|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| LA CAT MAI MULTI,MIHA EU.....FERICITA |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Nu iti ies anii pentru ca in 2005 eram pe alt forum, unde ne-am cunoscut prima oara o mare parte din gasca de aici . Pup. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Azi chiar am o stare de bine! Poate pentru ca sotul mi-a facut complimente si mi-a spus ca se vede vizibil ca am slabit! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Bine v-am regasit fete dragi.Imi era dor de voi
|
|
| bereea wrote:Azi chiar am o stare de bine! Poate pentru ca sotul mi-a facut complimente si mi-a spus ca se vede vizibil ca am slabit!
Love is in the air ! Deci, daca el ti-a zis , inseamna ca asa e ! Ma bucura starea ta .
Bine ai revenit Michi! Pupici |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cine a inceput curatenia de Paste ??Euuuuuu! fiindca m-am speriat rau de tot cand am verificat calendarul pana la Pastele meu!Doamne si cate strange omul la casa lui!! Asta fac acuma grupez pe categorii ,ptr donatii ,ptr pastrat si ptr aruncat .Am de lucru de nu ma vad! In rest totul este normal si bine adica in fiecare zi am alt copil cu plangandu-se de ceva ,noaptea a plans Tahel banuiesc dintii,ziua Shiraz cu urechile ,stati ca ziua inca nu mi s-a terminat asa ca mai urmeaza si ceilalti. Deci am o stare de spirit super distractiva alerg de numa -numa asa ca fetelor cine are timp sa se plictiseasca(numai din asta am dat jos 4 kg ).O zi buna in continuare iubitelor!
Michi chiar mi-a fost dor de tine ,ce faci ,cum esti asteptam vesti bune !! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Shirel mami daca termini in timp te invit si la mine, ai de alergat dupa mine sa fac treaba si asa slabim amandoua Si fa loc in biblioteca Shachar a mai alec cateva carti de care nu mai are nevoie
M-a sunat tata sa imi spune vorbe frumoase Toate struna la mine, ocupata pana peste cap
Va pup pe toate |
|
| bereea wrote:Azi chiar am o stare de bine! Poate pentru ca sotul mi-a facut complimente si mi-a spus ca se vede vizibil ca am slabit!
|
|
| Tatu, Cristy Si azi stare buna...sper sa ma tina toata ziua!
Curatenie de Paste? Nici nu ma gandesc! Imi ajunge curatenia aceea de toate zilele.
O zi minunata tuturor! |
|
| bereea wrote:Tatu, Cristy Si azi stare buna...sper sa ma tina toata ziua! Curatenie de Paste? Nici nu ma gandesc! Imi ajunge curatenia aceea de toate zilele. O zi minunata tuturor!
La cat smotruiesc saptamana de saptamana , vorba ta , curatenie de Pasti imi mai trebuie !
Eu o stare aiurea de la durerea in gat si usoara tuse ... au scapat copiii, am inceput noi astia mari acum . |
|
| Sanatate, mami! |
|
| bereea wrote:Sanatate, mami!
|
|
| Multa sanatate Taty
Ei nu prea afem ce face, in Israel trebuie sa curatam toate "firmiturile" din casa si sa scoatem ce nu este "cosher" ca sa bagam produsele de Peshah. Dar asta fac cei care tin ca la carte, eu una mai fentez |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ma doare gatul si pe mine , tusesc si ma mucesc de o saptamana si ceva nu mai trece. copila a scapat dar a avut ceva indigestie miercuri si a vomitat dupa ce a venit de la gradi. acum e bine si maine iar la gradi .... |
|
| Cristy wrote:Multa sanatate Taty Ei nu prea afem ce face, in Israel trebuie sa curatam toate "firmiturile" din casa si sa scoatem ce nu este "cosher" ca sa bagam produsele de Peshah. Dar asta fac cei care tin ca la carte, eu una mai fentez
Multumesc Cristy ! Sa ai spor, indiferent cat fentezi .
alexandrabogdan wrote:ma doare gatul si pe mine , tusesc si ma mucesc de o saptamana si ceva nu mai trece. copila a scapat dar a avut ceva indigestie miercuri si a vomitat dupa ce a venit de la gradi. acum e bine si maine iar la gradi ....
Si eu la fel , dar astazi ma duc si eu la Dr ,ca am vazut in gat un punctisor de puroi
Sanatate si voua Alexandra |
|
|