Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
michi
Scris: Friday, June 21, 2013 11:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Oana -petrecere placuta!Cheek Kiss
Bereea - revedere placuta .Sunt sigura ca deabia astepti sa-ti aducu puiul acasa DistanceKiss
Eu stare de spirit aiurea!
denisa_rachid
Scris: Friday, June 21, 2013 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Oana, distractie placuta!Cheek Kiss

Bereea, ce frumos!!! Aveti cateva zile de petrcut numai imrpeuna acum ca e sfarsit de sapatamana!Cheek Kiss

MichiCheek Kiss ca sa treaca starea.

Noi, bine...asteptam vacanta care in sfarsit pare ca se apropie...o saptamana nu mai e chiar mult..
IoanaAlexandra
Scris: Friday, June 21, 2013 12:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...salut...noi oficial am intrat in vacanta.newclap ..ieri am ajums in Romania...sper sa am un concediu linistit...am baut o cafea alaturi de Mama...maine o sa pregatesc un tort pentru ziua ei.alcool ..e cald..e frumos...yes yes
shirel
Scris: Friday, June 21, 2013 3:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Sa nu credeti ca am uitat de voi intru chiar zilnic dar numai citesc si asta nu pentru cs nu as avea timp sa scriu ci pentru ca as vrea sa va povestesc asa de multe de nici nu stiu cu ce sa incep mai intai.Suntem si putin ocupate cu excursie de sfarsit de an de la gradi si de la scoala ,plus serbarile si toate alte activitati care parca sau adunat toate in aceasta luna.noi suntem bine adica eu si bebelina Tahel care este un adevarat ingeras .Mai daunazi am fost la o zi de foto numai noi doua si a fost suuuuperb .poate acesta este si motivul pentru care inca nu am postat nimic la jurnal fiindca vreau sa vin cu toate odata povestirea nasterii si poze cu micutza manechina care are niste gotografii artistice minunate.Sper sa ma adun intr-o zi sic sic ras ras ras si sa ma dedic 100% voua fiindca imi este un dor nebun sa stau la povesti cu voi.
Va pup pe toate ,vacantza placuta tuturor si sa auzim numai si numai de bine.Trebuie sa mai adaug oare ca sunt asaaaa de fericita ,implinita si paaaaarca as mai vrea copiiiii.Am innebunit cred dar imi este tare greu sa cred ca nu voi mai avea in bratze (asta doar in cazul cand voi fi bunica Haha Haha Haha si pana atuncea mai am ce astepta )niciodata o asemenea minune de bebelus plus ca sunt asa de mici si dulci cu privirea lor nevinovata de nu poti sa te desparti de aceasta varsta parca niciodata.Mereu imi va fi dor de aceste clipe si cred ca nu conteaza de cati copii voi avea.alcool alcool ras ras Deci nu exista rezolvare in cazul meu.sic sic ras ras ras
koko2008
Scris: Tuesday, June 25, 2013 5:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
t-mihaela wrote:
Nu lua fetita la inmormantare sau daca o iei ca nu ai incotro nu o lasa sa vada mortul...
Nu stiu daca voi de mici ati fost la inormantari, eu am fost si la multe, practic toti mortii din cartier i-am vizitat ,cum auzeam muzica cum fugeam ca nebunii toti plozii pe strazi ca primeam bani , arunca popa cu bani in urma mortului.Ei, de la strada la casa e un pas , in casa era coliva delicioasa servita bineinteles la capul mortului si babele povesteau povesti de groaza .Un copil vede mortul altfel decat un adult,copilul nu are sentimente fata de mort ,nu e bunica strabunica pe care a iubit-o candva ci e un mort spooky cu vata in nas si capul bandajat ciudat si carnea vanata ....copilul e sensibil la frumos ,un mort nu e frumos sa recunoastem.Apropo tin minte babele ziceau " tot frumoasa a ramas,vai vai ". Si mintea mea de copil nu vedea frumusetea aceea ,eu doar vroiam sa halesc coliva si sa o sterg de acolo .Am platit scump pofta mea pt coliva ca toata copilaria am avut de suferit ,m-am luptat cu mortii mei noaptea in somn, ziua si mereu pana tarziu la varsta adulta .uff Cel mai urat cosmar era cel in care mortul ma tinea in brate in sufragerie, usa inchisa dar prin geam vedeam pe toti ,mama, tata frati ,tipam la ei dar nu ma auzeau ,isi vedeau de treburile lor ba se mai uitau la mine zambitori prin geam ca si cum totul era ok.pale

Parca ma uit la un film de groazzaaa!! M a bufnit jelitu uff
roxinthya
Scris: Wednesday, June 26, 2013 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Hai Kokolina nu mai plange! Cheek Kiss
Am ramas datoare sa va spun cum a fost. Nu am lasat-o pe Maria sa vada mortul, a stat la distanta, m-a intrebat ce se intampla, multe lucruri le stia dinainte ca noi mai avusesem discutii pe tema asta. Mie personal nu mi s-a parut afectata pt ca nu cred ca a realizat ce s-a intamplat din moment ce inca mai crede ca mergem in vizita la buni.
Au fost chiar cateva faze amuzante - buni a fost in gropata in cripta parintilor care era mai scurta decat sicriul (problema des intalnita - cica prin Bucuresti) si atunci tamplarii au taiat din sicriu (ea isi tot intindea gatul sa vada cu toate ca eram la ceva distanta)- la care Maria ma intreaba " mami , oamenii aia ii taie capul lu' buni?", iar a 2-a a fost cand preotul a venit la socrela si cu un glas smerit si ochii plecati - ba parca mi s-a parut ca vad si o lacrima in coltul ochiului - a spus ca "la noi, aici, exista , o traditie, imi e si rusine sa spun, dar spun, ca celalat preot a uitat, dar, preotului care slujeste la cimitir trebuie sa i se dea , conform traditiei mentionate mai sus, o contributie, dupa puterile fiecaruia..." iar Maria absolut intamplator zice "mami, si preotii sunt oameni?"Crazy
Cam asta a fost!
In rest noi suntem binisor insa am o stare cam plouata de la vremea de afara!
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!Cheek Kiss
bereea
Scris: Monday, July 15, 2013 10:12 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu am o stare buna.Ultima saptamana de munca, apoi 5 saptamani de vacanta.yes Abia astept!
Acum ma "chinui" cu tortul fiica-mii, ieri am incercat sa modelez niste figurine, dar cu caldura si umezeala de afara n-am avut prea mare succes.Dar ceva-ceva tot a iesit!Am emotii.Sper sa iasa tortul pe care si-l doreste.
Anelise
Scris: Monday, July 15, 2013 12:40 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Bereea, neaparat poze! bounce Si mult spor in continuare! pupici
bereea
Scris: Monday, July 15, 2013 2:56 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc, LizCheek Kiss ...poze vineri
fdianamaria
Scris: Wednesday, July 17, 2013 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Salutare, fetelor, ce mai faceti?
Eu incerc sa ma bucur de libertate, dar parca n-am timp de nimic. Ma asteptam sa fiu odihnita si cu totul rezolvat dupa o saptamana de stat acasa. Cand colo, apar tot mai multe de rezolvat si pic noaptea de oboseala, mai rau ca atunci cand eram la servici. Vorba aceea...rau cu rau, dar mai rau fara rau !! Va pup si va doresc o saptamana usoara si calma. Cheek Kiss
t-mihaela
Scris: Thursday, July 18, 2013 12:53 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Sunt amarata si cu multa durere aflu cat de putin respect are Diana mea pentru Kaze....dupa o incaierare am stat la discutii cu ea si am ramas socata de ce mod de gandire are.Sper doar sa se abtina sa nu ii spuna in fata ceva ca atunci eu nu o pot proteja, nu pot proteja nesimtirea si lipsa de respect chiar daca e copil...de fapt la 14 ani nu prea mai esti copil.Trist , indiferent ce face omul asta pt ea si cate a facut cand ea nici nu era aici...nimic nu conteaza .
mikaela
Scris: Thursday, July 18, 2013 1:47 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Miha, nu te amara prea tare, e doar o etapa a adoelscentei cand probabil i se pare ca totul i se cuvine de rept, de aia nu se gandeste la apreciere si respect. Isi va schimba modul de gandire in timp, trebuie doar rabdare si rabdare si iubire neconditionata de la Kaze.
t-mihaela
Scris: Thursday, July 18, 2013 6:47 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
O s-o,trimit in Ro vara , am observat ca in vacantele de vara intra in depresii.NuImiPasa
monica irimia
Scris: Thursday, July 18, 2013 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
mikaela wrote:
Miha, nu te amara prea tare, e doar o etapa a adoelscentei...

Da, asa e. angel Nu fi suparata, Miha.

Al meu are 7 ani si cateodata imi spune ca sunt cea mai rea mama din lume din varii motive, puerile de altfel. Nu sunt de acord cu comportamentul lui de copil razvratit, insa ma gandesc ca face parte din rebeliunea varstei si mai bine sa spuna cu voce tare decat sa refuleze si sa ajunga la alte lucruri complicate.
marivic
Scris: Thursday, July 18, 2013 11:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Miha,imi pare tare rau uff uff uff dar cu siguranta este varsta aia tembela in care ei se cred super tari,super eroi,fara frica si jena de nimeni si nimic.....
Si eu ma confrunt cu Bogdan cu astfel de crize,sunt diferite,de la adolescent la adolescent,important este sa o iei usurel si eventual sa aveti niste iesiri doar voi doua si sa puneti un pic ordine in gandire.Sau altfel,....gaseste-i fel si fel de preocupari pe timpul vacantei ca sa nu mai aiba timp de ,,razvratiri''.Un pupic si o mare imbratisare pt tine de la mine,Cheek Kiss computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.