Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| La Multi Ani tuturor Doamnelor de pe forum! Sa fiti iubite, fericite, rasfatate.
Pe mine m-a scos sotul in oras la o prajitura si o cafea, iar pana diseara mi-a mai promis si alte surprize.
Sa aveti o zi frumoasa! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| La multi ani dragelor ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Stare de nervi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La Multi Ani frumoase Doamne ! Noi vroiam sa iesim la o cina romantica ,dar am amanat-o pentru sambata viitoare acum este foarte aglomerat peste tot si cum peste tot se si fumeaza si nu au locuri separate pentru fumatori trebuie sa suporti fumul celorlalti .Deci pe saptamana viitoare s afie mai liber si s aputem fugi de fumatori.:) |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| marivic wrote: Stare de nervi
Ce s-a intamplat draga mea ,tocmai astazi? |
|

| Am scris la Ma enerveaza....dar mi-a trecut.... Am plecat in oras sa luam masa la restaurant.Din trei restaurante unde ne-am oprit nu am putut lua masa in nici unul;unul era tot rezervat,unul(unde a facut Adriana nunta)era in dizolvare,iar altul era full .....si sotul ne spusese sa plecam in oras sa luam masa impreuna.Am sfarsit prin a face cumparaturile din Carfur,apoi inapoi spre casa am oprit la o pizzerie ,am luat 3 pizza acsa si asta a fost iesirea noastra. Intr-un final,am stat in bucatarie juma de zi si asta fuse ziua de 8 Marte' Acum,vb Oanei,ramane pe saptaman viitoare cand nu va mai fi atat de aglomerat sau cel mai bine cand va sosii sotul acasa pe lunea viitoare,peste o saptamana Gata,fuse,fuse si se duse.... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Am o stare foarte buna si eu, ne-am mutat din nou, dar de data asta doar noi 3 într-un apartament cu 3 camere. In sfarsit Edy are camera lui, noi avem dormitorul nostru si sufragerie. Sunt asa de fericita, nu imi vine sa cred, si e asa de frumoasa casuta noastra |
|

| Sa fiti sanatosi si fericiti in noua casuta!Clipe minunate si amintiri placute sa aveti in noul vostru cuibusor! |
|
| Mersi Mari, era si timpul sa avem o casa doar pt noi. Asta e al saptelea an de când suntem impreuna si nu am stat niciodata singuri. M-am gandit ca va fi greu pt Edy ca ii va lipsi casa veche dar nu a fost deloc asa. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Lia, ma bucur pentru voi. Eu stiu ce greu este sa stai cu altii in casa |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Lia ma bucur pentru voi, pentru pui .
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mari, data viitoare rervati masa inainte de a iesi, asa vei sti daca vei avea loc la restaurant sau nu.
Stare mai asa, nu prea am chef de nimic, vreau doar sa dorm :-) |
|

| Cu siguranta asa am sa fac.... |
|
| Bereea, taty o imbratisare pt voi ca va bucurati pt noi ! La început parca era prea goala casa, acum m-am obisnuit si e mai bine asa. Am mai mult timp si pt Edy, El este asa fericit, dar parca si prosti face mai multe, mai mult spatiu mai multe idei. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Lia, felicitari mami si sa va acomodati usor Vine, vine primavera...poate anul viitor, ca aici tot ninge.... |
|
|