Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
|
Daca si tu te machiai,e mai usor sa accepti.Dar eu nu dadeam cu nimic.Si acum folosesc machiaj destul de rar.Mi-e greu sa o vad pe fiica-mea pictata,mai ales ca e frumoasa.Cand isi da cu machiaj arata mult mai matura,lucru care nu imi convine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Miha, felicitari pentru job, cu atat mai mult cu cat iti va placea ceea ce vei face si iti va fi relaxant. De Dia ce sa-ti zic...si mie mi-e groaza de momentul cand copiii cresc si trebuie sa invatam sa lasam incet de fraie, sa incercam sa ne coboram la varsta lor si sa ne amintim si noi cum am fost. Crezi ca e influenta anturajului, a celor de la scoala, din clasa sau doar varsta isi cere drepturile ? Ai incercat vreodata sa ii arati cum e un machiaj potrivit ei? PS. Poate suna ciudat, dar astept momentul cand imi voi invata fiica sa se fardeze. Mama mea nici nu se fardeaza decat foarte foarte rar si nici nu ar stii sa-mi arate, sa-mi explice, asa ca am invatat singura...dar mi-ar fi placut sa am o mama cocheta care sa-mi mai spuna din trucurile machiajului. Si liceul e momentul perfect...zic eu Un weekend placut va doresc !!!! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mihaela, felicitariiii!!!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mult success la noul job Miha !
Michi, multa rabdare iti doresc,
Noi nu suntem niciunul maniaci la treburi in cassa ... adica eu las vase in chiuveta fara sa ma stressez , rufe necalcate in locul special ... dar imi place sa fie ordine si imi mai place la nebunie sa pap, sa imi beau cafeaua pe canapea la laptop daca se poate .
Eu vreau sa urmez exemplul socrei mele ... s-a pus bine cu mine si ne-a mers tare bine I-a cam cocolit pe baieti dar si eu am facut-o mai mult ca ea ... ma mai enervez eu , dar imi trece repede . Si pe mine mama m-a menajat si nu o uit cand imi spunea ca am timp toata viata sa am grija de casa.
Va doresc multa intelegere, iubire si un week-end minunat. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 'Neatza... la pranz!
Copiii mi-s plecati la un parc de aventuri, noi ne pregatim de cumparaturi... diseara avem party, maine - munte - deci un we. plin la noi, in ciuda lenei.
Zile senine, va doresc!
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:'Neatza... la pranz!
Copiii mi-s plecati la un parc de aventuri, noi ne pregatim de cumparaturi... diseara avem party, maine - munte - deci un we. plin la noi, in ciuda lenei.
Zile senine, va doresc!
Distractie frumoasa !
Multumim la fel. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buna fetelor, am intrat sa va salut si sa va urez un we.frumos. tocmai de am terminat treburile casei, o prajiturica, mancarea, copii imi dorm si eu forumesc putin.
TAty deja bubu are 1 an si 2 luni..? doamne ce trece timpul va pup cu drag fetelor.sa fiti iubite. |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Ana, te pupam si noi. Eu as iesi in oras, dar e o vreme atat de suparata si intunecata, incat m-as baga sub plapuma pana luni dimineata. Ca sa inveselesc atmosfera am mesterit la un chec (sau pandispan, nu stiu care-i diferenta intre ele) in care am pus multa ciocolata. Sper sa iasa mancabil. Va doresc un week-end minunat. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| taty wrote:Mult success la noul job Miha . si nu o uit cand imi spunea ca am timp toata viata sa am grija de casa. Foarte intelept...nu m-am gandit nicioda asa E adevarat , sa avem grija de cei dragi, copii sot familie in general ca smotru facem de plictis la batranete...cand casa o sa fie goala dar curata in sfarsit. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Taty - se pare ca maele din Ploiesti gandesc la fel! Kali -distractie placuta! Eu plec peste o ora la Campia Turzii cu serviciul si ma intorc abia joi!O sa-mi fie atat de dor de cei mici si de sot! Dar, pe de alta parte, o sa stau si eu linistita fara nicio grija casnica Va pup si va doresc we placut in continuare - cat a mai ramas! |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| O zi buna fete dragi.Joia trecuta i-am comunicat sotului meu ca vreau macar pentru o vreme sa ne separam.Aranjasem sa ma mut impreuna cu copilul la o matusa de-a mea care sta singura intr-un apartament cu trei camere.Mi-a fost greu sa-i explic copilului , dar in linii marii cred ca a inteles.Adevaratul hop l-am intampinat cand le-am comunicat sotului si socrului,sotul parea foarte uimit de parca nu ne certasem deloc pana atunci si mi-a venit mie asa ca nebuna dintr-o data iar ceea ce este mai grav socrul a facut preinfarct si acum este in spital.Rezultatul :am ramas acasa, dar toti suntem total debusolati.Cel mai teama imi este de copil.Imi spune ca nu vrea ca noi sa ne despartim ,probabil a capatat o teama ca-mi spune ca are in permanenta o senzatie de frica.Am purtat o discutie cu el si cred ca cat de cat l-am linistit.Nu stiu in ce masura.Imi este teama si de socru .Chiar nu ma asteptam la astfel de reactie si chiar ma simt vinovata , indiferent cum sa comortat cu mine , ma doare ca este in spital.Cu sotul inca nu am putut sa am o discutie ,,normala''. Sub paravanul statului la spital cu al meu socru,(cand eu cand el ) de fapt ne evitam unul pe altul.Deocamdata asa stau lucrurile.Stiti ce este ciudat :astazi implinim 12 ani de la cununia civila.Halal aniversare! Va pup si va multumesc ca-mi sunteti alaturi |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Michi,saracutza de tine prin ce treci nu esti vinovata de nimic nici de boala socrului nici de situatia in care va aflati.Cat mai poti sa induri si tu incearca o noua discutie cu sotul mai ales astazi de ziua de casatorie.Pup si aveti grija de voi!
Eu c-am trec destul de rarutz pe aici dar totusi va citesc destul de des.Am ramas singurica acasa ptr 2 saptamani ,sunt si la antibiotice de ieri amigdalitele imi fac necazuri in fiecare an deja sunt obisnuita . Copii sunt bine fiecare la scoala ,gradi a lui asa ca eu imi petrec timpul meu liber numai cu Tahel care este o scumpa si-mi este draga de mor. Deci va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Michi, nu lua pe umerii tai infarctul socrului.Plus, se poate trai bine mersi dupa infarct,tre sa adopti un anume stil de viata si atat ,taica-meu a facut doua infarcturi acum are 70 .de ani .vorba cuiva"O sa ne ingroape pe toti" Tu ai grija de tine .
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Subscriu ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Miha,mult succes in noul job Eu racita cobza,era si timpul sa iau si eu dupa ce toata lumea a luat....dar ce naspa e ca nu poti sa suflii,ia sa bag eu in functiune Vibrocilul! O noua saptamana plina de impliniri va doresc! |
|
|