Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
michi
Scris: Friday, June 14, 2013 9:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Bereea - La multi ani !Scuze pentru intarziere dar deabia acum am vazut.DistanceKiss
Sandokan- imi pare rau pentru tine .Capul sus si mergi mai departe.Sa iei cele mai bune decizii!
Eu astept cu nerabdare sa intre puiul meu in vacanta.
DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss si o zi insorita!
monica irimia
Scris: Friday, June 14, 2013 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
oanamaria wrote:
Dezaprob astfel de comportament ,dar acum fiecare face cum crede .Te simti mai bine dupa asta ?

Subscriu!
De ce sa-ti complici viata pentru ce s-a intamplat in urma cu cativa ani? Nu rezolvi nimic acum scotand ochi. E posibil chiar sa iti deteriorezi situatia.
Eu astept sa treaca norii negri ce au venit asupra noastra(la figurat), sa vina soarele si sa putem zambi din nou.
bereea
Scris: Friday, June 14, 2013 10:07 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Monica, pupici sa treaca norii negriCheek Kiss
Michi, multumescCheek Kiss

La noi s-a terminat scoala.M-am emotionat teribil vazand cum ies copii din clase cantand ca scola s-a terminat, vazand cum se despart cei de clasa a cincea de invatoarele lor...chiar mi-au dat lacrimile si m-a luat un dor de a lucra din nou cu copiii...
Si ma simt emotionata stiind ca am fetita in clasa a IV-a...ce a trecut timpul!
Anelise
Scris: Sunday, June 16, 2013 12:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Bereea, cu intarziere, "La Multi, Multi Anisori!" si din partea mea! iloveyou
Monica, iti doresc o stare mult mai buna, fara nori negri! DistanceKiss

Noi ne distram! dance Avem o noua joaca - piticutza pe bici, mami pe role! alcool Si ne placeee!!! yes
raly
Scris: Sunday, June 16, 2013 9:59 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Buna,buna fetele!Mai trec si eu sa va salut si sa va urez toate cele bune!Noi asteptam cu drag vacantza!Cosmin tremina clasa a 8-a am avut banchet,urmeaza examene sapt viitoare,Raul mai are o saptamana pana termina clasa a 1-a cu brio si eu mai am o luna pana la concediu(care parca trece tot mai incet)Va mai citesc si eu pe ici pe colo dar nu-mi gasesc intotdeauna timpul de raspuns!Va pup pe toate si mi-e tare dor de voi!hearts hearts
Ana
Scris: Monday, June 17, 2013 7:58 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Te pupam Raly,felicitari pentru comorutzele tale!!Cheek Kiss
marivic
Scris: Monday, June 17, 2013 8:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Doamneeee,simt ca nu mai vine vacanta asta.....NU MAI POT!plans
Este foarte cald la mine in grupa,....copiii nu mai au stare,....sunt agitati,.....vreau sa luam vacanta mai repede......
Joi am serbare si apoi in activitate pana la 1 iulie.....uff
mamiemi
Scris: Monday, June 17, 2013 11:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Scoate-i afara, Mari, nu va mai chinuiti.

Mirose peste tot a vacanta!
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, June 18, 2013 5:47 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
sandokan08ionut wrote:
Aseara m_am razbunat si am fac injositut bine sa vedeti tupeu pe ea cand am intrebat o cand sa culcat cu el sia dat ochii peste cap si era mirata ca nu e adevarat si sotul ia spus sa recunoasca ,mia confirmat ce a spus el.Am injosit_o verbal VA MULTUMESC DIN SUFLET CA MATI ASCULTAT si iam dat o bataie ca sa nui mai trebuiasca barbatul alteia,pentru ca ea a fost tapul ispasitor

Intr-o relatie sunt doi, vina este impartita....A facut-o o data, o va face si a doua oara.... Comportametul asta cu razbunarea si bataia si injositul verbal e cam nu stiu cum sa spun....Dar asa cum spunea si Oana, fiecare face cum crede....
Mari, daca e frumos, scoate copiii afara!!! Si ai mei au miscoreti in fund de cand a dat nitel caldura...dance
oanamaria
Scris: Tuesday, June 18, 2013 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Vreau vacanta!!!!!!!!!!
Anelise
Scris: Tuesday, June 18, 2013 8:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
oanamaria wrote:
Vreau vacanta!!!!!!!!!!

Eu vreau mareeeee si soareeeee! Clap Intre timp, abia astept sa scap de saptamana asta. maseluta Of!
Raly, te pupam! pupici
bereea
Scris: Tuesday, June 18, 2013 9:21 AM
Nivel

Si eu vreau vacanta! Ale deja este in vacanta si este plecata la verisori in Roma, vor merge impreuna la mare si la ferma de animale unde vor calari...cred ca vineri cu greu o voi lua acasa.Duminica sper ca vom merge la mare, abia astept!

O zi buna tuturorcomputerlove
marivic
Scris: Tuesday, June 18, 2013 2:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Dar in fiecare zi iesim afara,numai ca in curtea gradinitei sunt plantati niste pomisori care sunt inca prea mici pentru a ne oferi umbra,....Nu reusim sa stam afara mai mult de 15 minute.....Sincer mi-e foarte greata de atatacaldura pt ca am clasa foarte incalzita.....dar,ma gandesc ca toata vacanta imi vor lipsii dragii de ei,....Asta sunt,.....mor fara ei....sic chiar daca imi scot peri albi,dar sunt ai mei,....formati de mine,obisnuiti cu mine,....si eu cu ei,....si ma rup in bucati cand este vb sa ma desprt de ei.....uff
oanamaria
Scris: Friday, June 21, 2013 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Azi am zi de rasfat mani,pedi,pensat .Maine petrecerea de ruperea turtei a lui Giuli si apoi mult asteptata vacanta la munte !
Deci distractie !!dance yes
W-kend placut va doresc !Gossip
bereea
Scris: Friday, June 21, 2013 9:46 AM
Nivel

Petrecere frumoasa, Oana!Cheek Kiss

Azi ma duc sa-mi aduc puiul acasa.Nu mai pot de dorul ei!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.