Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| ccotorceanu wrote:Nu am crezut niciodata ca voi trai ce traiesc de un an si jumatate o singuratae sfasietoare cu toate ca sunt cu ai mei parinti .Sufletul imi plange de singuratate.Nu mai pot la propriu sa ma mai atasez de cineva si totusi imi duc viata pe un fagas normal dar ma simt a nimanui.Nu mai gasesc forta in mine sa mai am pe cineva alaturi sa imi refac viata .Toti imi spune sa iert,sa uit sa fiu mai deschisa dar cu sufletul ce fac fratilor ca el nu uita si il doare?http://www.youtube.com/watch?v=tmzoN_afPGk
Pentru unii e atat de greu sa gaseasca un moment de singuratate. Ironic... Daca ti-ai lasat sufletul prin alte parti, la un iubit/iubita, la un loc anume, atasat de lucruri materiale, recupereaza-l. Ai mare nevoie de el. Odata ce TE vei recupera, vei gasi si puterea de a merge inainte fara mare greutate. Daca trebuie sa ierti, iarta, si iarta-te si pe tine. De uitat, nu cred ca este cazul, mai ales daca ai iertat :)
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/18/2013 Mesaje: 5
| Iti multumesc pentru sfat si sa stii ca asa am sa fac.De iertata l-am iertat mai trebuie sa ma iert si pe mine si la asta lucrez cu mare drag pentru ca vreau sa imi refac viata frumos.Am terminat o facultate acum mai fac o scoala de asistente medicale sunt in primul an sper sa fie bine pana la urma cu ajutorul lui Dumnezeu |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ma seaca abundenta de informatii sau dezinformatii cu privire la data de 1 octombrie Nu stiu pentru ce atata tam-tam... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Dar ce e la 1 octombrie? |
|

| Bereea, sincer nu mai citesc decat titlurile le vad acum si le si sterg, insa ceva de genul ca marile puteri se pregatesc de un dezatru foarte mare, ca sua a comandat nu stiu cate tone de mancare si de apa pana pe 30 septembrie, ca trupele americane nu au voie s aparaseasca tara, ca rusia are un tratat cu sua in caz de un incident major...si deja gata, m-am umplut de nervi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| EU SUNT PE DINAFARA,TOTAL...... |
|

|
Mda , si eu tot pe dinafara! Totul e in mana lui Dumnezeu, asa ca nu vad de ce trebuie sa-mi bat eu capul.Sa ne traim clipa! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/18/2013 Mesaje: 5
| Eu sunt genul Toma necredinciosul dar cum este vremea in momentul de fata nu prea stiu ce sa spun.Eu sunt de parere ca nu poti prevedea cum va fii vremea dupa 3 luni de zile ,nu stii cum este maine daramite atunci.Da in Rusia intotdeauna a fost mai frig si iarna la ei sa instalat mai repede dar nu se va stii decat cu o zi ,2 maxim inainte nu dupa 3 luni |
|

| bereea wrote:
Mda , si eu tot pe dinafara! Totul e in mana lui Dumnezeu, asa ca nu vad de ce trebuie sa-mi bat eu capul.Sa ne traim clipa!
Total de acord, de aia tocmai ziceam ca deja ma enerveaza atata informatie aruncata pe internet...ca daca e sa fie ceva, va fi oricum, asa ca la ce bun sa stiu dinainte?!? |
|

| Ma simt obosita! Sotului meu i s-a pus pata aseara sa varuiasca salonul.Eu trebuia sa merg cu Ale la o festa.Dupa o zi de munca, fugi dupa var, du copchilul la distractie, fa mofturile barbatului ca sa nu raman cu salnul nevaruit .Aseara la ora 11 eu inca frecam pavimentul in conditiile in care azi dimineata m-am trezit la 4.30 ca sa merg la munca.Am ajuns inapoi acasa la 11.30 si am trecut iar la curatenie.M-am suparat:sotul meu are impresia ca eu sunt vreo masinarie ceva.Asa ca azi la amiza l-am lasat flamand, mi-am luat pruncul si ne-am relaxat la restaurant.Asa! |
|

| Misto pedeapsa...... Cum a reactionat?Pupic sa treaca starea de oboseala... |
|

| Cum a reactionat? A dormi vreo 4 ore |
|

| Phuuuuuu, |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:Ma simt obosita! Sotului meu i s-a pus pata aseara sa varuiasca salonul.Eu trebuia sa merg cu Ale la o festa.Dupa o zi de munca, fugi dupa var, du copchilul la distractie, fa mofturile barbatului ca sa nu raman cu salnul nevaruit .Aseara la ora 11 eu inca frecam pavimentul in conditiile in care azi dimineata m-am trezit la 4.30 ca sa merg la munca.Am ajuns inapoi acasa la 11.30 si am trecut iar la curatenie.M-am suparat:sotul meu are impresia ca eu sunt vreo masinarie ceva.Asa ca azi la amiza l-am lasat flamand, mi-am luat pruncul si ne-am relaxat la restaurant.Asa! Iarta-l, a vrut sa iti arate si el ca este harnic. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bereea,pai oricum aveai in plan sa varuiesti!Acum ori niciodata ... .Glumesc,bineinteles.Sper ca ti au trecut nervii pe sot.
La noi e toamna de a dreptul.Bate vantul cu putere,soarele n a mai iesit pe cer de ieri la 12.Speram la o saptamana mai calda,mai insorita,fara ploaie si vant.Am auzit ca vineri vor fi pana la 25 de grade!Asta da veste
O duminica frumoasa!
|
|
|