Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mirela, ma gandesc la voi. Doamne ajuta sa fie bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mirela, mai e un pic si intra sotul in operatie. DD sa va ajute si sa treceti cu usurinta peste ea. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mirela,operatie usoara si fara stres din partea ta...sunt cu gandul alaturi de voi,....recuperare usoara.....va pup |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Acum am ajuns de la spital.Totul a fost ca la carte. Fiind clinica privata,nu am voie sa raman cu el peste noapte.Dar, maine, il iau acasa. Multumesc pentru gandurile voastre bune si ca ati fost si sunteti alaturi de noi. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| mirela74chris wrote: Acum am ajuns de la spital.Totul a fost ca la carte. Fiind clinica privata,nu am voie sa raman cu el peste noapte.Dar, maine, il iau acasa. Multumesc pentru gandurile voastre bune si ca ati fost si sunteti alaturi de noi.
Ma bucur pentru voi . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Taty Multumim |
|
| Mirela, ma bucur ca totul a decurs bine! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mirela , recuperare rapida |
|
| Azi merg cu Ale la doctor.De catva timp am observat ca ramane fara aer, se plange ca nu poate respira.Mai intai nu mi-am facut probleme pentru ca nu se intampla la efort, se joaca , alearga fara probleme.Se intampla , de exemplu, cand imi spune lectia si dintr-odata se opreste si trage adanc aer in piept, zice ca nu poate respira bine.Asa ca azi mergem s avedem despre ce este vorba.sper sa nu fie nimic grav. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mirela, sanatate multa iubitului tau!! Bereea, la fel printesei tale!! Daca nu se intampla la efort, poate fi o simpla lipsa de... ceva; magneziu, de ex... |
|
| Multumesc, Kali.Vad ce-mi spune pediatra...chiar sunt ingrijorata ca se repeta tot mai des in ultimile zile. |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mirela, recuperare rapida! Bereea, sanatate lui Ale! Nu cred sa fie ceva ingrijorator, dar merita consultat doctorul. Si eu fac la fel cu al meu. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea sa fie sanatoasa printesa ta . Sa fie asa cum spun fetele , ceva usor, o lipsa de ceva vitamine! Mult succes ! Eu am un copil mare (sotul meu) bolnavior care nu mai vrea sa mearga la medic Mai insist si eu pana se prinde ceva |
|
| Multumesc, fetele, sper sa nu fie nimic grav.
Eileen, cunosc, am si eu unul acasa! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Bereea eu patesc asta de mult din cauza faptului ca am insuficienta respiratorie superioara. asta se datoreaza rinitei si deviatiei de sept ....un intreb lant |
|
|