Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 3:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
kali wrote:

Da, inteleg, dar poate se asaza lucrurile bine, intr-un final. Fii optimista!
Nici mie nu-mi plac schimbarile...
Iar va mutati? Waaaaaaw, chiar mare schimbare! Spor in toate!

Eu urasc schimbarile ... si ma enerveaza ca ma gandesc mereu la asta . Daca nu era situatia care a fost, eu nu ma mutam ever .
Da , ne-am cumparat parcela si urmeaza sa ne apucam de treaba . Iti dai seama ce nebunie nu? Deja am vorbit cu arhitectul ... asteptam sa vedem proiectul.
kali
Scris: Tuesday, February 25, 2014 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
TatyKS wrote:
Eu urasc schimbarile ... si ma enerveaza ca ma gandesc mereu la asta . Daca nu era situatia care a fost, eu nu ma mutam ever .
Da , ne-am cumparat parcela si urmeaza sa ne apucam de treaba . Iti dai seama ce nebunie nu? Deja am vorbit cu arhitectul ... asteptam sa vedem proiectul.

Sa stii ca si eu m-am gandit la asta... la voi au fost si circumstantele de asa natura...
Adevarul e ca-i foarte dificil sa o iei de la 0 ( adica sa-ti asumi decizia, nu sa fii pus in fata faptului implinit )... ce sa spun... zic eu ca m-as descurca dar in realitate nu stiu cum mi-ar fi.

Doamne ajuta cu constructia!! Mai dureaza, putin, in schimb... nu va mutati peste noapte deci ai cand sa te obisnuiesti cu ideea.

TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 4:07 PM
Nivel

kali wrote:

Sa stii ca si eu m-am gandit la asta... la voi au fost si circumstantele de asa natura...
Adevarul e ca-i foarte dificil sa o iei de la 0 ( adica sa-ti asumi decizia, nu sa fii pus in fata faptului implinit )... ce sa spun... zic eu ca m-as descurca dar in realitate nu stiu cum mi-ar fi.

Doamne ajuta cu constructia!! Mai dureaza, putin, in schimb... nu va mutati peste noapte deci ai cand sa te obisnuiesti cu ideea.

Eu nu sunt omul care se vaita, care se victimizeaza ... dar parca daca nu a fost alegerea mea, imi este mai greu sa accept. Aici oricum nu mi-am gasit locul ... parca sunt pe picior de plecare . Asa simt uff
Eu o iau cu totul de la zero ...uff

Doamne ajuta sa fie bine, sa avem putere si rabdare sa ducem pana la sfarsit, toate planurile noastre.Hands Hands
Cred ca dureaza 2-3 ani.

kali
Scris: Tuesday, February 25, 2014 4:23 PM
Nivel

TatyKS wrote:
Eu nu sunt omul care se vaita, care se victimizeaza ... dar parca daca nu a fost alegerea mea, imi este mai greu sa accept. Aici oricum nu mi-am gasit locul ... parca sunt pe picior de plecare . Asa simt uff
Eu o iau cu totul de la zero ...uff

Doamne ajuta sa fie bine, sa avem putere si rabdare sa ducem pana la sfarsit, toate planurile noastre.Hands Hands
Cred ca dureaza 2-3 ani.

Spor in toate si ma gandesc ca, poate, daca participi activ la constructia casutei, planuri, amenajare, etc... te vei lega mai mult de loc si vei simti ca-ti apartine.
Pe picior de plecare ma simt de 3 ani deci te inteleg... insa sunt legata de casa mea - cea pe care o construim - si acolo trag. Sunt convinsa ca ma linistesc dupa ce ne mutam.

Mie - stii ca am povestit - mi-a fost greu cu schimbarile cu toate ca eu am ales ce si cum. De aceea spun ca nu-mi plac si ma adaptez greeeeeu de tot. La tine e si altceva; cum spui tu... chiar ai luat-o de la 0 cu toate; cu atat mai dificil!

Bine ca ti-e iubitul si familia aproape deci ai sustinere si intelegere din toate partile.

Sa va vedeti visele cu ochii! Nu conteaza cat dureaza, important e sa va insufleteasca si sa va dea motiv sa mergeti mai departe!

TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 4:59 PM
Nivel

kali wrote:

Spor in toate si ma gandesc ca, poate, daca participi activ la constructia casutei, planuri, amenajare, etc... te vei lega mai mult de loc si vei simti ca-ti apartine.
Pe picior de plecare ma simt de 3 ani deci te inteleg... insa sunt legata de casa mea - cea pe care o construim - si acolo trag. Sunt convinsa ca ma linistesc dupa ce ne mutam.

Mie - stii ca am povestit - mi-a fost greu cu schimbarile cu toate ca eu am ales ce si cum. De aceea spun ca nu-mi plac si ma adaptez greeeeeu de tot. La tine e si altceva; cum spui tu... chiar ai luat-o de la 0 cu toate; cu atat mai dificil!

Bine ca ti-e iubitul si familia aproape deci ai sustinere si intelegere din toate partile.

Sa va vedeti visele cu ochii! Nu conteaza cat dureaza, important e sa va insufleteasca si sa va dea motiv sa mergeti mai departe!

Multumesc mult pentru suport, conteaza mult vorbele talecomputerlove , mai ales ca stiu ce schimbari majore ai avut si tu in viata . Esti un exemplu real de femeie puternica care a stiut sa o ia de la inceput .Cheek Kiss

Sigur voi fi mai optimista pupici , cand voi vedea ca se face ceva la noua casuta.
kali
Scris: Tuesday, February 25, 2014 5:11 PM
Nivel

TatyKS wrote:

Multumesc mult pentru suport, conteaza mult vorbele talecomputerlove , mai ales ca stiu ce schimbari majore ai avut si tu in viata . Esti un exemplu real de femeie puternica care a stiut sa o ia de la inceput .Cheek Kiss

Sigur voi fi mai optimista pupici , cand voi vedea ca se face ceva la noua casuta.

iloveyou
Eu stiu cat conteaza o incurajare venita la timpul potrivitiloveyou insa sunt convinsa ca vei fi bine. Fiecare avem momente in care ne surprindem chiar si pe noi insine de cata determinare zace inauntrul nostru... mai bine sa nu avem ocazia sa vedem, mai ales cand e vorba de necazuri.
TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 5:17 PM
Nivel

Asa e, Doamne fereste ! Am vazut de cat sunt in stare, numai vreau alte incercari. Te imbratisez strans computerlove
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 25, 2014 5:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Taty, iloveyou sunt aici, la numai 40 km... computerlove
TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 7:26 PM
Nivel

Cris-DL wrote:
Taty, iloveyou sunt aici, la numai 40 km... computerlove

Stiu si ma oftic si mai tare ca nu am reusit sa ne potrivim la program in ultimul timp. computerlove Dar ne vedem noi curand .Cheek Kiss
monica irimia
Scris: Wednesday, February 26, 2014 9:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
TatyKS, sanatate sa fie si schimbarile pot aduce aer proaspat de fericire. DistanceKiss Poate fi mai bine decat inainte. angel Sa dea DD ca acest nou inceput sa vina numai cu lucruri pozitive. computerlove
TatyKS
Scris: Wednesday, February 26, 2014 9:59 AM
Nivel

monica irimia wrote:
TatyKS, sanatate sa fie si schimbarile pot aduce aer proaspat de fericire. DistanceKiss Poate fi mai bine decat inainte. angel Sa dea DD ca acest nou inceput sa vina numai cu lucruri pozitive. computerlove

Doamne ajuta ! Multumesc Monica Cheek Kiss .
mirela74chris
Scris: Wednesday, February 26, 2014 12:07 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Fetelor multumesc de sustinere.Cheek Kiss Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte.computerlove Sotul inca nu a intrat in operatie.Urmeaza, azi la ora 16.Stau ca pe ghimpi.O sa fiu cu el in sala de operatii si asta e ok pentru mine.Nu innebunesc de grija pe holuri.Stiu ca va fi bine,ca nu e o operatie grea.Dar asta nu ma impiedica sa imi fac griji.pale

Taty e tare greu cu schimbarile astea,dar nimic nu e intamplator.Tot raul e spre bine.Tu esti puternica si optimista si nimic nu poate sa te doboare.Ai trecut prin altele mai grele.Sa fiti sanatosi,asta e cel mai important.In rest,toate trec.computerlove Cheek Kiss

Sanatate multa va doresc!Va pup!Cheek Kiss computerlove
kali
Scris: Wednesday, February 26, 2014 1:16 PM
Nivel

Mirela, sanatate multa iubitului tau si recuperare usoara! Tin pumnii!
mirela74chris
Scris: Wednesday, February 26, 2014 1:39 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
kali wrote:
Mirela, sanatate multa iubitului tau si recuperare usoara! Tin pumnii!

Kaliiloveyou
TatyKS
Scris: Wednesday, February 26, 2014 2:13 PM
Nivel

Mirela, iti multumesc din suflet. Pup. computerlove
Sanatate multa si recuperare usoara. Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.