Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea , nu cred ca sunt singura Si sotul tau si familia ta are sigur aceeasi parere despre tine ...ca mai putin conteaza ce credem noi Doar ca familia mai uita uneori sa zica lucrurile astea cu voce tare Sa te tolanesti putin pe plaja si pt mine , ca anul asta nu pup plaja ...in schimb mergem la munte
Eu astazi am o stare de bine ...inexplicabila avand in vedere ca ma asteapta un weekend plin de cursuri , incepand de azi la ora 4 |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eileen |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bereea ,la cat mai multi ani inainte SANATOASA si aceasta boala sa ramana doar o amintire urata din viatza ta!
Kali,sanatate micutului scafandru isi revine el cat de curand bine ca a fost numai atat!Vacantza placuta in continuare si asteptam si poze! |
|
| shirel wrote:Bereea ,la cat mai multi ani inainte SANATOASA si aceasta boala sa ramana doar o amintire urata din viatza ta!
Multumesc!Sa dea Dumnezeu la toata lumea sanatate!
Eu am o stare buna, m-am umplut de energie ieri.Am fost la mare intr-un loc de vis, apoi ne-am plimbat prin padure, am admirat peisaje superbe...da, ma simt bine astazi si...mai vreau! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Hello, fetiliii! Am revenit din vacanta, relaxati si cu stare de bine. Inca suntem obositi de pe drum dar incet-incet ne intram in ritm. Va pup! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Hello, fetiliii! Am revenit din vacanta, relaxati si cu stare de bine. Inca suntem obositi de pe drum dar incet-incet ne intram in ritm. Va pup!
Bine ati revenit si voi ! Aveti timp de recuperare pana luni daca incepeti . ! |
|
| Bine ati revenit, Kali! Noi mai avem 2 saptamani pana la vacanta |
|
| Mutumsc, dragelor! Taty, deja sunt pe baricade. Aveam de gand sa mai stau pana luni dar cand am vazut ce am pe birou nu am mai avut stare deci...
Bereea, ce bine!! E faina tare starea aia de asteptare a vacantei. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Taty, deja sunt pe baricade. Aveam de gand sa mai stau pana luni dar cand am vazut ce am pe birou nu am mai avut stare deci... Mor de ras... me 2!!
|
|
|
Claaaar, ceva nu e in regula. |
|
| Sa intrebam tatii, nu?! |
|
|
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kali, Cris sa aveti spor ce sa zic ! Asta sa nu va iesiti din ritm . Pup cu drag gemenele .
Bere , mai e putin |
|
| TatyKS wrote:Kali, Cris sa aveti spor ce sa zic ! Asta sa nu va iesiti din ritm . Pup cu drag gemenele .
Multumiiiim! Pup back! |
|
| Am un spor, Taty...
|
|
|