Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| giulia_mamik wrote:A fost cea mai scurta vara ever  ..
Si eu am aceeasi senzatie. Poate de aceea ma incapatanez sa nu scot inca hainele groase de la naftalina. Un week-end placut si cu soare va doresc. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| giulia_mamik wrote:Bereea,si noi am schimbat culoarea de pe hol si in dormitorul Dariei!Un verde deschis,placut si parca nu ma pot impaca cu aceasta nuanta.Ochiul meu inca nu o accepta.Posibil ca eram obisnuita cu nuanta de dinainte!Oricum degraba nu mai varuim fiindca se face destul deranj si cel putin mie imi ia cateva zile sa pun totul la loc  !Spor la varuit pt cand va fi momentul! Eu am inceput sa inlocuiesc hainele de vara cu cele groase!A fost cea mai scurta vara ever  ..
La noi peretiis unt galbeni, mobila portocalie, covorul galben/portocaliu...si acum sotul insista sa schimbam culoarea peretilor pentru ca s-a saturat de galben.Ce altceva ar merge cu portocaliu?
La noi e inca vara, ieri 35 de grade, azi 33...m-am saturat de atata caldura...vreau sa vina toamna! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Si eu am avut aceeasi senzatie:ca a fost cea mai scurta vara , mai ales ca nu am avut decat 8 zile de concediu .Parca nici de caldura nu m-am saturat desi au fost perioade bune de canicula.Nici eu nu am schimbat garderoba , ma gandesc probabil ca la mine mai vine odata vara Bereea spor la varuit |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si mie imi pare rau ca a trecut vara! Bere merge verde! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc, Michi!
Roxy, la verde ma gandeam si eu, dar ar trebui sa nimeresc o anumita nuanta cred
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Bereea, verde fisitc merge bine cu portocaliu ...si nu trebuie neaparat o culaore tare, se poate "inmuia" culoarea cu alb... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| A o stare ca nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang.Il asteptam pe taica-meu la noi pe 15 ,acum na belea ca tre sa anulez biletul .A facut un control de rutina si au gasit niste probleme de colon...dar ce om trecut de 60 de ani nu are pb de colon?In fine, omul vrea sa se opereze ,degeaba am incercat sa-l fac sa amane pt la anul. Astept email de la agentie poate nu platesc penalitati pe motiv de urgente medicale,nu stiu , eu am incercat . Pe de alta parte ma bucur ca iarna e lunga ,taica-meu s-ar fi plictisit de moarte la mine ,nu conduce nu are libertate de miscare ,ar sta ca un pitzigoi in colivie. ...daca ma gandesc bine cred ca mai bine ma bucur ca nu vine acum in iarna .
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mihaela de multe ori tot raul este spre bine, o sa vezi...poate mai bine ca a depistat din timp problemele...sanatate sa se faca bine |
|
| Multumesc.sanatate sa fie ca vine el la primavara..I-am luat un scuter electric de mers pe trotusr si s-a suparat cica gata il trec la legume Pai altfel nu tine pasul cu noi ,merge ca melcul...of batranetile |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Uofff,ma cuprinde un sentiment asa trist cand ma gandesc ca parintii imbatranesc,se imbolnavesc iar noi nu putem face mare lucru sa oprim acest proces!Mai ales cand esti la mii de km departare.Mihaela,mai ai frati,surori?Tatal tau e pe maini bune in tara?Cred ca e mai bine asa,sa ramana iarna asta acasa si sa se faca bine si apoi va avea el timp de plimbaceli Bereea,noi am varuit un verde fistic mai intens asa,avem mobila maronie,parchetul un maro deschis,acum problema e ca avem perdeaua crem.Parca nu mai da asa bine.Ma gandesc oricum sa inlocuiesc draperia care e o nuanta asa mai portocalie,cu una verde.Inainte am avut un crem unt.In sufrageria a ramas aceasi nuanta.Nu ma risc sa fac schimari prea mari caci aici ne petrecem marea majoritate a timpului si la cat sunt eu de sucita s ar putea sa nu ma impac cu nuanta sau sa mi se para ca nu da bine cu mobila,perdeaua,draperia si sa vreau alte modificari.Prefer sa nu mi complic existenta Eu fara chef de multe lucruri!Pleaca soata joi din tara si parca mi se ineaca toate corabiile .
O sambata usoara,fara prea multe complicatii domestice! |
|
| Giulia, multumesc de intrebare Da am frati in tara ,deja consiliul de familie a hotarat ca unul din ei sa se mute la tata sa nu mai stea singur .E pe maini bune ...de fapt cumnata mea e zana buna acolo ca frate-meu mai calca in strachini dar per total cred ca e o decizie buna sa nu mai fie singur . Si pe mine m-a cuprins melancolia cand am luat scooterul, a fost un soc ,am plans inecat sa nu ma vada nimeni ,e trist .Tata spunea mereu ca viata lui s-a cam terminat si eu vreau sa ii arat ca viata abia incepe ,e timpul lui la relaxare ,fara griji fara platit intretinere ...asa plimbari in scooter pe trotuare curate si fara caii turbati in jur si sa faca shopping si de placere nu doar de nevoie ...eh iar dau apa la soricei |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Asa este,Miha.....Si tata a intrat intr-o pasa din asta proasta.....Mai rau este ca desi are probleme cu prostata,el nu vrea sa se opereze.... Frumos ca te gandesti cum sa-i alini si sa-i indulcesti batranetile.....Foarte frumos,...felicitari pt gest si....nu mai da apa la soricei..... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Miha, sanatate multa tatalui, sa treaca cu bine peste operatie - poate e mai bine sa se opereze acum si nu la anul (depinde ce fel de problema are..).
Si mie mi-e greu cand vad ca-s batrani ai mei, tare-as mai vrea sa mai vina si mama la mine sa stea cu bibisor, sa mai scap de soacra putin. Cu mama chiar daca ma mai ciondanesc ne trece repede, dar mi-e teama ca nu prea se descurca singura cu zvapaiatul... |
|
| Multumesc ,Mari,Buli. Cine nu are batrani sa-i cumpere ,familia are nevoie de batrani , copiii trebuie sa petreaca timp cu bunicii ,cate am invatat eu de la bunicii mei prin simpla lor prezenta in viata mea ...Noi avem un handicap , nu avem batrani ,Kaze nu mai are parinti eu doar pe tata si de asta tragem de el Apropo de operat , al meu are 70 de ani, si vrea sa se opereze cat mai e tanar De fapt ii e frica sa nu moara in dureri groaznice ca kestiile astea pe colon devin canceroase si ultimii ani din viata ii chinui. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Tata are 75.... Multi ani inainte,Miha si sa fie sanatos! |
|
|