Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Cristy wrote:Multa sanatate Taty Ei nu prea afem ce face, in Israel trebuie sa curatam toate "firmiturile" din casa si sa scoatem ce nu este "cosher" ca sa bagam produsele de Peshah. Dar asta fac cei care tin ca la carte, eu una mai fentez
Eu nu tin ca la carte , nu chiar ,mai fentez si eu unde imi convine dar tot trebuie sa-mi scot toate firmiturile afara si ai mei chiar mananca pe unde apuca.Aaa si sa nu uitam si de curatenie sufleteasca si asta face parte din curatenia noastra de Paste(indiferent de religie da ).
O zi minunata fetelor!! |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| shirel wrote:E.Aaa si sa nu uitam si de curatenie sufleteasca si asta face parte din curatenia noastra de Paste(indiferent de religie da  ). O zi minunata fetelor!!
Ce frumos Shirel ! Chiar asa e, daca ai sufletul curat , pasesti altfel in viata ! Multumesc asemenea |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sanatate fetelor bolnavioare! |
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ieri la munca vine sefa cu u bidon de alcool 99% ,il tufleste pe masa si imi pune o hartie in fata .Zice "Examen, nu am nevoie de 99% ci de 70%.Arata-mi cum faci" Ma uit in jur dupa tehniciana, ea era deja in febra cu calculele, transpira sa scoata formula corecta.Va spun ca noi calcule nu facem la ordinea zilei, exista un software pt asta, noi doar cantarim, masuram, amestecam .In doua secunde scriu formula si pun cifrele pe hartie .Marry, tehniciana , tot transpira la calcule ca in final sa le faca gresit. Si sa va zic acum cum de am iesit cu bine din tarasenia asta , nu ca sunt cine stie ce desteapta ca daca ma iei la bani marunti sunt totusi incepatoare cu multe lacune .Dar eu am vazut bidonul in lab si am vazut ca nu e in concentratia care ne trebuie noua.Am stiut ca la un moment dat o sa trebuiasca sa facem ceva magie sa il aducem la 70%.Dar Marry a vazut si ea si a trecut cu vederea , fiind cu experienta nu se cramponeaza de mici nimicuri. Eu imediat am luat notitele din scoala sa imi aduc aminte cum se face si am bagat la cap .Apoi am stat cumine sa astept momentul Ca vulpea sireata in poiata Nu am spus nimic la vremea aceea pt credeam ca Marry deja stieformula si sincer mi-era jena in fata ei sa admit ca nu stiu cum se face , dar surpriza .Lectia invatata este sa nu te subestimezi niciodata ," You can do it too" |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Felicitari!Fata isteata care nu se pierde asa usor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bravo, Mihaela!
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Felicitari! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Eu fericita, am deja biletul de avion, mai ramane sa rezolv cu hotelul |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha si ei rezolvat vulpito?Ce a zis colega :)? |
|
| Oana, colega n-a zis nimic , sefa i-a tinut o lectie de mate jenanta . Eu nu am mai comentat pe tema asta,la munca , orice munca fac ,sunt prietenoasa cu colegii, e f periculos sa ai colegi dusmani, iti pot face mult rau.Am auzit de cazuri scarry, cu colegi care se saboteaza reciproc .Ca ea nu stie una, ok, poate stie alta , nici eu nu le stiu pe toate . Plus luna viitoare ma mut la alta locatie,o sa fiu doar eu cu sefa, deci o sa vad si eu lectii jenante de mate cat de curand
|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| t-mihaela wrote:Oana, colega n-a zis nimic , sefa i-a tinut o lectie de mate jenanta . Eu nu am mai comentat pe tema asta,la munca , orice munca fac ,sunt prietenoasa cu colegii, e f periculos sa ai colegi dusmani, iti pot face mult rau.Am auzit de cazuri scarry, cu colegi care se saboteaza reciproc .Ca ea nu stie una, ok, poate stie alta , nici eu nu le stiu pe toate . Plus luna viitoare ma mut la alta locatie,o sa fiu doar eu cu sefa, deci o sa vad si eu lectii jenante de mate cat de curand
Draga noastra, desteapta foc asa sa procedezi mereu!!Bravo iubita si la cat mai multe realizari.Sunt mandra de tine!! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Stare....friguroasa! Brrrr .....s-a intors iarna!
|
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va imbratisez cu drag ,va citesc ,dar mai greu cu postatul . |
|
| Ma rog la d- zeu sa ma lumineze sa nu -mi arunc copkilu in strada intr-o zi...Nu stiu viata asta ...cat am asteptat si am suferit pana a ajuns la mine dar sincer de cand mi-a trecut pragul mi-a distrus viata si linistea.Numai tupeu , nesimtire, lene, nici o bucurie cum se bucura alti parinti de copii lor , nimic. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mihaela, imi pare rau, dar sunt sigura ca vei gasi o solutie.
Eu mandra nevoie mare de puiul meu.A organizat la scoala cu clasele IV A si B un concurs de talente, ea facand parte din juriu bineinteles. S-au inscris aproape toti copiii asa ca ieri i-am dus piuxuri, carntele, carticele pentru premii.Azi dimineata nu se putea decide cu ce se imbraca ca doar face parte din juriu .Sper sa se distreze cu adevarat! |
|
|
|