Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dana_h
Scris: Thursday, February 20, 2014 3:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
sunt trei afise puse,plus o pancarda mare cu programul din bloc.oricum am vb cu ei.le-am explicat care e situatia si pare sa fi inteles cat de cat.
TatyKS
Scris: Thursday, February 20, 2014 4:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Multumesc fetelor Cheek Kiss . Acum am reusit sa facem tot ce ne-am propus , plus pauzele de rigoare. Lasam pe altadata plimbarica.Oricum numai avem cu cine lasa juniorulbounce .

Kali, iesirile spontane sunt cele mai reusite.

Dana, e bine ca v-ati inteles pana la urma. Fiecare are dreptul sa-si renoveze casa, toti am facut-o la un moment dat, cu conditia sa respecte programul de odihna.

marivic
Scris: Thursday, February 20, 2014 7:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sotul a sosit acasa,pe neanuntate,mai devreme,hearts eram happy...iar la 1/2 de ora dupa sosire,am fost anuntati ca bunica lui a murit,....ce-i drept in varsta de 93 de ani.....Sta in aceeasi curte cu soacra mea si soacra este foarte bolnava in ultimul stadiu de cancer,asa ca...pale pale pale va dati seama ce stare am....
O zi urata!uff
Cristy
Scris: Friday, February 21, 2014 12:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
marivic wrote:
Sotul a sosit acasa,pe neanuntate,mai devreme,hearts eram happy...iar la 1/2 de ora dupa sosire,am fost anuntati ca bunica lui a murit,....ce-i drept in varsta de 93 de ani.....Sta in aceeasi curte cu soacra mea si soacra este foarte bolnava in ultimul stadiu de cancer,asa ca...pale pale pale va dati seama ce stare am....
O zi urata!uff

computerlove computerlove computerlove computerlove

campfire campfire campfire

Sunt aici pentru orice doresti iloveyou

Fii tare !!
TatyKS
Scris: Friday, February 21, 2014 8:01 AM
Nivel

Condoleante Mari ! Dumnezeu sa o odihneasca!
bereea
Scris: Friday, February 21, 2014 9:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Condoleante, Mioara! A ajuns la o varsta frumoasa!
marivic
Scris: Friday, February 21, 2014 2:43 PM
Nivel

Int-adevar,dar asa strabunica,copiii mei nu au mai avut de multi ,multi ani.O alta strabunica,am pierdut-o cand Adriana avea 3 ani si Alex 3 luni uff Dar aceasta i-a iubit,ne-a iubit pe fiecare in parte....A fost bunica sotului meu si a avut o viata tumultoasa,....tataie sra bunicul a fost prizonier de razboi in Siberia,....deci o viata de film....uff uff uff Sunt trista si nu am chef de nimic,...ma simt nauca.....pale
Sotul se ocupa cu cumnatul meu de tot,caci unchiul lor inca nu a ajuns si toate treburile sunt gata.....I-a luat certif de deces,coroana,cosciugul.....masa a vb la restaurant aici in comuna,caci nu are cine sa gateasca atat,avand in vedere ca si soacra mea e...pe duca plans ...sotul ,cumnatul meu si Alex....ei sunt caii de bataie,caci baiatul bunicii nu mai are sotie de 2 ani,a murit si ea,fiica lui este in Germania si iaca asa suntem numai noi pe aici....
uff uff uff
Multumesc din suflet fete dragi,....computerlove Va multumesc!Cheek Kiss
mirela74chris
Scris: Friday, February 21, 2014 2:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Mari condoleante.Cray computerlove
Fetele va pup.Cheek Kiss
Nici eu nu sunt foarte happy.Sotul trebuie sa faca operatie la genunchi.pale Are leziune de menisc.Dar va fi operat de un medic foarte bun.Asa ca mergem ,cu Dumnezeu,inainte.
IoanaAlexandra
Scris: Friday, February 21, 2014 3:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
....sa fii tare Mioara...iti inteleg supararea...nu de mult a murit si bunicul meu...a fost Ceva neasteptat...cand ma gandesc la el imi spun cat de scurta e viata...si ca trebuie traita la maxim...
t-mihaela
Scris: Friday, February 21, 2014 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Condoleante, Mari.Esti o norocoasa ca ai batrani alaturi , invatam multe de la ei .In familia mea se moare de tanar cred ca si eu sunt pe duca dejaCrazy deci nu avem parte de batrani.Trag de tata cat pot, cat mai e pe picioarele lui.Sa ne iubim batranii si sa ii intelegem .

Cred ca ma imbat , tocmai am fost promovata la job , m-au mutat in laborator unde ai toate sansele sa lesini de la substante sau aerare proasta nu stiu dar am mereu dureri de cap in camera aia .Insa o iau ca pe o sansa oferita si nu ma plang, fac unguente, supozitoare, lotiuni, suspensii,capsule , bine nu singura ca mai mult asistLol Conditia e sa fac niste cursuri de 4 zile in Texas in vara , le fac , nah.Daca eu nu investesc in mine atunci cine.
Partea proasta e ca mi-am atrasi ochi rai si energie negativa de la anumiti colegi ca eu sunt nou venita si am sarit direct unde ei viseaza de ani de zile sa ajunga.Nu stiu ce sa ii fac sa uite de mine , poate le zic ca divortez sa provoc compasiune .Apropo cine stie cum te feresti de energiile astea rele , cum iti faci coconul sau cum ii spune, Shirel , tu stii kestii dinastea.
marivic
Scris: Friday, February 21, 2014 9:04 PM
Nivel

Multumesc,fete dragi,.....acum am sosit....Sta la 600 m de casa noastra,deci nu departe,dar am fost si cu copiii si cu sotul,...am servit oamenii care veneau la priveghi si sincer am obosit ingrozitor......Am niste dureri de spate groaznice.....Sunt si racita asa ca m-a apucat de la fumul dde lumanari o tuse crunta,care dadea in senzatie de voma,asa ca sotul meu m-a imbarcat in masina si valea acasa cu mine.....nu de alta dar maine sunt Mosii de iarna si imi propusesem sa fac parastas.....Asa ca acum fierb orezul si va scriu cateva randuri.....ca sa ma descarc emotional....Noroc cu salonul de nunti ca se ocupa si de pomeni si fac ei toata treaba,caci altfel nu stiu ce faceam eu si cumnata mea,doar.pale Ei se ocupa de tot:capitele,colaci,coliva,mancare la masa si mancarea pt vase....Noi ducem decat bautura....Sunt atat de multe lucruri...incat sunt ametita total.....Noroc ca maine nu merg la munca....
Va multumesc din suflet ca-mi sunteti alaturi....Daaa,este o varsta frumoasa pe care eu nu cred ca noi o mai apucam...A trait vremuri grele,dar curate din toate punctele de vedere:si alimentar,si moral si etic si spiritual si familial......O viata frumoasa si care de multe ori ne povestea despre ea.....viata asa cum era inainte.....
Sis.....ufffffpale uff sanatate multa lui Romi si curaj,ma gandesc la voi.....operatie reusita si recuperare usoara si fara probleme computerlove te pup
Miha,felicitari computerlove firstprize si mult,mult succes firstprize computerlove
IoanaAlexandra computerlove multumesc
Cristy,Taty,Berre va MULTUMESC DIN SUFLET!computerlove
TatyKS
Scris: Friday, February 21, 2014 9:30 PM
Nivel

Mirela, nu este o operatie grea , recuperarea insa este lunga . Sanatate multa .

Mari, ai grija de tine !Cheek Kiss

Mihaela, felicitari pentru promovare firstprize ! Colegilor da-le ignore ,nu e vina ta ca ai promovat , ci a lor ca nu au facut-o pana sa vii tuLol . Bravo tie Clap !

marivic
Scris: Friday, February 21, 2014 10:13 PM
Nivel

Taty Cheek Kiss
monica irimia
Scris: Saturday, February 22, 2014 11:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mari, condoleante si Dumnazeu s-o odihneasca in pace pe bunica. angel E mare noroc ca ati avut-o pana la aceasta varsta. Sanatate multa! DistanceKiss computerlove

Mirela, sanatate multa sotului si recuperare usoara dupa operatie. DistanceKiss Si tie cateva imbratisari si incurajari. DistanceKiss computerlove

Mihaela, felicitari pentru promovare si succes in continuare! Bravoo computerlove
sousourel
Scris: Sunday, February 23, 2014 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Doamne, iart-o si odihneste-o! Bunicile noastre dragi, cat o sa va ducem dorul....

Miha, felicitari si ai grija sa nu lesini pe acolo.

Am niste oscilatii de stare...copiii se bat intr-una, cainele urla de zici ca-i intr-un film horror, eu ma simt ca si cand n-as vrea sa aud pe nimeni...dar cand mi-a venit un tigan la usa dupa una-alta, m-a bufnit rasul....

Daca va spun ca m-a muscat (in casa!!!) si o albina care statea si ma pandea pe o clantaalcool la 10 sec dupa ce m-am trezit...apoi am spart o sticla...nu-i o zi prea buna.

Voua insa va Doresc o zi minunata!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.