Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| doinanuta wrote:M-am comvins ca de multe ori in viata trebuie sa stii sa-ti alegi prietenii.Regret ca nu pot sa fiu rece.Regret ca prind drag de persoane care nu fac decat sa-ti raneasca sufletul.In final ramai singur si indurerat,ca cel pe care il credeai cel mai bun prieten,astazi te tradeaza.Si incerci sa te ridici si speri sa nu mai fi ranit.Din pacate in cazul meu e impodibil.Imi este imposibil sa nu pun suflet si fe fiecare data doar eu pierd.Iertati-ma fetelor,dar simteam nevoia sa ma descarc. imi pare rau ca ai fost dezamagita de prieteni; de multe ori trebuie sa ii luam asa cum sunt fara sa avem asteptari prea mari; si la fel, cand facem ceva pentru ei sa nu asteptam nimic in schimb; asa suntem scutiti de multe dezamagiri; |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Da de multe ori e imposibil sa nu pui suflet.Eu nu pot sa nu pun suflet.Si acum ma simt atat de ranita.E ca si cum cineva te raneste cu un cutit si te doare.Asa e in cazul meu.Ma doare sa imi dau seama ca prietenul meu avea dreptate.Am zis ca e imposibil ca noi suntem cele mai bune prietene,dar asta e.Viata merge inainte. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| t-mihaela wrote: Tot pe aici imi plimb noroacele, dar mai rarut ca-i mai dragut.Ma bucur sa te vad , ti-am vazut numele de asta am intrat  . A mea inca nu a primit "avizul" pt cercel in nas dar nu stiu cat timp o mai pot controla ...e cam salbatica iapa mea .Nu mai sunt nici eu asa severa, mi-e frica sa nu-mi fuga de acasa
Severitatea nu ajuta intotdeauna :-) este ceea ce ii face sa o ia razna, insa trebuie anumite limite. Nici eu nu cred ca o mai pot tine mult in frau, incerc sa o conving ca cercelul nu o face mai frumoasa.. insa slabe sanse... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre,super tare faza..... Bravo,Ale.....La cat mai multe iesiri din acestea PS.Berre,ia lectii Intreab-o cum a reusit |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| maryella77 wrote: ... fara sa avem asteptari prea mari; si la fel, cand facem ceva pentru ei sa nu asteptam nimic in schimb; asa suntem scutiti de multe dezamagiri;
Asa este! Nu trebuie sa avem asteptari mari de la nimeni, altfel riscam sa fim mereu dezamagiti.
Bereea, eu cred ca e un semn ca sotul tau o iubeste foarte mult pe Ale. Si sotul meu e destul de zgarcit, dar nu ar ezita sa dea bani pentru copil. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ufff , life sucks astazi , tocmai cand eram si eu mai optimista ....toata lumea trage de mine ...nu gasesc butonul de pauza |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Azi am "ziua fetelor" cu fiica-mea .Adica iesim out, shopping, restaurant, povestim...un timp doar pentru noi doua. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:Azi am "ziua fetelor" cu fiica-mea .Adica iesim out, shopping, restaurant, povestim...un timp doar pentru noi doua.
Si noooi ... pentru ca si-a facut suplimentare, teme pregatire, pentru ca poarta aparatul ... o rasplatim cu un mic rasfat. .
Bere, sa te relaxezi cu fiica ta si sa va luati ce va doriti.
Eileen, un pupic sa treaca stresul |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eileen wrote:Ufff , life sucks astazi , tocmai cand eram si eu mai optimista ....toata lumea trage de mine ...nu gasesc butonul de pauza Idem
bereea wrote:Azi am "ziua fetelor" cu fiica-mea .Adica iesim out, shopping, restaurant, povestim...un timp doar pentru noi doua. Ce frumos...
Taty, Kari, sa va distrati
|
|

| TatyKS wrote:Si noooi  ... pentru ca si-a facut suplimentare, teme pregatire, pentru ca poarta aparatul ... o rasplatim cu un mic rasfat.  . Bere, sa te relaxezi cu fiica ta si sa va luati ce va doriti. Eileen, un pupic sa treaca stresul
Multumim! Distractie placuta si voua!
Cris |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Dupa ce am vazut cate teme avem , cred ca renuntam la rasfat . Recuperam noi . Va pup . |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| dumnezeule imi vine sa vecinul meu renoveaza apartamentul si bate in peretii aia de azidimineata,si desi de o jum de ora ne aflam in programul de liniste el continua.ieri la fel a facut.cred ca ma duc peste ei sa le explic ca sunt graviduta si am nevoie de odihna asa ca sa respecte programul. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eileen, Cris, va doresc o seara buna daca ziua nu a fost!
Bereea, ce frumos! Enjoy!
Taty, spor la facut teme! Sigur vor mai fi si alte ocazii...
Dana, pune si tu afis pe usa de la intrare in bloc.
Eu am fost la un shopping total neprogramat, azi. Ciudat cum asa ceva iti schimba starea de spirit! Deci, fetele, de luat aminte. |
|

| TatyKS wrote:Dupa ce am vazut cate teme avem  , cred ca renuntam la rasfat . Recuperam noi . Va pup .
ooool, temele astea !
Kali Ma bucur ca ti-a priit shoppingul!
Dana, chiar , pune afis |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Distractie placuta fetelor |
|
|