Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Eu nu mai am tata de 29 de ani si atunci am simtit ca mi s-au taiat radacinile .Cind ma rog ma rog si de el sa fie steaua mea calauzitoare |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Offfff |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mihaela, multa sanatate tatalui tau!
Eu...o stare naspa (dar sper sa treaca, caci ce nu e trecator in viata asta!!!)... Nici eu nu mai a tata din 2004 si tare mult mi-l doresc inapoi!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si eu am avut impresia ca a fost cea mai scurta vara!La noi dimineatza e extrem de rece,azi dimi a fost 5 grade,deci vara e departe! Eu astazi dupamasa m-am simtit very,very happy!L-am dus pe Cosmin la o nunta sa danseze(surpriza pentru miri)el merge de mai mult timp cu domnul profesor de la dans la astfel de activitati insa eu abia azi l-am vazut,si cand s-a ridicat toata sala in picioare sa-l aplaude am simtit ca-mi dau instantaneu lacrimile,m-am simtit in al 9-lea cer! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Bereea, portocaliul merge super cu verdele dar si cu albastrul intens si cu maroul puternic. Miha, sanatate taticului tau !!! Al meu nu mai e...dar nici nu am apucat sa-i simt lipsa pentru ca nu am fost prea apropiati. Eu am fost harnicuta zilele astea...am pus dulceata de prune, am facut placinta cu prune...muuuulte prune mi-au trecut prin mana zilele astea  Sunt curioasa cum imi ies analizele de sange...Am dureri de burta aiurea zi de zi, mai ales dupa-masa, dar fagaduiesc la o imbunatatire de la sarbatori incolo macar. O saptamana usora va doresc !!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| raly wrote:Si eu am avut impresia ca a fost cea mai scurta vara!La noi dimineatza e extrem de rece,azi dimi a fost 5 grade,deci vara e departe! Eu astazi dupamasa m-am simtit very,very happy!L-am dus pe Cosmin la o nunta sa danseze(surpriza pentru miri)el merge de mai mult timp cu domnul profesor de la dans la astfel de activitati insa eu abia azi l-am vazut,si cand s-a ridicat toata sala in picioare sa-l aplaude am simtit ca-mi dau instantaneu lacrimile,m-am simtit in al 9-lea cer!
Vai de mine, eu boceam de-a binelea!!! Ce frumos... cred ca ti-a crescut inima cat un dovleac! Felicitari si mult succes lui Cosmin in continuare. |
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Raly ,imi pot inchipui cum te-ai simtit. La fel m-am simtit si eu cand a dansat Diana ,pentru prima data, in public.Tare mandra.Felicitari!Cosmin e si frumos pe deasupra!
Miha multa sanatate tatalui tau.
Denisa trimit pupici si imbratisari ca sa treaca starea nasoala
Diana sarcina usoara si ai grija de tine.Evita efortul.Pentru durerile de burta cred ca ti-a recomandat medicul tau ceva. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| starea mea de tristete si melancolie se mentine inca. na ....poate nu e chiar tristete dar asa un fel de ....parca imi lipseste ceva nu imi place ca vine frigul .....brrrr, zilele vor fi tot mai scurte. de luni copila incepe gradinita .....a crescut puiul meu si ma tot intreb oare cand?? ma tot gandesc la un alt pui si pe cand eram cat de cat hotarata, am stat de vb cu medicul care m-a urmarit cu sarcinile anterioare, si avand in vedere problemele care au fost mi-a recomandat inainte a de ramane insarcinata un set de analize (profil trombofilic, analize pt boli autoimune) care costa nici mai mult nici mai putin de 1000 lei. bani pe care deocamdata nu ii am. asa ca iar suntem in stand by.si toate la un loc = stare nedefinita |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| raly wrote:Eu astazi dupamasa m-am simtit very,very happy!L-am dus pe Cosmin la o nunta sa danseze(surpriza pentru miri)el merge de mai mult timp cu domnul profesor de la dans la astfel de activitati insa eu abia azi l-am vazut,si cand s-a ridicat toata sala in picioare sa-l aplaude am simtit ca-mi dau instantaneu lacrimile,m-am simtit in al 9-lea cer!
Imi imaginez ce emotionata erai, dar si cat de mandra de flacaul tau cel talentat!
Diana, sarcina usoara! Odihneste-te!
Denisa,
Alexandra, |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexandra, incearca sa nu te amorsezi singura si sa-ti intretii starile... Ce sa mai zic de zona noastra, unde nu am mai avut mai mult de 20 grade din 20 august, copiii imi incep scoala - 2 bc - si gradinita - 2 bc - iar asta pentru noi inseamna maraton dimineata de ajung la serviciu deja obosita... etc... etc... si inca incerc sa vad partea plina a paharului.
Mirela, Buli, va pup!
Diana, ai grija de tine, ca la cat a fost de dorit puiul...
Raly, m-am gandit la tine... intr-o noapte. La modul ca am trecut prin Medias, in tranzit, insa era tarziu tare. In rest... ce sa-ti spun... e mai cald la voi decat la noi. Iar despre Cosmin, felicitari si cat mai multe satisfactii de pe urma lui. Si eu as fi bocit de mi-ar fi sarit camasa de pe mine.
|
|
| Kali pup si eu.Sa va fie de bine plimbarica.Sper ca v-ati incarcat bateriile
Alexandra nu dispera,aduna-te.Bebe ar putea veni cand nici nu te gandesti.Dumnezeu le aseaza pentru toti asa cum trebuie |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mirela74chris wrote:Kali pup si eu.Sa va fie de bine plimbarica.Sper ca v-ati incarcat bateriile Alexandra nu dispera,aduna-te.Bebe ar putea veni cand nici nu te gandesti.Dumnezeu le aseaza pentru toti asa cum trebuie
nu disper! si bebe NU trebuie sa apara fara sa fac aceste analize ....riscurile de avort spontan sau retard de crestere intrauterina nu sunt de lepadat. se poate sa nu am nimic ....dar de ce a risc?? am inceput sapt prost ....dar sper sa ma adun |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mirela74chris wrote:Kali pup si eu.Sa va fie de bine plimbarica.Sper ca v-ati incarcat bateriile
Multumim!! Da, bateriile sunt incarcate. Problema e ca mi-a deschis apetitul si nu prea mai am stare, cu atat mai mult cu cat nici nu mai avem timp...
Ei, imi intru eu in ritm acusi si nu ma mai gandesc la vacante si plimbari... |
|
| kali wrote:
Multumim!! Da, bateriile sunt incarcate. Problema e ca mi-a deschis apetitul si nu prea mai am stare, cu atat mai mult cu cat nici nu mai avem timp...
Ei, imi intru eu in ritm acusi si nu ma mai gandesc la vacante si plimbari...
Te cred!Ce e mai frumos decat timpul petrecut in bratele iubitului,fara urma de griji? Normal ca iti intri in ritm.Escapadele au si ele rostul lor.Daca am fi in continua vacanta,nu am mai aprecia...
alexandrabogdan wrote:nu disper! si bebe NU trebuie sa apara fara sa fac aceste analize ....riscurile de avort spontan sau retard de crestere intrauterina nu sunt de lepadat. se poate sa nu am nimic ....dar de ce a risc?? am inceput sapt prost ....dar sper sa ma adun Eu ma refeream ca atunci cand trebuie sa vina bebe,vor fi si bani de analize si totul asa cum trebuie.Nici eu nu sunt de acord sa risti.Mai ales cand stiu cat de greu este sa pierzi o sarcina... |
|
|