Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu racita...din nou! Am intrat iar pe paracitamol si multivitamine.
Sambata seara a fost grozav.din petrecerea fetelor s-a transformat in petrecere de familie, sotii nu ne-au lasat singure.S-a lasat cu gratar, cu tort (ce succes a avut!), copiii s-au juncat si s-au simtiti minunat.Am ras, am plans, ne-am adus aminte...a fost minunat!
O zi minunata tuturor! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| sI EU AM LUAT UN PUI DE RACEALA,...DE ABIA VB....SUNT RAGUSITA SI MA USTURA GATUL DE MOR....DAR,.....phiiii acum am vazut cum am scris,dar nuuuuuu mai stergggggggg ......dar sunt fericita ca am ajuns acasa si sunt in wekeend Sunt obosita,......dar si bine dispusa....Mi-am decorat clasa in stil Halloween,....de abia astept ziua de luni ca sa vad ce zic gargaritele mele,dar a iesit superb.....Cred ca luni fac ceva poze si atasez In rest,sa zic bine!Maine trebuie sa fac ceva de genul:placinta cu dovleac,dovleac copt ca pleaca Alex la sotul meu si sa-i duca si lui ceva bun,....iar sambata viitoare voi pleca si eu cu Victor catre Bulgaria,mai exact in Sofia pt o saptamana.ACOLO,NE VOM PETRECE PRIMA VACANTA DIN ACEST AN SCOLAR DE ABIA ASTEPT! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu cu aceeasi simptome ca si voi de raceala cu tusa si dureri de gat toate astea dupa un tratament de 10 zile de antibiotice daaaar fericita ca mi s-a intors sotul acasa dupa 2 saptamani .
Vacantza placuta ,Marivic si tuturor o duminica minunata!! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sanatate multa ,Shirel si multumesc |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| A trecut raceala,dar am ramas cu tuse,sper sa treaca odata si asta!Ce aiurea e luni dupa un weekend asa frumos!Doamne ce repede s-a terminat!Sambata am avut concurs de dans,am luat si premii Raul lucul 2,Cosmin locul 3 sunt o mamica tare fericita iar duminica am avut parte de o plimbare frumoasa in natura O saptamana frumoasa va doresc! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| O saptamana frumoasa va doresc si eu! Si multa sanatate, fetele! Mari, vacanta cat mai frumoasa! Raly, felicitari cavalerilor tai!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu o stare buna contrar tuturor problemelor. ieri am fost la ORL din cauza unei rinite care nu ma lasa sa respir si cand colo am dat de altele; la niv de nas am si o deviatie de sept si imi e inflamat din cauza alergiilor dar problema care ma ingrijoreaza pe mine e la urechi : nu aud bine. mi-a facut o audiograma si am o problema undeva intre timpan si nerv, deocamdata nu stim de ce natura. cert e faptul ca sunetele joase eu nu le aud dar ....asta este.refuz sa ma demoralizez
azi noapte am visat ca sunt insarcinata vrea Doamne - Doamne sa imi spuna ceva??? |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| eu sunt cea mai happy-azi baiatul meu cel mare, Bogdan, implineste 18 ani, am baiat major, mandria mea, sufletul meu verusca attached the following image(s):
|
|
| Ooo, Verusca, ce varsta frumoasa! "La Multi, Multi Ani!" fericiti si sanatosi puiului tau! Alexandra, cine stie? Poate vine bebe2! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Verusca, s aiti traiasca sis a va bucure mereu! Sa aiba parte de noroc si fericire !
Alexandra..poate poate! |
|
| Verusca sa-ti traiasca feciorul! wauuuuuuuu 18 ani ....ce varsta frumoasa.
fetele ....nu stiu dar in vis era asa de frumos |
|
| alexandrabogdan wrote:fetele ....nu stiu dar in vis era asa de frumos Iar in realitate este de 100 de ori mai frumos, nu? |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Verusca, La Multi Ani cu sanatate si multe impliniri baiatului! Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Alexandra, sa te ajute DD sa-ti indeplinesti visul. |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| multumesc fetelor, si ai vostri sa fie sanatosi si sa va bucure vietile |
|
| Anelise wrote:Iar in realitate este de 100 de ori mai frumos, nu?
daaa ....e minunata perioada aia. |
|
|