Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Wednesday, October 9, 2013 10:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Sunteti minunate, fetelor !!! V-am citit si recitit pe nerasuflate ras
Bineinteles, ma regasesc in multe din spusele voastre. Din pacate (eu chiar constientizez ca e un defect...dar ne-am sufoca in gunoi daca n-ar fi asa) si eu fac la fel ca jumatatea ta, draga mea Kali. Sunt atat de "bolnava" ca am cosmare noaptea si ma trezesc la 3-4 sa spal vasele, daca n-au fost spalate seara. De aspirat n-o fac chiar asa obsesiv, dar ordine e non-stop. Al meu a fost invatat acasa ca fiecare mananca in patul lui, la tv si cand vrea. Mie imi vine sa plang ca nu avem mese "in familie", asa cum aveam noi cand eram mici. Sau macar in weekend. Cel mai tare doare cand copiii incearca sa-l urmeze si li se pare mai normal sa stea in dormitor in pat cu supa si cu felul 2 si eu eventual sa vin sa strang dupa. Sau hainele si papucii pe care le gasesc oriunde in casa si MOOOOOOORRRR !!!!! Eu innebunesc daca nu imi aranjez lucrurile cand ajung acasa sau cand ma schimb seara in pijama. Si zi de zi, ora de ora, strang dupa al meu...ca de el nu se prinde nimic (ai lui aveau femeie in casa care le facea curat, le facea mancare etc). Doar copiii mai misca ceva, poate tot de gura mea NuImiPasa
Venim din familii cu trai diferit si conceptii diferite si dupa 10 ani am ajuns la concluzia ca nu-l pot indrepta si atunci il las sa se loveasca singurel de propriile prostii. Mai e si mandru si incapatanat ca doar cum stie el e bine...asa ca il las, tac si in final ajunge la vorba mea.
Legat de curatenie, incercasem sa fac si eu la fel...sa inchid ochii si sa inghit in sec. A trecut o zi, doua, o saptamana...vasele nu se spala singure, nici hainele, nici curatenie nu are cine sa faca. Si stiti ce urmeaza daca soata draga brusc nu mai e maniaca in curatenie??? Pui mancarea in ambalaje de unica folosinta, lasi sa vina gandacii in bucatarie peste vasele nespalate de zile, mergi fara sosete in pantofi la servici pentru ca nu mai ai nimic curat, te lovesti de cutii si resturi lasate in drum, etc. Da, am trait si asa si nu a reactionat nicicum. Chiar si perioada cat am fost divortati si statea singur, facuse la fel...pana cand proprietara a venit sa citeasca contoarele si i-a spus pe fata ca e jegos si nesimtit si il roaga sa faca totusi ceva ca-l da afara.
Deci mania mea considerati-o ca o necesitate...si daca mai puneti ca sunt singura care face teme cu copiii, singura care face cumparaturi, singura care plateste ceva, care programeaza tot, care organizeaza casa, va luati cu mainile de cap. Si da, sa fac ordine e un fel de relaxare...ma face sa uit de tot. Si daca mai si ascult muzica, e relaxarea perfecta. Si asa al meu nu vede si nu aude nimic pentru ca se lipeste de calculator si de jocuri imediat ce ajunge acasa de la servici ras
t-mihaela
Scris: Wednesday, October 9, 2013 11:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Una buna, una rea...Diana mea iar a venit machiata de la scoala , iar cearta , acuzatii de ambele parti...nu mai stiu cine greseste in ecuatia astaArgue .Poate refuz sa admit ca a crescut...poate , dar scoala cu siguranta nu are doar scop de invatare educare.plans l
Anelise
Scris: Thursday, October 10, 2013 7:55 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Rox, eu cred ca mesajul era altul, dar nu ai inteles tu! sic DistanceKiss
bereea
Scris: Thursday, October 10, 2013 9:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu am o stare buna , desi ma doare spatele.A varuit camera Alessandrei, a mai ramas bucataria si am terminat pe anul acesta.
kali
Scris: Thursday, October 10, 2013 9:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
monica irimia wrote:
M-a uimit exigenta soacrei tale in curatenie si bucatarie. La mine nici mama, nici soacra nu sunt maniace ale curateniei, cu atat mai putin noi.
Nici la mine nu e mizerie, dar e asa, o dezordine inteleasa doar de noi. Pe noptiera mea zac cel putin 3 carti incepute, macar un puzzle, nelipsita tableta. Pe langa noptiera sotului sunt multe cabluri.

Oooo, stai linistita, ca dezordine e si la noi mai ales in timpul zilei. Iti inchipui ca intr-o casa cu atatia copii nu stau jucariile ca in magazin, pe rafturi... nu mai spun de culori/carioci, opere de arta, carti, etc...
Al meu are treaba cu praful, firmiturile, gresia, perdeaua... si cu ordinea de sfarsit de zi - asta nu e rau, ca mi se pare ok sa-i invatam pe copii sa stranga dupa ei.

Bereea, fiecare are stolul lui, ce sa facem? Si parca se accentueaza cu varsta...
Bine ca s-a rezolvat cu varuitul. Esti happy, deci.

Michi, din experienta iti spun ca e mai bine sa smulgi - ca la epilat - decat sa te desprinzi incetul cu incetul.
Felicitari pentru cresterea de salariu!

roxinthya wrote:
Mai cunoastem si - alte cazuri Lol Lol
Intr-o dimineata de sambata cand eram singuri ca 2 porumbei (pe vremea aceea nu aveam copii) si ne-am trezit, ne-am luat in brate, iar sotul mi-a soptit tandru la ureche " Bagam si noi o masina la spalat?"
Asa ca ce sa mai zic? Dar si al meu face stop cardiac daca vars cafea pe aragaz, etc...

Big Laugh Big Laugh Zic si eu ca Anelise... poate o fi avut vreo fantezie?Hilar

Miha, felicitari!! Meritul e al tau, clar!Clap Succes pe noul drum!

mirela74chris wrote:
Kali ce e mai nasol, e ca si noi vom fi odata si-odata soacre Crazy Lol Asa ca ,ar trebui ,sa incercam sa modelam baietii astfel incat sa nu ne injure nurorile!ras sic
Eu sper sa imi reuseasca alcool

Si eu sper. Totusi, am inteles ceva: ca sa fii acceptata in tanara familie, trebuie sa nu critici niciodata nimic si sa te pui bine cu nora.
Bine, eu cred ca suntem mai echilibrate, ca suntem si mame de fete si putem percepe problema si din celalalt punct de vedere.

Diana, stiu ca tu ai de tras cu al tau... imi pare rau ca toata sarcina cade pe umerii tai.
Si noi avem menajera care vine de 3 ori/sapt. si face curatenie generala insa al meu e robotizat - tre' sa faca, sa faca, sa faca. Iti dai seama ca, practic, nu e nevoie, ca nu are cand sa se stranga praful dar piticul nu-l lasa in pace.
Cat despre asta am inteles ca e incomparabil mai relaxat decat acum 20 de ani. Acum isi mai calca pe inima si lasa vasele de dimineata in chiuveta stiind ca ne vine ajutorul si le spala...
Pe de alta parte i-am propus sa renuntam la menajera - ca, sincer, nu-i vad rostul - si m-a rugat sa nu... ca cica ii face bine sa stie ca e cineva care face curat in casa si e mai relaxat - la modul ca de 3 ori/ sapt. nu incepe sa aspire imediat ce intra pe usa.

bereea
Scris: Thursday, October 10, 2013 10:06 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Happy e prea mult spus, dar da, sunt multumita.Si mai sunt multumita ca mi-am luat si eu menajera o data pe saptamana, pentru mine e ok daca vinerea gasesc casa impecabila.
Sper sa gasesc solutia sa micsorez stolul, sa ramnana cateva pasarele acolo, dar acum chiar sunt prea multe.
roxinthya
Scris: Thursday, October 10, 2013 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Liz, Kali , recunosc, la varianta asta nu m-am gandit Hilar hohot hohot
Mihaela - felicitari pentru noul job - in ce domeniu este - adica ce urmeaza sa faci ? sa fi profesoara?
Eu am o stare de spirit buna si jucausa . Va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare!
Anelise
Scris: Thursday, October 10, 2013 10:52 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
roxinthya wrote:
Liz, Kali , recunosc, la varianta asta nu m-am gandit Hilar hohot hohot

Sa nu-mi spui ca tu te-ai dus repede si ai bagat o tura la spalat. sic Glumesc! Te pup! pupici
Mihaela, felicitari si din partea mea!!! newclap
mirela74chris
Scris: Thursday, October 10, 2013 11:28 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
t-mihaela wrote:
Una buna, una rea...Diana mea iar a venit machiata de la scoala , iar cearta , acuzatii de ambele parti...nu mai stiu cine greseste in ecuatia astaArgue .Poate refuz sa admit ca a crescut...poate , dar scoala cu siguranta nu are doar scop de invatare educare.plans l

off si inca ce mai ai de tras.Buddy1 Te inteleg perfect.Nici eu nu sunt de acord cu machiajul la scoala si Diana mea incerca sa ma fenteze,dar nu i-a mers.Am tot discutat cu ea ca e perioada in care tenul e proaspat si frumos si nu are nevoie de machiaj,ca merge la scoala,nu la club sau la distractie.Din nefericire,am observat ca majoritatea fetelor merg machiate si gatite la scoala.E manifestare generala.Asa ca ...eu o tin pe-a mea:se poate machia cand iese la plimbare,dar la scoala nu.

Brandusa ma bucur ca ti-ai luat o grija de pe suflet.

Diana eu nu vorbesc de lucruri aruncate prin casa si vase nespalate.Imi place sa am lucrurile puse in ordine.Soacra-mea scotea covoarele pe bara si spala perdelele saptamanal,plus aspirat de cate ori vedea o scama.Acum a imbatranit si nu mai poate.Bine ca nu a mostenit-o sotul.Eu nu suport sa strang doar eu dupa ei.Ai mei copii sunt deja mari,dar tot mai uita sa isi duca hainele murdare in cosul de rufe.Dar pot sa spun ca fiecare face dupa posibilitati.

Kali si eu ma gandesc ca am si fata si nu mi-ar place sa fie tratata rau de soacra.Al meu glumeste ca va avea grija sa ma tina ocupatasic ras ,sa nu am timp sa cicalesc nora sau ginerele.Asa ca am ajutor de nadejde in a deveni o soacra buna.CrazyHilar
marivic
Scris: Thursday, October 10, 2013 7:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
MIHAAAA,MULT SUCCES!SUPER TARE Bravoo Bravoo Bravoo firstprize firstprize
t-mihaela
Scris: Thursday, October 10, 2013 8:08 PM
Nivel

mirela74chris wrote:

off si inca ce mai ai de tras.Buddy1 Te inteleg perfect.Nici eu nu sunt de acord cu machiajul la scoala si Diana mea incerca sa ma fenteze,dar nu i-a mers.Am tot discutat cu ea ca e perioada in care tenul e proaspat si frumos si nu are nevoie de machiaj,ca merge la scoala,nu la club sau la distractie.Din nefericire,am observat ca majoritatea fetelor merg machiate si gatite la scoala.E manifestare generala.Asa ca ...eu o tin pe-a mea:se poate machia cand iese la plimbare,dar la scoala nu.

:

Exact la tine ma gandeam si speram sa zici ceva ca imi esti colega de suferintaalcool Azi dimineata am pus-o sa stearga coditele ca are un stil de makiaj cu codite, a iesit cu scandal ca asta e genul ei si eu ii suprim personalitateaNuImiPasa
E adevarat ca la scoala toate fetele se makiaza, scoala nu interzice deci cum ma pot eu lupta singura .Mi-e dor de ea cu fata curata si inocenta..uff

Roxi, nu fac mare lucru, predau trei sapt de Kroll, e un soft folosit la famacii.Dar importan e pasul, asta ramane la cv-ul meu pt oportunitati viitoare.
mirela74chris
Scris: Thursday, October 10, 2013 10:28 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
t-mihaela wrote:

Exact la tine ma gandeam si speram sa zici ceva ca imi esti colega de suferintaalcool Azi dimineata am pus-o sa stearga coditele ca are un stil de makiaj cu codite, a iesit cu scandal ca asta e genul ei si eu ii suprim personalitateaNuImiPasa
E adevarat ca la scoala toate fetele se makiaza, scoala nu interzice deci cum ma pot eu lupta singura .Mi-e dor de ea cu fata curata si inocenta..uff

Roxi, nu fac mare lucru, predau trei sapt de Kroll, e un soft folosit la famacii.Dar importan e pasul, asta ramane la cv-ul meu pt oportunitati viitoare.

Eu pot sa spun ca Diana incerca sa ma fenteze.Trebuia sa il iau pe Razvan de la scoala,iar ea se pregatea de plecare,deci nu aveam cum sa o vad ca se machia.Eronat!!Hilar Ma intalneam cu ea pe drum si ghici? O stergeam cu servetele umede pe stradaCrazy Si daca a vazut ca nu imi e rusine sa o sterg in vazul lumii,a lasat-o balta.Acum a mai crescut putin si ne intelegem mai bine,dar uneori...Argue Nervi de otel iti doresc!
denisa_rachid
Scris: Friday, October 11, 2013 1:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mihaela, felicitari si bafta multa!
t-mihaela
Scris: Friday, October 11, 2013 2:26 AM
Nivel

mirela74chris wrote:

O stergeam cu servetele umede pe stradaCrazy !

Big Laugh Big Laugh vai la asta nu m-am gandit.Am stabilit ca makiajul de scoala sa fie fara codite si cat mai invizibil...Uneori tre sa sar nitel in trecut sa vad ca si eu punesm rimel si eyeliner in cl a 9-a, nu mai spun de fond de ten aveam masca nu gluma sa acopar cosurileHilar Dar mie mi-e greu sa o vad pe ea asa ...schimbata asa de repedeuff

Denisa, multumescpupici
roxinthya
Scris: Friday, October 11, 2013 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Miha merci de raspuns si mult succes in continuare!
Adevarul ca m-am pus in locul vostru si cred ca si mie mi-ar veni tare greu sa accept unele chestii desi , la randul meu si eu am facut la fel NuStiu Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.