Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Monday, April 28, 2014 11:01 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Oana , am gasit , am cititDistanceKiss ... jurnalul nu-l vad nici eu .

Cris , daaa tot la cautari . Nici voi nu v-ati linistit?

Pup fetele.Cheek Kiss
Cris-DL
Scris: Monday, April 28, 2014 11:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
TatyKS wrote:

Cris , daaa tot la cautari . Nici voi nu v-ati linistit?

Ba m-am linistit de cand ti-am spus... fac cum faceamras; de ce sa ma doara pe mine capul?!NuImiPasa
Spor tieiloveyou
raly
Scris: Monday, April 28, 2014 10:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
TatyKS wrote:

Wow Raly, Disneyland ... Bravoo ! Si noi de 2 saptamani asta facem ... cautam, cautam cea mai buna solutie ( ori masina , ori avion ) . Voi cu ce ati mers? Astept la topicul cu calatorii povestea , poze , impresii, Bravoo cazare , tot ce poti scrie. Pupici.

Ok,stai sa gasesc topicul!sic
TatyKS
Scris: Tuesday, April 29, 2014 8:29 AM
Nivel

Cris-DL wrote:

Ba m-am linistit de cand ti-am spus... fac cum faceamras; de ce sa ma doara pe mine capul?!NuImiPasa
Spor tieiloveyou

Corect ! Cheek Kiss

Raly, DistanceKiss
t-mihaela
Scris: Wednesday, April 30, 2014 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Stare de oboseala ,curatenia asta nu se mai termina,azi fac o camera maine e iar cu fundul in sus,tine casa curata bec cand ai copii in casa ,,,good luck.
Apoi cautarea de alt job in zona unde ne mutam e alta belea,azi am avut un interviu ,a mers ok ,raspunsul peste o sapt ce nu e chiar mult ...dar nu imi plac salariile lor,chiar ma ofenseazaNuImiPasa sa ma mut mai aproape pe bani mai putini ar fi un compromis cam riscant...Trec printr-o perioada tulbure, abia daca dorm noaptea ,arat ca o drogata si ma comport ca o "bipolar"...apropo asta e noul titlu dat de adolescenta mea rebela ,sut bipolar,na, oi fi...Blushing
t-mihaela
Scris: Monday, May 12, 2014 7:29 AM
Nivel

Una rece, una calda, VINE TATA!!!!A primit o viza luuunga , sper sa nu il apuce iar dorul de casauff Suntem toti in alerta parca vine regele , pana si casa noua o cautam cu dormitor ensuite si vedere la curte cu copaci si pasarele , pentru el special angel Abia astept sa il vad fericit si relaxat , fara griji, .angel
TatyKS
Scris: Monday, May 12, 2014 8:55 AM
Nivel

Sa va priasca timpul petrecut impreuna si sa va bucurati de fiecare zi cu el. DistanceKiss
endy
Scris: Monday, May 12, 2014 6:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela ma bucur si pentru tine si pentru tatal tau !
Aveti amindoi nevoie sa va incarcati bateriile !
Sa ai noroc de casa noua !Cheek Kiss
t-mihaela
Scris: Monday, May 12, 2014 6:45 PM
Nivel

multumesc frumos angel
marivic
Scris: Friday, May 16, 2014 2:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Revedere placuta si sederea lui sa fie luuuunga si frumoasa Bravoo
Eu o stare rozSimplyLove Nu stiu de ce...dar acum ma simt in nori,acum da de pamant viata cu mine....Crazy Cred ca sunt crazy....hohot Am o stare super pentru ca sunt in wekeend yes yes yes
img
cappy narcisa
Scris: Monday, May 19, 2014 6:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/10/2014
Stare de spirit foarte proasta si continua sa fie asa de 2 luni incoace nervi, oboseala ,stres
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, May 20, 2014 11:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
bine v-am regasit!

ce mult a trecut de cand nu am mai scris pe aici!! si sunt atatea fete noi pe care nu le stiu!
una peste alta, ma bucur sa fiu printre voi, sper doar ca in cel mai scurt timp sa fiu la curent cu noutatile.

saptamana trecuta a fost cea mai zdruncinanta din ultima vreme ... asa ... cu retras subit de la gimnastica si dans in plin sezon competitional Cray s-a lasat cu lacrimi in ambele parti uff dar hotararea e luata Bye2
nu-mi place cand cineva imi manipuleaza copilul pentru afirmare, uitatnd si de interesele copilului meu. Andrei s-a mutat la taica-su pana termina scoala. sper sa-si mai revina sa nu-mi toace mie nervii in vacanta.

va pup!grup computerlove
kali
Scris: Tuesday, May 20, 2014 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Imi pare rau ca ati renuntat la gimnastica si dans... insa motivele trebuie sa fi fost serioase. Iar lui Andrei sigur ii va prinde bine ceva autoritate masculina.

Te pup! Bine ai revenit!!
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, May 20, 2014 3:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
daca copilul vostru ar fi venit muscat pana la sange de la gradi ce ati fi facut>? cum ati fi reactionat?

kali
Scris: Tuesday, May 20, 2014 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Ce as fi putut face? As fi discutat cu educatoarele pentru a vedea cine e muscatorul si de ce s-a ajuns la situatia asta - presupunand ca ele supravegheaza copiii - si le-as fi rugat sa discute cu parintii copilului respectiv pentru a nu se mai intampla.

Pe de alta parte, mi-as invata puiul sa se fereasca de copilul ala si gata.

In niciun caz scandal si discutii peste discutii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.