Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Mai, eu am o avut astfel de problema dupa operatia de colecist, umblasera oatrecum si la ficat si durerea radia s-in omoplat
Da, Bereea, numai ca de la scoala pleaca direct la bar si se intoarce tarziu 23:00-23:30, insa de cele mai multe ori spre dimineata, mananca si se culca sau sta un pic in pat si pleaca la scoala. Teme n-a facut el niciodata, asa ca nu se pune problema asta. Mananca te miri ce pentru ca e ovo-lacto-vegetarian de ceva vreme si nu prea gaseste. E aiurea sa ma plimb cu sufertasul, dar o fac mai tot timpul. De aici si certurile noastre, as vrea sa treaca pe acasa, sa manance si sa se odihnesca un pic, uneori in week end nici nu trece pe acasa. E foarte obosit in ultima vreme si n-as vrea sa i se intample ceva |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha, eu m-am blocat la Drama Queen ! - nickname ul Marioarei mele ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Da am si eu una.Noroc ca Daria nu e, una in familie ajunge. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sincer .... daca ai avea doua in casa ..... te-ai muta singura in romania , cu barbateii tai ! Ca nu e sansa la viata cu doua in casa garantat ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Stare de spirit de cacao! Nervi multi! Stes si mai mult! Saptamana aceasta a inceput rau, m-am certat cu sefu' care o cauta de cateva saptamani deja.Pentru ca a indraznit sa ridice vocea si sa ma acuze de greseala altuia, i-am raspuns pe masura.Si eu stiu sa bat din picior!Ieri era un mielusel!Abia astept sa se termine saptamana asta, maine vine tati, plec la fratele meu, petrecem Pastele in familie...sper sa fie bine.
O zi buna va doresc! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, mai sunt si perioade din astea! Bine ca vine o perioada de relaxare si odihna... Pup! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Kali |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, pup sa treaca nervii. Petrecere frumoasa in familie. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre,pupici multi pt tine,pt voi ...Fericire si intalnire placuta....Paste Fericit in familie si zile minunate,va doresc! Seful,lasa-l....a trecut! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Of,of ce mai probleme cu adolescentii astia!In curand o sa-mi vina si mie randul,deja incep sa se vada semnele de razvratire,de ridicare a tonului.....tre sa ma pregatesc! Mihaela o sa rezolvi tu cu baiatul,o sa termine si liceul si atunci o sa fii impacata!Eu zic asa ca el tot e cu capul pe umeri daca si lucreaza,altii trec de 30 de ani si nici gandul de munca nu-l au! Noi proaspat intorsi din vacanta de primavara de la Disney! Am avut o vacanta super de neuitat,acum inapoi la munca,la scoala,pana se termina scoala mai avem putin de tras! O saptamana minunata sa aveti! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Wow Raly, Disneyland ... ! Si noi de 2 saptamani asta facem ... cautam, cautam cea mai buna solutie ( ori masina , ori avion ) . Voi cu ce ati mers? Astept la topicul cu calatorii povestea , poze , impresii, cazare , tot ce poti scrie. Pupici. |
|
| Raly, ce frumoooos!! Taty, spor la cautari. Luati si piticul? |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Raly, ce frumoooos!! Taty, spor la cautari. Luati si piticul?
Pai nu cred ca ar fi foarte confortant pentru el ... eu l-as lua peste tot iti dai seama ,numai sa-l stiu cu mine, dar e prea mic. . Ati scris despre Disneyland la calatorii sau la jurnal?
|
|
| Asta ti-as fi recomandat si eu. Chiar si noi ne mai gandim daca repetam experienta cu toti anul viitor sau peste 2 ani. Vedem...
Am scris de Disney si la topicul aferent si la jurnal. Doar ca la jurnal mi se pare mie ca e o problema, ca nu mai am drept de moderare. S-ar putea sa se fi intamplat acolo niste modificari - pe care nu le-am observat pana acum - de cand sunt forum moderator. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Raly, super!! Sa va fie de bine
Taty, tot la faza cautatul, ca si mine cu vacanta
Oana, nu-i jurnalul, sau eu nu-l mai vad...
|
|
|