Doamne sa se termine cu bine la voi. Madanuta, felicitari pentru toate realizarile din familia voastra! Felicitari pentru liceana muncitoare! Taty, bravo piticului tau! Mari, welcome back! Asteptam impresii. Kali, bine-ati venit relaxati din concediu! Lilly, si eu ma bucur pentru Germania!
O zi frumoasa si mult optimism!
|
|
|