Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| michi wrote:Dar nu-i bai aseara am iesit cu fetele si copii in oras si ne-am distrat super.Iar pe el l-am lasat acasa -si fara mancare-:009.
La multi ani, Michi
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| La multi ani Michi! La multi ani Giulia! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Michi,f bine ai facut!Ce ma bucur ca ti ai dus planul pana la capat.Cu toate ca ma asteptam ca omul sa te lese asa sa fierbi in sucul tau propriu si sa apara pe seara,ca un gentleman ,cu un buchet de flori,ceva!Sa stii tu ca indifernta omoara omul!Am citit mai demult ca la voi probleme sunt vechi,nu e o ratacire de moment.Stai de vorba cu el si zii tot ce te deranjeaza la el.Cred ca e f greu sa convetuiesti cu un om care se comporta asa!Fa ceva si schimba situatia
Fetelor,va multumesc pt urari!N am facut nimic special ieri,doar ca i am pregatit Dariei la cina,penne arabiata ,una din mancarurile ei preferate!Deci o cina in doua,in stil italian !
Va urez o zi insorita.Aici straluceste soarele,cum nu a mai facut o de mult! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Iulia- am stat de vorba de nenumarate ori.Dar este foarte influentat de sora lui.As spune chiar subjugat.Pentru el ea (sora) este cea mai frumoasa , desteapta , cu cel mai bun gust etc.etc.Iar ea se plange mereu la el cum de cu atata frumusete si destepatciune nu a fost suficient de rasfatata de barbati.Drept pentru care el nu trebuie sa-si resfete nevasta ca nici ea nu a fost rasfatata.Iar toata atentia o merita ea , ca doar este sora mai mai mare si este atat de ....perfecta.Iar el este la fel de perfect .Si cum de sus de unde s-au catarat pe soclu este greu sa privesti in jos.....Eu am cam inceput sa ma obisnuiesc , si sa nu mai fiu afectata ca inainte.Dar mai sunt si zile in care simt nevoia nu neaparat sa-mi spuna macar un MULTUMESC. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Michi, asta-vara am avut probleme cu sora sotului meu careia i se parea ca eu nu mai pot de grija ei. Si asta pentru o vorba scoasa din context si transmisa prin radio-sant.Sotul meu a venit foarte suparat la mine acuzandu-ma de cate in luna sio in stele.De fata cu el am sunat-o , am lamurit problemea si i-am spus sa nu ma mai deranjeze ca nu-mi place de ea si nu simt nevoia sa avem vreo legatura .Dragostea cu de-a sila nu se poate.Sotul meu a cam ramas cu gura cascata, nu-i venea sa creada de ce i-a auzit urechile, dar ma lasa in pace cu sora-sa acum.
Ieri a chemat la munca un ofiter de la carabinieri care mi-a spus ca trebuie sa vina la firma sa stea de vorba cu noi pentru o problema importanta.La telefon nu a vrut sa spuna despre ce este vorba si m-a facut tare curioasa.Au venit 2 ofiteri insotiti de niste carabinieri, cu niste fete foarte serioase si oficiale.Ce se intamplase? Cu 2 zile inainte trimisesem niste carti in omagio presedintelui consilului da ministri si fiecarui ministru in parte.Ministrul apararii a primit , in loc de carte, un cec de 5000 de euro. Si au venit sa vada ce si cum.Pana la urma ne-am lamurit, am si ras bine si i-am trimis la firma de curierat care, probabil, au inversat din greseala expeditiile. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, nostima situatia.
Michi, cred ca problema mare e la sotul tau, cu el trebuie "lucrat", nu cu sora. Exemplul personal:nimeni nu s-a "asternut" peste noi nici cu pareri, nici cu fapte, daca noi nu am dorit acest lucru. Desi incercari si mici atacuri au mai fost, le-am facut elegant fata impreuna, amandoi, fara sa iesim sifonati din vreo situatie si fara discutii urate intre noi noi. E foarte important sa ai un management impecabil al casniciei, astfel incat nimeni sa nu se interpuna intre voi si linistea voastra. Trebuie sa fii isteata si sa discuti acest lucru nu cand sunt nervii in floare, ci, stii tu, in momentele voastre de tandrete. Mute lucruri se rezolva in dormitor, acolo unde cumnata nu este. Fii sireata, cu un pas inaintea cumnatei si-ti va fi bine in casnicie. Succes!
La mine stare de bine pentru ca se apropie mult asteptatul week-end. |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Fetele multumesc pentru sfaturi! Am sa incerc sa fiu si un picut mai sireata poate tine Bereea - super tare faza cu incurcatura facuta de firma de curierat.Imi inchipui ce figura o fi facut bietu om cand a vazut ca a primit un cec de 5000 euro . |
|

| michi wrote:Bereea -  super tare faza cu incurcatura facuta de firma de curierat.Imi inchipui ce figura o fi facut bietu om cand a vazut ca a primit un cec de 5000 euro .
si ce suparat o fi fost ca nu sunt pe numele lui |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am o stare nu prea roz,.....poate este de vina timpul,...poate cineva..... Ieri am muncit pt un an.....Am spalat,am intins,am fost in targ dupa legume pt conserve,am bagat castraveti,gogosari,pt iarna,am pregatit cu toti copiii cele trebuincioase pt zacusca,am facut mancare,....astazi,terminam de facut zacusca,fasolea lata la borcan si ardeiul capia...... CE bine este cand ai ajutoare, ... dar tot a fost munca titanica..... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Noi astazi am inceput din nou scoala ,gradinitza dupa o lunga si prelungita vacantza de vara plus sarbatorile religioase care parca nu se mai terminau.Anul acesta au cazut toate imediat dupa acea vacantza de vara.Cu toate ca eu imi iubesc nespus de mult copii si imi place sa petrec cu ei mult timp impreuna am simtit deodata ca este prea mult ptr mine ,ptr ei si pentru noi.Cat putem sa ne plimbam ,jucam,vizitam si sa dormim in cort.Gata ma saturases si-mi cautau in ultimele zile linistea si coltul unde puteam sa ma retrag! Astazi in schimb m-am simtit asa de libera si era asa o liniste in casa si credeti-ma ca am profitat din plin de ea ,asa de mult imi lipsea. Dar binenteles numai pana la amiaza cand toti s-au intors si nu singuri cu inca vreo 4 copii dupa ei. Deci ei au continuat distractia ! Revansa mi-am luat-o insa de la 7.30 seara cand nimeni nu ma prinde pe acasa am inceput sa dansez "dansurile orientale "mai bine spus fac sport prin dansul burtii si nu numai ca ma ajuta sa slabesc ma face sa ma simpt super bine parca plutesc imi da asa o senzatie de bine si de armonie intre mine ,corpul meu si lumea care ma inconjoara,plus ca voi avea si spectacole cu public si asta ma incanta si mai mult. Cine are timp si ocazie sa invete asa ceva i recomand sa incerce este minunat ! Hai ca v-am innebunit dar am vrut sa va trasmit putin din ceea ce simpt eu exact acuma .Va pup si va doresc o saptamana binecuvanta plini de lucruri minunate! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Cine pune sa admiram pe video un asemenea dans ?
|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| endy wrote:Cine pune sa admiram pe video un asemenea dans ?
As pune dar nu stiu cum pot sa pun video pe forum....rusine dupa atatzea ani ! Dar este plin you tube de asa ceva! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pup cu drag si va doresc numai bine tuturor| |
|

| Azi sunt trista...foarte trista... |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Imi pare rau ... nu lasa tristetea sa te doboare ! dupa ploaie o sa vina si soare pe strada ta !!! Trebuie sa gandesti pozitiv Toti avem necazuri , sa nu ne lasam doboriti ! |
|
|
|