Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| TatyKS, sa dea DD sa fie bine! Mirela, cum e sotul tau? Bereea, nu pot sa cred ca ai o dilema cu mancarea. Gasesti tu ceva bun care sa-i placa. Eileen, succes, sa termini repede treaba la serviciu.
O zi frumoasa! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Monica, sa stii ca am foarte des aceasta dilema. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Raly,multumesc ....da....sunt mai bine,....la asta a contribuit si jumatatea mea draga,care mi-a inseninat clipele.....Dar maine deja pleaca asa ca imi trebuie rezerve de buna dispozitie de acum pana....cine stie cand..... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu am astazi o stare de moliseala totala ma doare capul ,ochii am nasul infundat etc.De mine ca de mine dar cand o privesc pe micutza Tahel imi vine sa-i plang de mila :are nasucul infundat de abia respira ,tuseste se ineaca ufff .toata noaptea am pazit-o sa vad daca mai respira.Sper sa ne revenim pana la sfarsitul saptamani. Fetelor numai sanatate va doresc ca-i cea mai buna din toate. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sanatate multa Shirel , si tie si lui Tahel .
Eu m-am mai linistit putin , nu stau sa ma mai gandesc , sa mai analizez nimic ... regretele nu isi au rostul.
Multumesc fetelor . |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Taty, adu-ti aminte ce v-a motivat sa faceti schimbarile... nu cred ca e cazul de regrete reale - poate dor? -. Pup!
Shirel, muuulta sanatate!! Ce aiurea cand ni se imbolnavesc copiii, mai ales cat sunt mici!!
Mari, clipe frumoase alaturi de iubirea ta! Pana maine... mai e! Va mai puteti bucura unul de altul... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Multa sanatate |
|

| Shirel +Tahel sanatate!
Eu sunt fericita ca m-a sunat un prieten cu care n-am vorbit de aproape 20 de ani . Traiasca FB |
|

| kali wrote:Taty, adu-ti aminte ce v-a motivat sa faceti schimbarile... nu cred ca e cazul de regrete reale - poate dor? -. Pup!
[
Pentru mine este cel mai greu , pentru ca renunt la locul unde eram linistita/apreciata, ma duceam de drag zi de zi. Acum iar o iau de la zero, alt colectiv, alta munca de integrare ... si nica macar nu stiu unde o sa fiu . Eu nu sunt deloc adepta schimbarilor ... am trecut de cateva ori si nu mereu colectivul te primeste cu bratele deschise . Apoi urmeaza iar schimbatul casei ... o luam de la zero . In asta vad ceva minunat , nu am ce sa zic ... Nu stiu de ce sunt asa de neincrezatoare |
|

| Shirel +Tahel sanatate!
Eu sunt fericita ca m-a sunat un prieten cu care n-am vorbit de aproape 20 de ani . Traiasca FB |
|

| Shirel,sanatate multa,multa va doresc Berre,minunat! Taty,curaj.....tu esti o luptatoare,de ce oare te sperie un lucru marunt?Curaj,...cu Dumnezeu inainte.....Si eu o iau de la zero dar nu mi-e teama....ci parca as avea aripi.... Kali,multumesc din suflet adevarat..... |
|

| Pff , eu din 2007 sunt titulara ... imi mai ramasesera doar gradele, cu examenele si inspectiile de rigoare. Acum la pretransfer, primesc ce scot astia pe aici ... nu imi aleg eu chiar ce vreau. Aici e problema mea . Pana aflu , fierb. Mersi Mari |
|

| Am inteles.....dar nu-ti pierde curajul..... Iti doresc multa bafta! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| TatyKS wrote:Pentru mine este cel mai greu , pentru ca renunt la locul unde eram linistita/apreciata, ma duceam de drag zi de zi. Acum iar o iau de la zero, alt colectiv, alta munca de integrare ... si nica macar nu stiu unde o sa fiu . Eu nu sunt deloc adepta schimbarilor ... am trecut de cateva ori si nu mereu colectivul te primeste cu bratele deschise . Apoi urmeaza iar schimbatul casei ... o luam de la zero . In asta vad ceva minunat , nu am ce sa zic ... Nu stiu de ce sunt asa de neincrezatoare
Da, inteleg, dar poate se asaza lucrurile bine, intr-un final. Fii optimista! Nici mie nu-mi plac schimbarile... Iar va mutati? Waaaaaaw, chiar mare schimbare! Spor in toate! |
|
|