Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc, Anelise |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Curaj Bereea! Iti trimit si eu un pupic ! Si eu sunt total demoralizata , e foarte greu , socrul meu nu mai are foarte mult de trait , din septembrie e numai prin spitale , si toata lumea/familia e intoarsa pe dos din cauza asta! |
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eileen, multa sanatate socrului! Poate cine stie... |
|
|

| Nu , se stie chiar , din pacate ...nu mai e cale de intoarcere . Toti stam cu sufletul in palme . Si apoi cat mai are de trait trebuie sa i se aline durerile ffffff mari care le are. |
|

| Imi pare rau pentru socrul tau, Eileen! |
|

| |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Da, si mie imi pare foarte rau, Eileen... Offf... |
|

| Anelise Era si pentru tine pupicul de mai inainte! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| cum zice filozoful meu, "Viata nu e in mainile noastre chiar daca ne place sa credem ca este ".Tata a facut 73 de ani sapt asta , nu vrea decat viata , atat, nu vrea nimic...L-am intrebat daca vrea ceva special, cica" Da,, zile.".Eu am atatea dorinte "importante" ,nu m-am gandit niciodata sa imi doresc zile ...E important sa imbratisam persoanele dragi cat avem timp, sa lasam orgoliile si sa aratam ca ii iubim cat inca avem" zile", cum zice tata. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sanatate multa tatalui tau,Miha... Eileen,zile usoare socrului tau si fara prea multa suferinta.... Eu aseara am fost anuntata ca mi-a murit o matusa,batrana la 80 si de ani,sora mamei;in ultimii ani nu prea am mai tinut legatura....dar m-a socat putin vestea.....verisoara mea m-a sunat(nu fata ei,caci nu avea copii,ci fata fratelui ei)sa ma anunte iar eu nu stiu daca sa ma duc sau nu....imi fac rau mortii....nu ....pot....sa merg.....am o stare tare ciudata.....nu stiu ce sa fac....Si soacra mea are cancver in faza destul de grava...cancer de colon sau rect....asa ca ....am probleme negative din belsug.....Nu stiu daca sa mai iau si alte ganduri negative,durere,tristete asupra mea..... |
|

| Mioara , condoleante pentru matusa ta!
Am fost ieri la inmormantare si m-a impresionat simplitatea acesteia fata de circul de la noi. M-a impresionat cum a vorbit preotul, o predica foarte buna cum de mult n-am auzit.A vorbit cu foarte multa caldura in glas si a folosit cuvinte simple, a vorbit despre dragoste, suferinta, acceptare... M-a impresionat fetita care era o stana de piatra, nu reactiona aproape deloc, m-a impresionat tatal lui si sinceritatea oamenilor . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MULTUMESC,BERRE,.....Dar nu stiu cum ma simt.....pe o parte nu simt nimic caci nu mai pastrasem legatura de vreo 5 ani,era batrana.....dar pe de alta parte era ultima sora a mamei.....Am zis ca am sa iau cateva lucruri,sa dau de pomana si ma duc aici la mine maine la mormantul mamei si aprind o lumanare si pt ea.....Nu ma pot duce,....parca s-ar lua dupa mine,...nu stiu cum sa va descriu starea mea.... |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| un weekend placut si mai optimist va doresc, fetelor !!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bere, sa stii ca intr-o familie civilizata nu o sa vezi niciodata circ la inmormantari. Circul este intalnit in familii de proasta calitate, care exista oriunde in lume.
|
|

| Asa o fi , Taty, dar tot nu e simplitatea pe care am vazut-o aici.Ma rog, fiecare tara/religie cu obiceiurile lor. |
|
|
|