Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maryella77
Scris: Tuesday, February 18, 2014 10:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
doinanuta wrote:
M-am comvins ca de multe ori in viata trebuie sa stii sa-ti alegi prietenii.Regret ca nu pot sa fiu rece.Regret ca prind drag de persoane care nu fac decat sa-ti raneasca sufletul.In final ramai singur si indurerat,ca cel pe care il credeai cel mai bun prieten,astazi te tradeaza.Si incerci sa te ridici si speri sa nu mai fi ranit.Din pacate in cazul meu e impodibil.Imi este imposibil sa nu pun suflet si fe fiecare data doar eu pierd.Iertati-ma fetelor,dar simteam nevoia sa ma descarc.

imi pare rau ca ai fost dezamagita de prieteni; de multe ori trebuie sa ii luam asa cum sunt fara sa avem asteptari prea mari; si la fel, cand facem ceva pentru ei sa nu asteptam nimic in schimb; asa suntem scutiti de multe dezamagiri;
doinanuta
Scris: Tuesday, February 18, 2014 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Da de multe ori e imposibil sa nu pui suflet.Eu nu pot sa nu pun suflet.Si acum ma simt atat de ranita.E ca si cum cineva te raneste cu un cutit si te doare.Asa e in cazul meu.Ma doare sa imi dau seama ca prietenul meu avea dreptate.Am zis ca e imposibil ca noi suntem cele mai bune prietene,dar asta e.Viata merge inainte.
Cristy
Scris: Tuesday, February 18, 2014 12:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
t-mihaela wrote:

pupici Tot pe aici imi plimb noroacele, dar mai rarut ca-i mai dragut.Ma bucur sa te vad , ti-am vazut numele de asta am intratras .
A mea inca nu a primit "avizul" pt cercel in nas dar nu stiu cat timp o mai pot controla ...e cam salbatica iapa mea .Nu mai sunt nici eu asa severa, mi-e frica sa nu-mi fuga de acasa Crazy

pupici

Severitatea nu ajuta intotdeauna :-) este ceea ce ii face sa o ia razna, insa trebuie anumite limite.
Nici eu nu cred ca o mai pot tine mult in frau, incerc sa o conving ca cercelul nu o face mai frumoasa.. insa slabe sanse... alcool
marivic
Scris: Tuesday, February 18, 2014 2:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Berre,super tare faza.....Bravoo Bravoo Bravoo Bravo,Ale.....La cat mai multe iesiri din acestea Cheek Kiss
PS.Berre,ia lectiihohot Intreab-o cum a reusit computerlove
monica irimia
Scris: Tuesday, February 18, 2014 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
maryella77 wrote:

... fara sa avem asteptari prea mari; si la fel, cand facem ceva pentru ei sa nu asteptam nimic in schimb; asa suntem scutiti de multe dezamagiri;

Asa este! Nu trebuie sa avem asteptari mari de la nimeni, altfel riscam sa fim mereu dezamagiti. angel

Bereea, eu cred ca e un semn ca sotul tau o iubeste foarte mult pe Ale. angel Bravoo
Si sotul meu e destul de zgarcit, dar nu ar ezita sa dea bani pentru copil.
Eileen
Scris: Thursday, February 20, 2014 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Ufff , life sucks astazi , tocmai cand eram si eu mai optimista ....toata lumea trage de mine ...nu gasesc butonul de pauza Crazy Crazy
bereea
Scris: Thursday, February 20, 2014 10:31 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Azi am "ziua fetelor" cu fiica-mea .Adica iesim out, shopping, restaurant, povestim...un timp doar pentru noi doua.
TatyKS
Scris: Thursday, February 20, 2014 10:53 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
bereea wrote:
Azi am "ziua fetelor" cu fiica-mea .Adica iesim out, shopping, restaurant, povestim...un timp doar pentru noi doua.

Si noooibounce ... pentru ca si-a facut suplimentare, teme pregatire, pentru ca poarta aparatul ... o rasplatim cu un mic rasfat.hearts .

Bere, sa te relaxezi cu fiica ta si sa va luati ce va doriti.Cheek Kiss

Eileen, un pupic sa treaca stresulCheek Kiss
Cris-DL
Scris: Thursday, February 20, 2014 11:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Eileen wrote:
Ufff , life sucks astazi , tocmai cand eram si eu mai optimista ....toata lumea trage de mine ...nu gasesc butonul de pauza Crazy Crazy

IdemNuImiPasa

bereea wrote:

Ce frumos...coeur coeur coeur

Taty, Kari, sa va distratiiloveyou

bereea
Scris: Thursday, February 20, 2014 12:06 PM
Nivel

TatyKS wrote:

Si noooibounce ... pentru ca si-a facut suplimentare, teme pregatire, pentru ca poarta aparatul ... o rasplatim cu un mic rasfat.hearts .

Bere, sa te relaxezi cu fiica ta si sa va luati ce va doriti.Cheek Kiss

Eileen, un pupic sa treaca stresulCheek Kiss

Multumim! Distractie placuta si voua!Cheek Kiss

CrisCheek Kiss
TatyKS
Scris: Thursday, February 20, 2014 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Dupa ce am vazut cate teme avem Big Surprise , cred ca renuntam la rasfat . Recuperam noi .
Va pup .
dana_h
Scris: Thursday, February 20, 2014 1:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
dumnezeule imi vine sa nervi vecinul meu renoveaza apartamentul si bate in peretii aia de azidimineata,si desi de o jum de ora ne aflam in programul de liniste el continua.ieri la fel a facut.cred ca ma duc peste ei bataus sa le explic ca sunt graviduta si am nevoie de odihna asa ca sa respecte programul.
kali
Scris: Thursday, February 20, 2014 2:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eileen, Cris, va doresc o seara buna daca ziua nu a fost!

Bereea, ce frumos!coeur Enjoy!

Taty, spor la facut teme! Sigur vor mai fi si alte ocazii...

Dana, pune si tu afis pe usa de la intrare in bloc.

Eu am fost la un shopping total neprogramat, azi. Ciudat cum asa ceva iti schimba starea de spirit! Deci, fetele, de luat aminte.
bereea
Scris: Thursday, February 20, 2014 3:02 PM
Nivel

TatyKS wrote:
Dupa ce am vazut cate teme avem Big Surprise , cred ca renuntam la rasfat . Recuperam noi .
Va pup .

ooool, temele astea !

KaliCheek Kiss Ma bucur ca ti-a priit shoppingul!

Dana, chiar , pune afis
marivic
Scris: Thursday, February 20, 2014 3:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Distractie placuta fetelor Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.