Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Bereea condoleante!
la noi e friggggg de numa. maine de intoarcem la gradinita dupa aproape 2 sapt de stat acasa.deci am mers fix 4 zile. dar macar a fost o viroza usoara zic eu, 3 zile febra, ceva tuse, muci, fara complicatii si mai ales fara prea multe medicamente. maine ne intoarcem ...nu se stie pt cat timp. dar in toate astea eu am avut o stare buna (ceea ce a surprins pe toti si pe mine mai ales). reflexoterapia a facut minuni. acum pot sa spun cu mana pe inima ca DA, merge.ma simt multttt mai bine, mai optimista, nu mai am atatea ganduri si griji nefondate . offff ce bine e sa-ti fie bine. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Da,la mine a nins!Momentan la ora asta e un grad(cu+),e naspa rau mai avem 3 luni de iarna numai din acest an,plus inca 2 din anul celalalt(pe putin)....nu putea sa ma faca mama undeva mai la caldura?? |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Waw fetelor...haideti la mine ca eu inca merg la mare si chiar inot
Multa sanatate tuturor!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bere, condoleante!
Alexandra, sanatate multa !!
Raly, asa ma intrebam si eu ... oare in Miami cum o fi acum?
Denisa, esti chiar obraznica ... trimite si tu soare, sambata macar ca am o nunta si sunt cam golasha .
Parca e prea frig pentru luna octombrie ...nu prea am avut parte de primavara si toamna doar iarna si vara . De 3 zile am dat drumul la centrala ca scoteam aburi pe gura .
Noi suntem bine , sanatosi Doamne ajuta , Kari a inceput bine clasa a 2-a iar bubu mic face progrese zi de zi . Greu cu doi copii activi...
Va pupacesc pe toate |
|

| Alexandra, Taty multumesc!
Plec de aici ca sa nu va molipsesc si pe voi cu starea mea.... |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| prea tarziu Brandusa....azi dimineata am aflat ca fratele meu e in spital pentru a 4-a oara intr-un an, ma dispera, e mai mare cu 16 ani decat mine si e mai rau decat un copil, are diabet, face insulina, nu respecta tratamentul, regimul...vine la spital ca stie ca are doua surori care sar imediat sa-l ajute, suna si noi, gata, mai ales sora-mea ca e mai mica cu 2 ani decat el si sunt mai apropiati....eu sunt mai rea un pic ( sau mai realista ) |
|

| Imi pare rau, Verusca
Viata e tare frumoas acand cei dragi ai nostri sunt tineri , sanatosi, dar cand ajung in varsta si se apropie mare plecarea duc cu ei si o bucatica din sufletul si inima noastra.Eu simt ca explotez, incerc sa ma prefac, dar nu mai reusesc. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Taty, trimit un picut de soare special pentru tine sambata!!!
Verusca, multa sanatate fratelui tau! Nu stiu ce sa zic, nu trebuie judecati oamenii, caci pentru unii cateodata e mai important sa traiasca viata asa cum o vor (chiar daca asta presupune excese, neluat in semaa sfaturi medicale etc etc), chiar daca asta inseamna sa o scurteze cu x ani, decat sa traiasca 100 de ani din care sa nu priceapa mai nimic...Zic si eu. oricum, multa sanatate!!
Bereea, capul sus! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Verusca- multa sanatate fratelui tau.Incearca sa nu-l judeci prea tare.Poate a obosit sa lupte .....sau poate cine stie ce poate fi in sufletul fiecaruia Multa putere iti doresc ! |
|

| Denisa ma bazez pe tine .
Verusca, imi pare rau de fratele tau !
Bere, trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca, de la o anumita varsta in sus, toti vom merge pe acelasi drum. Cateodata e mai greu de acceptat, mai ales cand este vorba despre cineva tanar. .
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multa sanatate tuturor,putere si curaj pentru a merge mai departe,.... Eu am cazut in butoiul cu melancolie,tristete,infrigurare,insingurare si nu stiu daca mai ies de acolo,....Poate este de vina timpul,.... Incerc sa fiu cat mai nesimtita si nepasatoare,dar nu-mi iese tot timpul...... Maine voi merge la masa festiva data de domnul primar in cinstea tuturor profesorilor din comuna,caci sambata este Ziua Educatiei si ne sarbatoreste maine.Asa ca sper sa mai ies putin din butoi Va pup si va doresc tot binele din lume! |
|

| Distractie frumoasa ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc Taty! Si.....Multa sanatate,impliniri sufletesti,realizari,.....tuturor colegelor din breasla! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Marivic -iti inteleg starea.Dar iti doresc din tot sufletul sa te distrezi la evenimentul organizat de primarie , si mult succes in profesia ta Eu nu stiu cand si unde m-am ratacit .Se pare ca la un moment dat m-am incurcat in hatisurile vietii , iar acum am ajuns undeva... nu stiu unde.Nu stiu nici cand si nici cum sa ajung acolo unde trebuie.Si nici nu mai am puterea sa lupt.De fapt nici nu mai stiu unde trebuie sa ajung. |
|
|