Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ma bucur sa aud ca sunt persoane fericite, Catalyna. Ai un motiv special sau e o stare normala cea de fericire? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| bereea wrote:Ma bucur sa aud ca sunt persoane fericite, Catalyna. Ai un motiv special sau e o stare normala cea de fericire? eu am o cumnata care este insarcinata cu gemeni,si inca nu aflase sexul copiilor,iar eu intr-o noapte am visat doi soricei:unul gri si unul alb,si i-am zis cumnatei mele ca are fetita si baiat,si astazi a aflat ca am avut dreptate .mai am o pereche de gemeni nepotei tot fata si baiat .credeti-ma ca fura inima orcui dragalaseniile lor .de aia sunt asa fericita,mai ales ca soacramea a zis ca si ea a visat ieri noapte doi soricei,si a zis ca poate sunt "soriceii mei" |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ce tare!!! Super....sa dea Dumnezeu |
|
| marivic wrote:Ce tare!!! Super....sa dea Dumnezeu multumesc mult |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Bine ca e bine
Asa am zis si eu.
bereea wrote:... Eu nu ma indoiesc de medicul ce a consultat-o di ieri, ci de doctorita di tara
Eu as face la fel. De ce crezi ca la fiecare problema mai serioasa fug din oras? Si in cazul lui Eric, daca-mi spunea medicul de aici ca are nevoie de ochelari, ceream si o alta parere... mai avizata.
Mari, asa este, insa trebuia sa ma conving ca e ok copilul...
Catalyna, sa va traiasca nepoteii iar bebelusii sa se nasca sanatosi, la termen!! Ce bine e sa ai motive de fericire! Acusi, acusi dai de baut, zici? |
|
| multumesc kali .dau de baut la toata lumea |
|
| Daaa,Kali,normal....eu ti-am spus asta legat de ,,durerile de cap'',caci am intalnit asa ceva in scoala cat am facut practica dar si la prescolari....Bine ca nu are probleme cu ochii si-ti dai seama ca poate jongla cu ,,durerile''acestea... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| La multi ani doamne deosebite si femei minunate, sa aveti o zi plina de clipe fericite, sa fiti rasfatate, iubite si apreciate, pentru ca o meritati cu prisosinta.
|
|
| LA MULTI ANI SI TIE,LILI SI O ZI SPECIALA! BINE AI REVENIT |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Dragelor doamne, azi e ziua noastra, a tuturor !!! Va pup cu drag si va doresc o zi frumoasa, calda si plina cu surprize placute !!! |
|
| Multumesc,Diana si tie la fel |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| In Italia se serbeaza azi ziua femei ( nu a mamei) deci la multi ani tuturor : mamici, viitoare mamici si tuturor printeselor noastre |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| LilianaD wrote:La multi ani doamne deosebite si femei minunate, sa aveti o zi plina de clipe fericite, sa fiti rasfatate, iubite si apreciate, pentru ca o meritati cu prisosinta.
Bine ai revenit, Lili!!!!!
La multi ani, frumoaselor!!
|
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am auzit astazi ceva care m-a entuziasmat pana la lacrimi:"Femeile sunt pasionate de matematica ,isi impart varsta la 2,dubleaza pretul hainelor si adauga 5 ani la varsta prietenii celei mai bune " Prietene dragi va urez o zi a noastra cat mai vesela si minunata si sa incercam mereu sa ramanem niste femeii adevarate!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| O primavara frumoasa ca voi,va doresc din tot sufletul,si nu numai!
Brandusa si eu am miopie de mica.Si imi cresteau dioptriile foarte mult,desi purtam ochelarii.In perioada de crestere,cresc si dioptriile.Iar daca medicul a masurat dioptriile la dioptron,nu prea are cum sa se insele.De obicei se opteaza pentru o dioptrie mai mica,nu ii creste marimea lentilei brusc,deoarece apar dureri de cap si ameteli.Oricum,controlul periodic e recomandat la problemele cu ochisorii. |
|
|