Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, June 30, 2014 9:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Bulinutza, Cheek Kiss

Si eu am o stare de bine incredibila.Ieri am fost la Sabaudia, o plaja si o mare de vis, peisaje de o frumusete dumnezeiasca...vreau sa vina mai repede sambata sa mergem din nou.Am descoperit o plaja ascunsa in Circeo...de-ar trece mai repede saptamana.

Ale continua sa stea singura, ii place la nebunie si imi pregateste mici surprize in fiecare zi. De asemenea in fiecare dimineata ii scriu un biletel unde trebuie sa-i spun ce treaba are in fiecare zi. Imi aminteste in fiecare seara sa nu uit de bilet, asa ca nu stiu ce treburi sa mai inventezras Am fata mare si responsabila.Pentru asta o las si la piscina de 2-3 ori pe saptamana, iesiri la cinema cu prietenele...merita.

O saptamana minunata tuturorcomputerlove
marivic
Scris: Monday, June 30, 2014 10:23 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
BULINUTZA,si mie mi-e dor de tine,noroc cu Faceb ca te mai vad pe acolo ras Concediu placut,....gata sunt fete mari SimplyLove computerlove Felicitari!Bravoo
Berre,minunat suna....nu stiu cand voi ajunge la tine,dar voi ajunge si eu candva....sic Relaxare placuta si sa treaca cat mai repede saptamana aceasta Cheek Kiss
....momentan,mai avem 2 zile si ne imbarcam....prima oprire Budapesta....De abia astept sa plecam...pregatiri,pregatiri,pregatiri.....Restul in jurnalul meu.....computerlove
AdrianaC
Scris: Monday, June 30, 2014 1:12 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bereea, si eu zic ca important este cu ce a ramas ea, pentru ca aia nu ii poate lua nimeni... Restul... totul este subiectiv.

Marivic, sanatate si concediu placut !

Bulinutza, imi e dor de voi ! Relaxati-va cat puteti acum ca sunt copiii plecati !

Anelise, la multi ani pentru puiul mic ! Ce repede a trecut timpul !

Kali, si eu zic ca e bine sa mai astepti, ca au tot timpul sa tot mearga pe urma la scoala!

AdrianaC
Scris: Monday, June 30, 2014 1:13 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Stare de nerabdare...

Abia astept sa soseasca mobila de bucatarie, sper sa iasa bine !
Abia astept sa mai terminam din amenajari la casuta !
Abia astept concediul !

ras ras ras
marivic
Scris: Monday, June 30, 2014 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Adriana,multumesc din suflet.....Cheek Kiss computerlove
Ehhhhh,cred ca ai emotii.....Bravoo Sa stapaniti sanatosi mobila,si spor la amenajat.....Bravoo siiiiii apoi concediu placut Cheek Kiss
Noi am facut la tot parterul,rulouri exterioare....este senzational.....yes yes yes
IoanaAlexandra
Scris: Monday, June 30, 2014 6:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...felicitari fetelor pentru reusitele voastre...
...eu incerc sa ma readaptez cu noua viata in Romania...sper ca intr-o saptamana sa ma pot muta la casuta...deja ma simt mult mai bine cand vad ca lucrurile privind amenajarea casei sunt aproape de sfarsit...sunt mai linistita...sper sa nu fie doar linistea dinaintea furtunii...
...Bereea iti inteleg supararea in ceea ce priveste mediile Alexandrei...si Fabiana a luat 9 la toate materiile exceptand ed.fizica-10...ma mir si eu de rezultatele ei...profesoarele au explicat ca 9 de fapt e un 10 si ca sunt multumite...
...va doresc tuturor o vacanta frumoasa...computerlove computerlove
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 1, 2014 12:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Liz, 5 ani ... Miru!!!love love love La multi ani!

Bulinutza, ai fete mari majoreta majoreta majoreta concediu placut!

marivic, Adriana, spor la amenajat si concedii placute!

bereea, ce mult ma bucur ca Ale se simte bine in vacanta!Bravoo Ideea cu biletul imi surade si mie.

Ioana, mult succes! Nu te mai gandi la ce e rau.

oanamaria, la munte e cel mai relaxantthumright vacanta frumoasa si voua!

Am avut un inceput de saptamana cum nu trebuie. Ma bucuram ca avenit vacanta, dar deja ma doare capul.banghead Pe cel mare oricat l-as verifica si controla ...., iar cea mica e parca din ce in ce mai lipita de mine. Pe cat de independenta si dezinvolta era de mica pe atat de timida si fricoasa e acum.
bereea
Scris: Tuesday, July 1, 2014 9:05 AM
Nivel

IoanaAlexandra wrote:
...fe
...Bereea iti inteleg supararea in ceea ce priveste mediile Alexandrei...si Fabiana a luat 9 la toate materiile exceptand ed.fizica-10...ma mir si eu de rezultatele ei...profesoarele au explicat ca 9 de fapt e un 10 si ca sunt multumite...

Noi am mers doar pe 10 in primele 3 clase de elementare, dintr-a patra vad ca au schimbat foaia.Ma rog, daca asta e sistemul.Felicitari, Fabianei!Cheek Kiss si vacanta frumoasa!

Adriana, ai dreptateCheek Kiss Sa ti se implineasca dorintele iti doresc!

Lacramioara, multumesc...numai bine!
kali
Scris: Thursday, July 3, 2014 6:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Va pup din vacanta si va trimit stare de bine.

Cupilu' cel mic a prins curaj si a facut azi pentru prima oara scufundari, prin urmare a scazut nivelul marii cu vreo 10 cm. Deci acum pazesc cupil vomitator ce a baut prea multa apa sarata. Dar... terasa - este - see view - este - cupil doarme linistit... mami papa inghetata... restul gashtii la plaja...
Sper sa-si revina repede.Hands
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 3, 2014 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
te pup, kali! Vacanta frumoasa!computerlove
Maria & Mario
Scris: Thursday, July 3, 2014 7:20 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Vacanta frumoasa Kali !!! Si recuperare rapida scafandrului ! Buddy1
Ioana, reacomodare usoara ! majoreta
Bereea , conteaza ca tu si ea stiti ca e isteata , sarguincioasa si ambitioasa ! Restul sunt neimportante ! newclap Ale !
Noi - cu micul meu barbatel astazi in prima excursie singurel, cu autocarul ! coeur coeur coeur
oanamaria
Scris: Thursday, July 3, 2014 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Vacanta frumoasa fetelor oriunde v-ati afla!
bereea
Scris: Friday, July 4, 2014 9:41 AM
Nivel

Kali, vacanta frumoasa in continuare!

Oana, asa esteCheek Kiss Excursie placuta frumuselului!

Azi este o zi speciala pentru mine: se implinesc 11 ani de cand am documente in Italia si, daca acum pare ceva lipsit de importanta, atunci era un lucru mare.Si tot azi implinesc 9 ani de cand tomografia de control mi-a confirmat ca m-am vindecat de cancer.Inca imi sunt vii emotiile si trairile acelei zile.
Eileen
Scris: Friday, July 4, 2014 9:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Bereea , mai citisem undeva ca ai avut cancer ...doamne ce cuvant si ce rezonanta are Cray Cray
Bine ca a dat Dumnezeu si ai trecut peste aceasta incercare , esti o femeie minunata , o mama model , si mai mult ca sigur o sotie de vis coeur coeur
Se vede ca esti o luptatoare iloveyou iloveyou iloveyou
bereea
Scris: Friday, July 4, 2014 10:10 AM
Nivel

Eileen, multumesc!Cheek Kiss Ce parera buna ai despre mine!AngelNot

Astept duminica sa mergem la mare.Vreau sa ma trantesc ca o balena pe plaja si sa nu fac nimic, nimic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.