Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:
Da, inteleg, dar poate se asaza lucrurile bine, intr-un final. Fii optimista! Nici mie nu-mi plac schimbarile... Iar va mutati? Waaaaaaw, chiar mare schimbare! Spor in toate!
Eu urasc schimbarile ... si ma enerveaza ca ma gandesc mereu la asta . Daca nu era situatia care a fost, eu nu ma mutam ever . Da , ne-am cumparat parcela si urmeaza sa ne apucam de treaba . Iti dai seama ce nebunie nu? Deja am vorbit cu arhitectul ... asteptam sa vedem proiectul. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| TatyKS wrote:Eu urasc schimbarile ... si ma enerveaza ca ma gandesc mereu la asta . Daca nu era situatia care a fost, eu nu ma mutam ever . Da , ne-am cumparat parcela si urmeaza sa ne apucam de treaba . Iti dai seama ce nebunie nu? Deja am vorbit cu arhitectul ... asteptam sa vedem proiectul.
Sa stii ca si eu m-am gandit la asta... la voi au fost si circumstantele de asa natura... Adevarul e ca-i foarte dificil sa o iei de la 0 ( adica sa-ti asumi decizia, nu sa fii pus in fata faptului implinit )... ce sa spun... zic eu ca m-as descurca dar in realitate nu stiu cum mi-ar fi.
Doamne ajuta cu constructia!! Mai dureaza, putin, in schimb... nu va mutati peste noapte deci ai cand sa te obisnuiesti cu ideea.
|
|

| kali wrote:
Sa stii ca si eu m-am gandit la asta... la voi au fost si circumstantele de asa natura... Adevarul e ca-i foarte dificil sa o iei de la 0 ( adica sa-ti asumi decizia, nu sa fii pus in fata faptului implinit )... ce sa spun... zic eu ca m-as descurca dar in realitate nu stiu cum mi-ar fi.
Doamne ajuta cu constructia!! Mai dureaza, putin, in schimb... nu va mutati peste noapte deci ai cand sa te obisnuiesti cu ideea.
Eu nu sunt omul care se vaita, care se victimizeaza ... dar parca daca nu a fost alegerea mea, imi este mai greu sa accept. Aici oricum nu mi-am gasit locul ... parca sunt pe picior de plecare . Asa simt Eu o iau cu totul de la zero ...
Doamne ajuta sa fie bine, sa avem putere si rabdare sa ducem pana la sfarsit, toate planurile noastre. Cred ca dureaza 2-3 ani.
|
|

| TatyKS wrote:Eu nu sunt omul care se vaita, care se victimizeaza ... dar parca daca nu a fost alegerea mea, imi este mai greu sa accept. Aici oricum nu mi-am gasit locul ... parca sunt pe picior de plecare . Asa simt Eu o iau cu totul de la zero ... Doamne ajuta sa fie bine, sa avem putere si rabdare sa ducem pana la sfarsit, toate planurile noastre. Cred ca dureaza 2-3 ani.
Spor in toate si ma gandesc ca, poate, daca participi activ la constructia casutei, planuri, amenajare, etc... te vei lega mai mult de loc si vei simti ca-ti apartine. Pe picior de plecare ma simt de 3 ani deci te inteleg... insa sunt legata de casa mea - cea pe care o construim - si acolo trag. Sunt convinsa ca ma linistesc dupa ce ne mutam.
Mie - stii ca am povestit - mi-a fost greu cu schimbarile cu toate ca eu am ales ce si cum. De aceea spun ca nu-mi plac si ma adaptez greeeeeu de tot. La tine e si altceva; cum spui tu... chiar ai luat-o de la 0 cu toate; cu atat mai dificil!
Bine ca ti-e iubitul si familia aproape deci ai sustinere si intelegere din toate partile.
Sa va vedeti visele cu ochii! Nu conteaza cat dureaza, important e sa va insufleteasca si sa va dea motiv sa mergeti mai departe!
|
|

| kali wrote:
Spor in toate si ma gandesc ca, poate, daca participi activ la constructia casutei, planuri, amenajare, etc... te vei lega mai mult de loc si vei simti ca-ti apartine. Pe picior de plecare ma simt de 3 ani deci te inteleg... insa sunt legata de casa mea - cea pe care o construim - si acolo trag. Sunt convinsa ca ma linistesc dupa ce ne mutam.
Mie - stii ca am povestit - mi-a fost greu cu schimbarile cu toate ca eu am ales ce si cum. De aceea spun ca nu-mi plac si ma adaptez greeeeeu de tot. La tine e si altceva; cum spui tu... chiar ai luat-o de la 0 cu toate; cu atat mai dificil!
Bine ca ti-e iubitul si familia aproape deci ai sustinere si intelegere din toate partile.
Sa va vedeti visele cu ochii! Nu conteaza cat dureaza, important e sa va insufleteasca si sa va dea motiv sa mergeti mai departe!
Multumesc mult pentru suport, conteaza mult vorbele tale , mai ales ca stiu ce schimbari majore ai avut si tu in viata . Esti un exemplu real de femeie puternica care a stiut sa o ia de la inceput .
Sigur voi fi mai optimista , cand voi vedea ca se face ceva la noua casuta. |
|

| TatyKS wrote:Multumesc mult pentru suport, conteaza mult vorbele tale  , mai ales ca stiu ce schimbari majore ai avut si tu in viata . Esti un exemplu real de femeie puternica care a stiut sa o ia de la inceput .  Sigur voi fi mai optimista  , cand voi vedea ca se face ceva la noua casuta.
Eu stiu cat conteaza o incurajare venita la timpul potrivit insa sunt convinsa ca vei fi bine. Fiecare avem momente in care ne surprindem chiar si pe noi insine de cata determinare zace inauntrul nostru... mai bine sa nu avem ocazia sa vedem, mai ales cand e vorba de necazuri.
|
|

| Asa e, Doamne fereste ! Am vazut de cat sunt in stare, numai vreau alte incercari. Te imbratisez strans |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Taty, sunt aici, la numai 40 km...
|
|

| Cris-DL wrote:Taty,  sunt aici, la numai 40 km...
Stiu si ma oftic si mai tare ca nu am reusit sa ne potrivim la program in ultimul timp. Dar ne vedem noi curand . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| TatyKS, sanatate sa fie si schimbarile pot aduce aer proaspat de fericire. Poate fi mai bine decat inainte. Sa dea DD ca acest nou inceput sa vina numai cu lucruri pozitive. |
|

| monica irimia wrote:TatyKS, sanatate sa fie si schimbarile pot aduce aer proaspat de fericire.  Poate fi mai bine decat inainte.  Sa dea DD ca acest nou inceput sa vina numai cu lucruri pozitive.
Doamne ajuta ! Multumesc Monica . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Fetelor multumesc de sustinere. Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte. Sotul inca nu a intrat in operatie.Urmeaza, azi la ora 16.Stau ca pe ghimpi.O sa fiu cu el in sala de operatii si asta e ok pentru mine.Nu innebunesc de grija pe holuri.Stiu ca va fi bine,ca nu e o operatie grea.Dar asta nu ma impiedica sa imi fac griji.
Taty e tare greu cu schimbarile astea,dar nimic nu e intamplator.Tot raul e spre bine.Tu esti puternica si optimista si nimic nu poate sa te doboare.Ai trecut prin altele mai grele.Sa fiti sanatosi,asta e cel mai important.In rest,toate trec.
Sanatate multa va doresc!Va pup! |
|

| Mirela, sanatate multa iubitului tau si recuperare usoara! Tin pumnii! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| kali wrote:Mirela, sanatate multa iubitului tau si recuperare usoara! Tin pumnii! Kali |
|

| Mirela, iti multumesc din suflet. Pup. Sanatate multa si recuperare usoara. |
|
|