Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, June 12, 2013 3:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mioara, Roxy multumescCheek Kiss Sper ca va fi o seara de neuitat, ma simt atat de emotionata!
denisa_rachid
Scris: Wednesday, June 12, 2013 4:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
bereea wrote:
In toata viata mea am fost la 3 inmormantari.Ma feresc cat pot, pentru ca nu-mi place sa vad oamenii suferind.Cand a murit mama mea am fost "judecata" ca nu i-am adus nepoata la inmormantare.Ale avea aproape 7 ani, de ce sa pastreze imaginea bunicii ei moarte in sicriu, in loc sa si-o aminteasca vesela si frumoasa asa cum era in viata?

De maine Ale e in vacanta.Deja seara aceasta ramane peste noapte la prietena ei cea mai buna, ies impreuna la cina, iar mami si cu tati ies singuri- singurei sa sarbatoreasca 14 ani de casnicie

Bereea, la cat mai multi fericiti!Cheek Kiss
sandokan08ionut
Scris: Wednesday, June 12, 2013 5:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2010
La multi ani.bine ca mai sunt alti oameni fericiti.as vrea sa ma puteti asculta si pe mine Pe data de 6 luna aceasta a fost ziua mea,zi in care am aflat ca sotul meu ma înseala
Imi vine sa_mi smulg inima din piept si sa o arunc m_am saturat de viata ma doare sufletul as vrea sa ma razbun pe ea pt. Ca o cunosc dar nu stiu cum.si cu el ce sa fac nu stiu.stiu ca am 2 copii si daca ma vor judeca.DE CE DOARE ASA TARE TRADAREA NU MAI AM NICI LACRIMI SA MAI PLANG

t-mihaela
Scris: Wednesday, June 12, 2013 5:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
uff plans pale
denisa_rachid
Scris: Wednesday, June 12, 2013 5:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
sandokan08ionut wrote:
La multi ani.bine ca mai sunt alti oameni fericiti.as vrea sa ma puteti asculta si pe mine Pe data de 6 luna aceasta a fost ziua mea,zi in care am aflat ca sotul meu ma înseala
Imi vine sa_mi smulg inima din piept si sa o arunc m_am saturat de viata ma doare sufletul as vrea sa ma razbun pe ea pt. Ca o cunosc dar nu stiu cum.si cu el ce sa fac nu stiu.stiu ca am 2 copii si daca ma vor judeca.DE CE DOARE ASA TARE TRADAREA NU MAI AM NICI LACRIMI SA MAI PLANG

Imi pare rau prin ce treci! insa tu singura stii ce ai de facut. Cat despre razbunare...oricum totul se intoarce!Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceste intamplari!
kali
Scris: Wednesday, June 12, 2013 7:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
sandokan08ionut wrote:

Eu sunt cu dusul rece.Buddy1
Cum sa spui ca te-ai saturat de viata cand ai 2 copii de crescut care depind de tine si care te iubesc mai presus de toate? Te bate DD, e pacat sa spui asta.

Stai de vorba cu el si vezi ce are de gand mai departe si in functie de asta hotarasti. Poate nu crezi, dar dupa ce trece socul vei sti din instinct ce sa faci si care e drumul tau mai departe. Dupa un timp lucrurile se aseaza...

Nu are rost sa suferi atat pentru un barbat care nu va merita... si care nu da 2 bani pe sentimentele tale.
Linisteste-te si actioneaza in beneficiul tau si al copiilor. Nu te teme ca te vor judeca; nu asta trebuie sa fie marea ta frica; mai infricosator e viitorul alaturi de un barbat caruia nu-i pasa si caruia ii esti indiferenta.

Ah, lasa razbunarile pentru scenarii de filme; doar nu vrei sa faci rau ca raul se intoarce apoi asupra ta. El ti-a gresit; el are datorii morale fata de voi, nu o straina.
sandokan08ionut
Scris: Thursday, June 13, 2013 8:12 AM
Nivel

Va multumesc pentru incurajari.Aseara am putut sa stau de vorba cu el (am fost foarte calma) nu vrea sa plece ,mi_a spus ca aceasta aventura a avut loc acum 4 ani cand eu eram insarcinata,avand o sarcina cu probleme existand riscul de a pierde sarcina nu am avut voie la nimic apropo în seara asta am intalnire cu doamna
mirela74chris
Scris: Thursday, June 13, 2013 8:22 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Capul sus .Mergi inainte,indiferent ce hotarare vei lua.Si nu uita sa te iubesti si pe tine macar putin.De tine depinde cum va fi viata de acum incolo.Daca a fost acum 4 ani si ai aflat abia acum,ma intreb cum a fost relatia voastra pana sa afli ca ai fost inselata?Intelepciune si asculta-ti inima.Cat despre intalnirea cu "doamna" iti doresc mult succes,desi ,eu nu m-as cobora la nivelul ei.Banuiesc ca stia ca sotul tau e insurat.
oanamaria
Scris: Thursday, June 13, 2013 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Bereea La Multi Ani plini de iubire impreuna !Cum a foat la cina ?!
Roxi condoleante !Sa ne spui reactia Mariei,sper ca a decurs totul ok.
Sandokan imi pare rau ca treci prin asta ,dar 99%dintre barbati au acest moment de slabiciune ,de curiozitate si de nemernicie .Asta nu insemna ca vrea s ate parasesca sau alte cele ,a facut-o si gata !Asa sunt ei mai nemernici !
Eu nu inteleg ce vrei cu Doamna ?!Ce sa discuti cu ea?Tu ai de discutat cu El ,de clarificat cu el nu cu Tanti .Si daca a fost acum 4 ani de ce mai dezgropi mortii?Adica de ce o tragi pe femeia aia la raspundere ca sotul tau si-a batut joc si de ea si de tine?!Scoate-i ochii nemernicului,dar nu-ti in sira viata sa te stie tot orasul ca parca Vidra e oras ,cu toate ca -i un loc mic si o sa te stie tot satul ca ai probleme .Daca nu a fost o relatie ,ci pur si simplu doar sex lasa-i in plata Doamnului !
Canalizeaza-ti energia pe cum sa faci sa va fie bine in relatie si fiecare mai greseste ,ca de oamani suntem si niciunul nu sunte fara de pacat .Nu?!
bereea
Scris: Thursday, June 13, 2013 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
oanamaria wrote:
Bereea La Multi Ani plini de iubire impreuna !Cum a foat la cina ?!

Multumesc, Oana!Cheek Kiss A fost o seara cu adevarat minunata, doar ca acum mi-e dor de fiica-mea...abia astept sa o iau diseara.De dumnica pana vinerea viitoare va sta la o verisoara de a mea, va merge intr-o excursie la o ferma unde va si calari...se pare ca se va distra in aceasta vacanta.

Denisa, Sandokan multumesc de urariCheek Kiss

Sunt si eu de aceeasi parere cu fetele: pentru ce te cobori la nivelul lor? Mai ales daca au trecut 4 ani de atunci...sau au avut o relatie in toti acesti 4 ani?Si daca tu ai avut probleme in sarcina si el te-a inselat mi se pare ca demonstreaza ce fel de om este.Stai atenta!
sandokan08ionut
Scris: Thursday, June 13, 2013 9:57 AM
Nivel

Nu asta sa intamplat acum 4 ani.Sa va spun ea era contabila de la firma lui si acum 2 ani eu mi_am deschis o firma pe numele meu de un an am inceput sa baniesc eu ceva or. ca ea mia spus cand eram toti 3 pe la garda financiara ca ea este amanta si eu nevasta si atunci el ia spus ca este proasta ca nimeni nu e mai presus de mine si mie mia dat de gandit ,dar mia luat 1 an sa_il fac sa recunoasca in sfarsit a cedat si mia spus.I n legatura cu razbunarea nu vreau sa creada ca eu sunt proasta si tac ,eu stiam ca ea este o curva pt. ca sa culcat cu majoritatea clientilor,si ea este din bucuresti,fetelor pe el o_am iertat pt ca il iubesc mult si sa stiti ca am avut o casnicie fericita e genul de barbat care vine acasa cu diverse cadouri fara nici un motiv dar sa vedem cum stau cu uitatul IERTATIM SCRISUL VA ROG DAR ASA NERVI CAND MA GANDESC firma nu era a lui era a tatalui meu dar el umbla cu actele si ia fost oarecum frica sa spuna ca vrea sa renunte la serviciile ei.In august fac 10 ani de cand sunt cu el si nu ma suparat niciodata tot timpul a facut cum am zis eu.Aici am putut sa ma descarc caci nu am cui sa spun durerea mea VA MULTUMESC MULT CA M_ATI ASCULTAT CONTEAZA SA AI CUI SA TE DESCARCI VA MULTUMESC
oanamaria
Scris: Thursday, June 13, 2013 10:12 AM
Nivel

Atunci regleaza-ti conturile cum stii tu mai bine si apoi lasa timpul sa vindece ranile.Daca nu vei face ce vrei s afaci nu te vei linisti asa ca fa ce faci ca apoi sa te poti remonta ca o astfel de patanie te zguduie din temelii.Daca altceva nu ai ce sa-i reprosezi e super ok .Iti doresc sa iei cele mai bune decizii .

Eu ma bucur ca e Soare ,azi avem serbare ,saptamana viitoare ii luam motul lui Giuli ,imi tot fac planuri pentru afecerea mea cu crosetatul -tot felul de strategii si uite asa .
t-mihaela
Scris: Thursday, June 13, 2013 6:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Sandocan, sotul care inseala intamplator ,accidental e nemernic dar sotul car inseala pe motiv ca sotia e insarcinata si sufera e un gunoii putred care nu merita iertare .Nu uita si nu ierta, sa stie asta toata viata lui si cere-i sa repare raul facut cum se pricepe mai bine .Pastreaza-ti demnitatea NuImiPasa
sandokan08ionut
Scris: Friday, June 14, 2013 8:41 AM
Nivel

Aseara m_am razbunat si am fac injositut bine sa vedeti tupeu pe ea cand am intrebat o cand sa culcat cu el sia dat ochii peste cap si era mirata ca nu e adevarat si sotul ia spus sa recunoasca ,mia confirmat ce a spus el.Am injosit_o verbal VA MULTUMESC DIN SUFLET CA MATI ASCULTAT si iam dat o bataie ca sa nui mai trebuiasca barbatul alteia,pentru ca ea a fost tapul ispasitor
oanamaria
Scris: Friday, June 14, 2013 8:48 AM
Nivel

Dezaprob astfel de comportament ,dar acum fiecare face cum crede .Te simti mai bine dupa asta ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.