Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, March 5, 2014 3:56 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ma bucur sa aud ca sunt persoane fericite, Catalyna. Ai un motiv special sau e o stare normala cea de fericire?
catalyna
Scris: Wednesday, March 5, 2014 4:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
bereea wrote:
Ma bucur sa aud ca sunt persoane fericite, Catalyna. Ai un motiv special sau e o stare normala cea de fericire?

eu am o cumnata care este insarcinata cu gemeni,si inca nu aflase sexul copiilor,iar eu intr-o noapte am visat doi soricei:unul gri si unul alb,si i-am zis cumnatei mele ca are fetita si baiat,si astazi a aflat ca am avut dreptate Hilar .mai am o pereche de gemeni nepotei tot fata si baiat coeur .credeti-ma ca fura inima orcui dragalaseniile lor coeur .de aia sunt asa fericita,mai ales ca soacramea a zis ca si ea a visat ieri noapte doi soricei,si a zis ca poate sunt "soriceii mei" Hilar dance dance
marivic
Scris: Wednesday, March 5, 2014 4:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ce tare!!!Clap Super....sa dea Dumnezeu angel
catalyna
Scris: Wednesday, March 5, 2014 4:31 PM
Nivel

marivic wrote:
Ce tare!!!Clap Super....sa dea Dumnezeu angel

multumesc mult Cheek Kiss
kali
Scris: Wednesday, March 5, 2014 5:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Bine ca e bineCheek Kiss

Asa am zis si eu.Cheek Kiss

bereea wrote:
... Eu nu ma indoiesc de medicul ce a consultat-o di ieri, ci de doctorita di tara

Eu as face la fel. De ce crezi ca la fiecare problema mai serioasa fug din oras? Si in cazul lui Eric, daca-mi spunea medicul de aici ca are nevoie de ochelari, ceream si o alta parere... mai avizata.

Mari, asa este, insa trebuia sa ma conving ca e ok copilul...

Catalyna, sa va traiasca nepoteii iar bebelusii sa se nasca sanatosi, la termen!! Ce bine e sa ai motive de fericire! Acusi, acusi dai de baut, zici?
catalyna
Scris: Wednesday, March 5, 2014 5:11 PM
Nivel

multumesc kali DistanceKiss .dau de baut la toata lumea ras hainoroc hainoroc hainoroc
marivic
Scris: Wednesday, March 5, 2014 5:23 PM
Nivel

Daaa,Kali,normal....eu ti-am spus asta legat de ,,durerile de cap'',caci am intalnit asa ceva in scoala cat am facut practica dar si la prescolari....Bine ca nu are probleme cu ochii si-ti dai seama ca poate jongla cu ,,durerile''acestea...
LilianaD
Scris: Saturday, March 8, 2014 9:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
La multi ani doamne deosebite si femei minunate, sa aveti o zi plina de clipe fericite, sa fiti rasfatate, iubite si apreciate, pentru ca o meritati cu prisosinta.
marivic
Scris: Saturday, March 8, 2014 10:25 AM
Nivel

LA MULTI ANI SI TIE,LILI SI O ZI SPECIALA!Cheek Kiss BINE AI REVENIT Bravoo Bravoo computerlove
fdianamaria
Scris: Saturday, March 8, 2014 10:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Dragelor doamne, azi e ziua noastra, a tuturor !!! Va pup cu drag si va doresc o zi frumoasa, calda si plina cu surprize placute !!!
marivic
Scris: Saturday, March 8, 2014 11:03 AM
Nivel

Multumesc,Diana si tie la fel computerlove Cheek Kiss iloveyou
bereea
Scris: Saturday, March 8, 2014 11:42 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
In Italia se serbeaza azi ziua femei ( nu a mamei) deci la multi ani tuturor : mamici, viitoare mamici si tuturor printeselor noastrecomputerlove
Cris-DL
Scris: Saturday, March 8, 2014 11:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
LilianaD wrote:
La multi ani doamne deosebite si femei minunate, sa aveti o zi plina de clipe fericite, sa fiti rasfatate, iubite si apreciate, pentru ca o meritati cu prisosinta.

Bine ai revenit, Lili!!!!! Clap DistanceKiss

La multi ani, frumoaselor!! floare2 floare2 floare2 floare2 floare2

shirel
Scris: Saturday, March 8, 2014 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Am auzit astazi ceva care m-a entuziasmat pana la lacrimi:"Femeile sunt pasionate de matematica ,isi impart varsta la 2,dubleaza pretul hainelor sic ras si adauga 5 ani la varsta prietenii celei mai bune "Big Laugh
Prietene dragi va urez o zi a noastra cat mai vesela si minunata si sa incercam mereu sa ramanem niste femeii adevarate!!computerlove iloveyou
mirela74chris
Scris: Saturday, March 8, 2014 2:16 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
O primavara frumoasa ca voi,va doresc din tot sufletul,si nu numai!iloveyou Cheek Kiss

Brandusa si eu am miopie de mica.Si imi cresteau dioptriile foarte mult,desi purtam ochelarii.In perioada de crestere,cresc si dioptriile.Iar daca medicul a masurat dioptriile la dioptron,nu prea are cum sa se insele.De obicei se opteaza pentru o dioptrie mai mica,nu ii creste marimea lentilei brusc,deoarece apar dureri de cap si ameteli.Oricum,controlul periodic e recomandat la problemele cu ochisorii.Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.