Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Wednesday, March 26, 2014 9:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mihaela, adolescenta e o perioada dificila care necesita mult calm, multa rabdare si multa comunicare. Toata aceasta perioada e un moment propice sa fii alaturi de ea (chiar daca nu esti de acord in totalitatae cu ideile ei) pentru ca e foarte important sa-si stie mama aproape. angel Iti doresc sa administezi cat mai bine situatia! DistanceKiss computerlove

Bereea, distractie placuta lui Ale! coeur Ce frumos! angel computerlove
bereea
Scris: Wednesday, March 26, 2014 9:48 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc, Monica! Era atat de emotionata azi dimineata!
Cris-DL
Scris: Wednesday, March 26, 2014 10:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Mihaela, de asta mi-e frica si mie pe viitor... acum e super ok, constiincioasa la scoala, face ce-i spun (nu din prima, dar face), e draguta, insa raspunde si a cam prins tupeu cu noi, in rest cu altii e mamaliga...

Bereea, ce frumos!coeur

roxinthya
Scris: Wednesday, March 26, 2014 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Eu am emotzii azi - fiica-mea are concurs la gradi!sic
t-mihaela
Scris: Wednesday, March 26, 2014 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Nu ideile ei ma incurca ci lenea , comoditatea.Nu face nimic pt casa asta parca ar fi hotel, vii , pleci ,mananci iar pleci iar vii.Hotel gratis .Nu spalat vase, nu matura.I-am spus ca iifac poze la camera ei si le pun pe facebook vada toti cum e pe afara vopsit gardul si inauntru leopardul.
Nu e copil rau ...rau de gura da, dar lenes.NuImiPasa Si eu ii spuneam mamei vorbe grele dar nu ca chiar le gandeam, vroiam sa ma fac auzita.Sa zicem faza cu masina de spalat o treccu vederea dar lenea ma omoara ...eu la varsta ei bateam covoare pe bara de aveam bataturi in palme , cum se vindeca una aparea alta .Dar faceam si multe rele Blushing ...am fost rebela rau dar am invatat carte.NuImiPasa
marivic
Scris: Wednesday, March 26, 2014 8:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
t-mihaela wrote:
Nu ideile ei ma incurca ci lenea , comoditatea.Nu face nimic pt casa asta parca ar fi hotel, vii , pleci ,mananci iar pleci iar vii.Hotel gratis .Nu spalat vase, nu matura.I-am spus ca iifac poze la camera ei si le pun pe facebook vada toti cum e pe afara vopsit gardul si inauntru leopardul.
Nu e copil rau ...rau de gura da, dar lenes.NuImiPasa Si eu ii spuneam mamei vorbe grele dar nu ca chiar le gandeam, vroiam sa ma fac auzita.Sa zicem faza cu masina de spalat o treccu vederea dar lenea ma omoara ...eu la varsta ei bateam covoare pe bara de aveam bataturi in palme , cum se vindeca una aparea alta .Dar faceam si multe rele Blushing ...am fost rebela rau dar am invatat carte.NuImiPasa

Parca vb de fi-miu plans banghead Nu face nimic....dar nici nu invata....daca s-ar putea numai calculator 24/24 h ar fi ok banghead
marivic
Scris: Thursday, March 27, 2014 5:35 PM
Nivel

Eu stare SUPERyes
Sunt 1/2 nervi,1/2 bine,dar tind spre foarte bine acum,caci sunt acasa cu familia....Probleme la serviciu,cu o colega,...darma consolez caci le pregatesc o surpriza de proportii.....firstprize
Maria & Mario
Scris: Thursday, March 27, 2014 5:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
computerlove Ma duc sa recuperez !
Eu : nu am timp nici macar de o criza de nervi , desi am tot dreptul ! O merit !!!! Asa ca ....
Sa vina Varaaaaa !!! Vacantaaaaa !!! Soarele !!!!!
marivic
Scris: Thursday, March 27, 2014 7:16 PM
Nivel

Si eu Oana,la fel .....vreau caldura,soareeeeeeyes
Astazi dupa amiaza,dupa serviciu,am scos toate florile din casa ,de la etaj,afara in curte.....Le-am bibilit:pus pamant nou,udat,curatat...sunt asa frumoase cu toate ca sunt cam anemice dar s-a inviorat curtea cu ele....Soare,copiii,sotul,tata....atmosfera super in familie!hearts hearts hearts yes
marivic
Scris: Friday, March 28, 2014 6:40 AM
Nivel

O zi de vineri superba,va doresc!computerlove
bereea
Scris: Friday, March 28, 2014 9:02 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu vreau soare si caldura, dar ma gandesc ca peste vreo doua luni imi trece dorul asta si vreau iar frig.

Ma bucur ca azi e vineri, o saptamana super stresanta la munca, computerul merge rau, ma gandesc sa-l "aranjez" un pic poate imi ia unul nou.ras M-am saturat si de ploaie si frig, vreau zile de primavara si la propriu si la figurat.
shirel
Scris: Friday, March 28, 2014 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Va trimit caldura si buna dispozitie in care ma aflu acuma.Pup!iloveyou iloveyou
Cristy
Scris: Friday, March 28, 2014 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Caldura pot trimite si de la mine, maine (adica azi for fi 31 de grade ..)

Shirel pupici de la noi tie si lui Shiraz Cheek Kiss

Stare generala buna, planuri de viitor si lipsa de timp chitara

Mihaela cunosc de aprope situatia si la noi este la fel !! Oglinda si creionul dermatograf sunt bazele in rest pot sa stea toate mormane peste mormane in camera, nici ca ii pasa !!!
t-mihaela
Scris: Friday, March 28, 2014 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
I-am scris un mesaj "Fa-ti curat in camera si spala vasele daca vrei bani de weekend" dar m-a apucat Cray si nu l-am mai trimis.Intr-o secunda mi s-au perindat prin fata ochilor toti patru ani de asteptare si inca patru de adaptare, copilul asta in sfarsit si-a gasit linistea si eu stric tot cu vasele mele...I-am scris "mami te iubeste "si atat,message sent.grup
marivic
Scris: Saturday, March 29, 2014 9:12 AM
Nivel

Cheek Kiss computerlove Miha, esti cool bravo
Stare super-buna astazi!
Aseara am primit mail cu detaliile decalatorie si informatii foarte utile de la apartamentul pe care l-am rezervat in luna iulie pt vacanta.
Ohhh,de abia astept sa plecam!yes
In alta ordine de idei,ma lupt in continuare cu ganduri de a abandona sau nu serviciul si imi dau seama pe zi ce trece cat de mult sunt invidiata la serviciu....uff
Incet,incet,curtea casei noastre capata putina forma si noi lucram cu drag si spor pt a se vedea cat de cat o schimbare in ea...yes
Ma simt bine,...stralucesc,simt ca sunt un bulgare de iubire si plutesc pe norisori roz coeur coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.