Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Saturday, September 7, 2013 8:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
pupici
endy
Scris: Sunday, September 8, 2013 3:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Eu nu mai am tata de 29 de ani si atunci am simtit ca mi s-au taiat radacinile .Cind ma rog ma rog si de el sa fie steaua mea calauzitoare
marivic
Scris: Sunday, September 8, 2013 6:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Offfff Cray Cray Cray
denisa_rachid
Scris: Sunday, September 8, 2013 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mihaela, multa sanatate tatalui tau!

Eu...o stare naspa (dar sper sa treaca, caci ce nu e trecator in viata asta!!!)... Nici eu nu mai a tata din 2004pale si tare mult mi-l doresc inapoi!!!
raly
Scris: Sunday, September 8, 2013 9:33 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Si eu am avut impresia ca a fost cea mai scurta vara!La noi dimineatza e extrem de rece,azi dimi a fost 5 grade,deci vara e departe!ras ras
Eu astazi dupamasa m-am simtit very,very happy!L-am dus pe Cosmin la o nunta sa danseze(surpriza pentru miri)el merge de mai mult timp cu domnul profesor de la dans la astfel de activitati insa eu abia azi l-am vazut,si cand s-a ridicat toata sala in picioare sa-l aplaude am simtit ca-mi dau instantaneu lacrimile,m-am simtit in al 9-lea cer!SimplyLove
fdianamaria
Scris: Sunday, September 8, 2013 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Bereea, portocaliul merge super cu verdele dar si cu albastrul intens si cu maroul puternic. ras
Miha, sanatate taticului tau !!! Al meu nu mai e...dar nici nu am apucat sa-i simt lipsa pentru ca nu am fost prea apropiati.
Eu am fost harnicuta zilele astea...am pus dulceata de prune, am facut placinta cu prune...muuuulte prune mi-au trecut prin mana zilele astea sic
Sunt curioasa cum imi ies analizele de sange...Am dureri de burta aiurea zi de zi, mai ales dupa-masa, dar fagaduiesc la o imbunatatire de la sarbatori incolo macar.
O saptamana usora va doresc !!!!
bulibuli
Scris: Sunday, September 8, 2013 10:48 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
raly wrote:
Si eu am avut impresia ca a fost cea mai scurta vara!La noi dimineatza e extrem de rece,azi dimi a fost 5 grade,deci vara e departe!ras ras
Eu astazi dupamasa m-am simtit very,very happy!L-am dus pe Cosmin la o nunta sa danseze(surpriza pentru miri)el merge de mai mult timp cu domnul profesor de la dans la astfel de activitati insa eu abia azi l-am vazut,si cand s-a ridicat toata sala in picioare sa-l aplaude am simtit ca-mi dau instantaneu lacrimile,m-am simtit in al 9-lea cer!SimplyLove

Vai de mine, eu boceam de-a binelea!!! Ce frumos... cred ca ti-a crescut inima cat un dovleac! Felicitari si mult succes lui Cosmin in continuare.
mirela74chris
Scris: Sunday, September 8, 2013 11:33 PM

Inregistrat: 10/17/2009
Raly ,imi pot inchipui cum te-ai simtit.innori La fel m-am simtit si eu cand a dansat Diana ,pentru prima data, in public.Tare mandra.Felicitari!Cosmin e si frumos pe deasupra!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Miha multa sanatate tatalui tau.Cheek Kiss

Denisa trimit pupici si imbratisari ca sa treaca starea nasoalacomputerlove Cheek Kiss

Diana sarcina usoara si ai grija de tine.Evita efortul.Pentru durerile de burta cred ca ti-a recomandat medicul tau ceva.Cheek Kiss
alexandrabogdan
Scris: Monday, September 9, 2013 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
starea mea de tristete si melancolie se mentine inca. na ....poate nu e chiar tristete dar asa un fel de ....parca imi lipseste cevaCray nu imi place ca vine frigul .....brrrr, zilele vor fi tot mai scurte. de luni copila incepe gradinita .....a crescut puiul meu si ma tot intreb oare cand?? ma tot gandesc la un alt pui si pe cand eram cat de cat hotarata, am stat de vb cu medicul care m-a urmarit cu sarcinile anterioare, si avand in vedere problemele care au fost mi-a recomandat inainte a de ramane insarcinata un set de analize (profil trombofilic, analize pt boli autoimune) care costa nici mai mult nici mai putin de 1000 lei. bani pe care deocamdata nu ii am. asa ca iar suntem in stand by.si toate la un loc = stare nedefinita
bereea
Scris: Monday, September 9, 2013 9:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
raly wrote:

Imi imaginez ce emotionata erai, dar si cat de mandra de flacaul tau cel talentat!Bravoo Bravoo

Diana, sarcina usoara! Odihneste-te!

Denisa, computerlove

Alexandra, computerlove
kali
Scris: Monday, September 9, 2013 9:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alexandra, incearca sa nu te amorsezi singura si sa-ti intretii starile...
Ce sa mai zic de zona noastra, unde nu am mai avut mai mult de 20 grade din 20 august, copiii imi incep scoala - 2 bc - si gradinita - 2 bc - iar asta pentru noi inseamna maraton dimineata de ajung la serviciu deja obosita... etc... etc... si inca incerc sa vad partea plina a paharului.

Mirela, Buli, va pup!

Diana, ai grija de tine, ca la cat a fost de dorit puiul...

Raly, m-am gandit la tine... intr-o noapte.Hilar La modul ca am trecut prin Medias, in tranzit, insa era tarziu tare.DistanceKiss In rest... ce sa-ti spun... e mai cald la voi decat la noi.
Iar despre Cosmin, felicitari si cat mai multe satisfactii de pe urma lui. Si eu as fi bocit de mi-ar fi sarit camasa de pe mine.

mirela74chris
Scris: Monday, September 9, 2013 9:57 AM

Kali pup si eu.Sa va fie de bine plimbarica.Sper ca v-ati incarcat bateriileCheek Kiss

Alexandra nu dispera,aduna-te.Bebe ar putea veni cand nici nu te gandesti.Dumnezeu le aseaza pentru toti asa cum trebuieCheek Kiss
alexandrabogdan
Scris: Monday, September 9, 2013 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
mirela74chris wrote:
Kali pup si eu.Sa va fie de bine plimbarica.Sper ca v-ati incarcat bateriileCheek Kiss

Alexandra nu dispera,aduna-te.Bebe ar putea veni cand nici nu te gandesti.Dumnezeu le aseaza pentru toti asa cum trebuieCheek Kiss

nu disper! si bebe NU trebuie sa apara fara sa fac aceste analize ....riscurile de avort spontan sau retard de crestere intrauterina nu sunt de lepadat. se poate sa nu am nimic ....dar de ce a risc?? am inceput sapt prost ....dar sper sa ma adun sic
kali
Scris: Monday, September 9, 2013 10:04 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
mirela74chris wrote:

Multumim!! Da, bateriile sunt incarcate. Problema e ca mi-a deschis apetitul si nu prea mai am stare, cu atat mai mult cu cat nici nu mai avem timp...

Ei, imi intru eu in ritm acusi si nu ma mai gandesc la vacante si plimbari...
mirela74chris
Scris: Monday, September 9, 2013 10:15 AM

kali wrote:

Multumim!! Da, bateriile sunt incarcate. Problema e ca mi-a deschis apetitul si nu prea mai am stare, cu atat mai mult cu cat nici nu mai avem timp...

Ei, imi intru eu in ritm acusi si nu ma mai gandesc la vacante si plimbari...

Te cred!Ce e mai frumos decat timpul petrecut in bratele iubitului,fara urma de griji?coeur Normal ca iti intri in ritm.Escapadele au si ele rostul lor.Daca am fi in continua vacanta,nu am mai aprecia...Crazy

alexandrabogdan wrote:

nu disper! si bebe NU trebuie sa apara fara sa fac aceste analize ....riscurile de avort spontan sau retard de crestere intrauterina nu sunt de lepadat. se poate sa nu am nimic ....dar de ce a risc?? am inceput sapt prost ....dar sper sa ma adun sic

Eu ma refeream ca atunci cand trebuie sa vina bebe,vor fi si bani de analize si totul asa cum trebuie.Nici eu nu sunt de acord sa risti.Mai ales cand stiu cat de greu este sa pierzi o sarcina...computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.